Здравейте, сладури Преди малко прочетох една статийка от форума, която много ме възхити. Най-сетне някой се е сетил да напише нещо за отблагодаряването към човек, помогнал ви. Иска ми се да я прочетете и да се замислите над нея, струва си http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=248
А сега искам ви задам няколко въпроса към темата: Когато някой ви даде съвет за нещо или ви помогне с нещо, вие отблагодарявате ли му се с "Благодаря ти много!"? Защо? Какво е за вас отблагодаряването и получавате ли го от хората, на които сте допринесли/помогнали за нещо? Защо много хора не казват "Благодаря!", унижение ли е за тях това? Вярно ли е, че стореното за нас добро от хората го забравяме лесно, а лошото помним винаги?
Иска ми се да получа отговорите на тези въпроси, за да видя как разсъждавате и какво мислите по тях Аз лично съм против това да си мълчиш когато можеш да кажеш "Благодаря!" Иска ми се с тази тема да се научите и вие да изричате тази думичка на човек, който заслужава да я чуе
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!