- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- vijte, moje i da vi haresa
http://www.ladybi.com/
eto vi edno moe novo otkritie saitche za zapoznanstva! Az sam edin ot vas ama me e strah che shte kajete che temata mi e tapa ama prosto shtoto e novo reshih da go napisha kato gost!
heh toz ne go biah vijdala mersaj
sladurski e a az mnogo obicham takiva saitcheta
imam mnogo poznati deto ot tam sam se zapoznala 10x
Mi az si imam registraciq v sladur ama qvno mu pravish reklama aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am haideot men da mine sha sa regna ama ako e nqkva prostotiq![]()
![]()
![]()
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
abe saita go biva, ne e losh ama kat gleam kak sa e podpisal toz de go e pusnal mi mqsa ili na eli6a ili na taz eli sexyto ili kak beshe
HEI HORA ISKAM DA NAPRAVQ MAXIMALNO ZA TOZI 4OVEK (toi se griji dostatu4no za sebe si)NO ISKAM DA MU DAVAM I AZ NQKAKVI SUVETI DA GO NAPRAVQ SUPER PAR4E AKO MISLITE I IMATE IDEIKI DAITE NEKVI KVO MISLITE TRQQ DA SE POOPRAI) SORRY ZA KOFTITO SNIMKI AMA GI PRAIHME S TELEFONA !
Много приятно сайчте но не смятам да се регистрирам ...![]()
Приятно е ..ама нещо.. смисал .. за кво ми е да се запознавам с хора , като си имам Мирелкаа АХахах
![]()
mi vidqh saita...aama ne6to mnogo ne mi dopada,a i v takiva sait4eta za zapoznanstvo sam se regnala na dosta mesta;P a ii kakto gledam vse horata sa nad 25...:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!