- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak si izbrahte avatara?
ами аз си имам бяла персиийка и май за тва си го лепнах тоя аватар!![]()
ами просто съм голяма фенка на Ясмин Блийт. Много е красива тая жена![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Хаха, имам визуална и концептуална прилика с моя :P
Radioactive cat has eighteen half-lifes
За пръв път го слагам. Просто го видях в друг форум и ми хареса иначе по принцип използвам други любими аватари, които станаха доста напоследък.
I wanna kiss you in paris
I wanna hold your hand in rome
I wanna run naked in a rainstorm
Make love in a train cross-country
imax go na kartinka v nas, a i se zaradfax che go otkrivam v neta i taka.Prosto se vlubix v nego!!1Lichi si zashto nali!?
mi moq......prosto sum luda fenka na Avril i za tva tq mi e za avatar4e....moje skoro da go smenq..ama i na novoto pak 6e e tq :P
Това човече го мярнах в abv-то и ми се стори забавно и ZaKa4liFfffo:P~ , a otnosno podpisa mi => to se podrazbira....
Тва не е човече а се казва Емо и е динозавър. Телефона на бившото ми гадже се казваше така и панела му беше с такава хоограмка и имаше такива анимацийки. И само ми напомня за нея.
а моя аватар как ли съм го избрал, ми един ден май беше на 19ти май в далечната 1986 година и в родилния дом "Тина Киркова" се роди едно гадно детенце и са порастна та оттам ще да е - зех че го снимах една нощ докато беше пияно на щайга нейде из Несебърските кръчми па неква тъпа идея ми дойде оня ден да го скенирам ( с новия ми готин скенер мноо съм скромен междудругото) па освен тва пъ сам пян на лопата така че стига толко.
...не знам аз динозаври не съм виждала...Първоначално написано от Oyama-no problem
благодаря за информацията...не предполагах, че това сладурско ЖИВОТИНЧЕ би могло да натъжи някого...съжалявам...
важното е че много ме радва и си приличаме ахахахах
Ми за мое нещастие трябва да се примиря с този аватар защото ако сложа другия първо щеми го изтрият че е малко голям,а той върви комплект с подпис и ако случайно успея да бъда с тях ще ме обвинят че възбуждам момчетата а има и малки деца тука...
еми аз до сега нямах аватар
и преди 2 дена нямах кво да прая и викам я да си отрежа снимка от един клип ии ей го резултата
Mnogo me nakefi s toq malyk mozyk
moq avatar sum si az i podpisa su6to!
Slojih go dokato si namerq nqkoi koito da me kefi...
I am the substance and the one who has no substance.
ем гугъл му е майкатаи малко добавени ефекти и ей го новото аватарче :P
Любовта е най-висшата степен на омразата
ЕМмММмМми Парис Хилтън, кво да й избирам. Някаква к*чка е затва ми е на аватар. Иначе историята му е google + photoshop =![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ем бая труден избор..ровех се из харда и попаднах на това![]()
Как си го избирам? Ами трябва да е нещо смешно(или мене да си ме кефи). А иначе го намерих в един сайт, който ми даде една приятелка от един друг форум.
Chainer's dark gift to a darker soul.
heeheh obi4ta mi kym ot4aqni syprugi e vinovna :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аватара си го намерих случайно като гледах един сайт за аватари, който намерих из тиййнпроблем. И нали съм луда по мишки... А картинката в подписа ми напомня за мойте любимци и затова я сложих. Но аварата само да снимам мойта мишка и веднага го сменям!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
epa ne znam kefi ma
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
az vinagi si slagam avatari na macki s koito si imam prilika :P
Вече го смених, както и подписа ми. Тази малка сладка гадинка е мойта домашна любимка - японска танцуваща мишка, която се казва(дано няма сърдити) Ели, но всички и казваме просто Мишана.Първоначално написано от Bimper-ska
mi az ot vr na vr si go smenqm avatara de ,ama sega6tniqt mi sas Hay Lin si go haresah 6oto sa mi kazvali 4e prili4am na neq...i predi kato bqhme po-malki se oprili4avahme na Witch i az vinagi bqh Hay lIn i za tfa...deaznam puk i ma kefi ..nujno li e da ima nqkav dalbok smisal osven tfa da si go haresva6?![]()