.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    SouL^^^fLy
    Guest

pro4etoh vsi4ko za bqloto te4enie no ne razbrah

zna4i...iskam da popitam kak razpoznava6 bqloto te4enie i kak cervikalnata sluz?moeto te4enie izliza ot vlagali6teto,leko bqlo e ili prozra4no na cvqt.Ne me surbi ni6to,ne se e promenql cveta mu,oba4e e gore-dolu kolkoto edna kafqna luji4ka na den.iskam da popitam dali e normalno i dali stava taq "jenska bilka" za namalqvane na koli4estvoto mu..blagodarq!

hahahahah
    Guest
    mi varvi na genekolkog be momiche kakvo chakash

Супер фен
    Град
    Sofia
    Разпознаването става след 6 годишно обучение по медицина и няколко годинки практика!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не мога да кажа дали нещо е нормално при положение, че е изключително специфичен въпрос, изискващ задълбочено проучване. Относно билките незнам друг колега как би ти отговорил, но определено когато попиташ един лекар за билки, малко вероятно е да ти каже, че ще ти свършат работа. И аз така. За билките има байачки, врачки, знахари и други!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Ох и аз съм така но не всеки ден рядко е и може би е защото не ми е идвало никога а съм на 12 ... Така ли е , че вече почнах да се притеснявам дали не що ми няма ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си