- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- DC++ ???
PLZZZ, кажете как се ползва DC++, че нещо не мога да го чатна... 10х предварително
.
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Am,Kakvo e tova?![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
nqkva programa deto moje6 da si durpa6 pesni i filmi ot drugi 4res ip adres, pone taka si mislqПървоначално написано от Resident_Evil_f
![]()
:wink:
ami parvo si go install-va6..(estestveno) posle pri vklu4vane te pita za username...i saotvetno si pi6e6 nick-a..Първоначално написано от MMF
..pose otiva6 na File
Settings
Sharing i slaga6 Folder-a koito iska6 da e share-nat (trqbva da e 3gb minimim mai
) posle pak v Sharing ima edmo mqsto na koeto pi6e Upload Slots...pravi6 go na pove4e ot 1 Slot..
...posle otiva6 na File pak posle na Quick Connect i pi6e6 dc.data.bg:411 i mislq 4e si gotova
![]()
Hm na mene mi iska6e min 10gb?!6ernata mi e papka My music...ot tam wsi4ko 6
amm mislq 4e Pe666o ti e obqsnil kak da q pusne6...ot tam kato gi 6erne6 teq ne6ta i ima wliza6 w Bulgarian hub i kato iska6 da tyrsi6 razni pesni primerno klikwa6 gore na lupi4ka..ima...i tam
aaa..i o6te ne6to....ako iska6 da vidi6 file-ovete na nqkoi user...dava6 desen buton na Nick-a mu i sled tova Get User's Files....
![]()
Мерси, мерси, мерси на всички....само...абе Пешо, брато, аз съм М
![]()
![]()
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
hahahhahaha sorrka pi4...ne be6e naro4no..![]()
![]()
![]()
![]()
хех...Но Проблемо![]()
MMF = Malkata Macka F:P
![]()
...базикам се, не значи тва, да не си помислиш нещо :P ..
Ърнест Хемингуей