- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak si izbrahte avatara?
Скивах картинката не свещичката и си я тургах и така...
Не е трудно да се сетите.
ами разглеждах един сайт и я видях мадамата и ме изкефи
Ами мен си ме кефи Анджелина Джоли и реших нея да си сложа![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Ami men we4e toq awatar ne me kefi...ama ina4e-marjuana i smyknati dre6ki si me radwat
Ми разглеждах си един сайт за белио и мацката ме изкефи и така а иначе преди бях с Анджелина Джоли тя пък ми е идеала за красива жена![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами аз разглеждах някаква статия в dir.bg и понеже съм фенка на Венета Харизанова,като видях нейни снимки си ги сложих и така.Те са ми от днес.Ама аз много често си ги сменям аватарите,защото много бързо ми омръзват,като гаджетата.![]()
Ми разглеждах някав сайт с wallpaper иси харесах тоя и си го сложих за аватар![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Тоя ми е аватар №2, и №4. №1 беше едно глупаво гледащо човече от колекцията на тоя сайт, а №3 беше една котка в аквариум. Мишката си я сложих, понеже имам за домашен любимец японска танцуваща мишка, която с много зор си донесох от чужбина (понеще в БГ май няма) и мишинца си харесвам. тая е бяла лабораторна, ама пак бива.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Видях го ,харесах го и си г о сложиш то пък голяма философия!!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
върви ми с ника![]()
Ami prosto sym zawladqn ot liubowta.Po to4no ot edno momi4e.I gledah awatara mi i podpisa da sa w tozi stil.I smqtam towa da mi e postoqnniq awatar ne samo tuk ami i nawsqkyde.Prosto adski obi4am towa momi4e i towa po nqkykyw na4in go pokazwa.A az iskam celiqt swqt da go razbere.
обичам жените и обичам зеления цвят![]()
А аз +1 от всичкиПървоначално написано от TupBush
ами просто видях картинката,хареса ми и реших да си я сложа за аватар
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Еми моите картинчици са от филма "Бригада"
не за друго ама Белов ми е идеала за мъж и ми краси подписа и аватара![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
По принцип мразя сменянето на аватари и моите ги сменям само, когато ги махнат от сайта, на който са качени. Предния си го махнах, защото много хора ги дразнеше. Новия бях напълно убеден, че ще е свързан с културизма, на който съм фен. Поразрових се в един сайт и веднага след като видях тази снимка на Христомир Христов разбрах, че това ще е новия ми аватар.![]()
Левски шампион але але!
Ми наскоро се запалих по черно-белите профили и разглеждах един сайт за аватари ... и видях тези аватариИнтересното е, че не смятам да ги сменя скоро
![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Моят аватар е велик!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Първоначално написано от GeRyTo
Haha :P I az taka!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Сегашния ми аватар - не се сетих какво да си сложа и понеже много обичам китари, лепнах това![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Moq avatar go izbrah ot tez tyka deto sa vuv foruma zashtoto neznam kak da si sloja drug koito da ne e ot tezi tuka deto gi ima slojenite moje li nqkoi ot vas da mi obqsni..sorry che pitam tuk no da ne otvarqm nova tema..
xixix...moq e na Aneliq-ami parvo 4e sam i luda fenka i vtoro 4e novata i pesen me pobarkva...daje i na gsma sam si q slojila na desktop4eto-xixix![]()