- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите когато ... ?!!
Какво правите когато сте зверски изнервени !??
ediniq variant e da si go izkaram nqkak no ako togava ima nqkoi okolo men, ne mu zavijdam
zatova nai-dobre da ostana sama i da iz4akam da mi mine kato prez tova vreme mislq za ne6to po-hubavo; puskam si muzika vlizam v neta ili se zagovarqm s nqkoi priqtel za ne6to
no v nikakuv slu4ai ne trqbva da se opitvam da zadulbavam problema
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Викам, тръшкам, блъскам, чупя, обвинявам, обещавам, плача, заспивам и се успокоявам![]()
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Аз съм много спокоен човек.
Пускам си Don`t Worry Be Happy na Boby McFerrin и прсото минава![]()
хм.. интересен въпрос..когато съм зверски изнервена обикновено си поемам дъх (една дълбока въздишка) и си пускам успокояваща музика, ако ли нямам тази възмойност просто се старая да мисля позитивно ..... и така докато ми мине( а то ми минава много бързо)
Почвам да си тропам с крак, да си въртя косата на пръста (тва го правя от 1-2 дни). Ако някой ме е нервирал толкова почвам да крещя, искарвам си го на някого и... абе ОпАсНа личност съм аз!
Blaskampo masite...hvarlqm stolova, ritam konteiineri...izbqgvam nqkade i sqdam...Zapo4vam da sporq i da prikazvam ne6ta koito mogat da poslujat dosta dobre sre6tu men samiq
пускам си метъл.
а ако съм навън някаде. блъскам, ритам, викам....ставам деструктивен. ама трае най-много 2мин![]()
pusha ili reva!
Аз да си кажа честно.. блъскам врати.. карам се с наще (това е най - често) слушам музика .. по харД![]()
piivam ne6to
Pusha i sedia samichka i plachkam![]()
SluSHaM TehNo (AmA NaIStInA sLUsHAm, nE PRoSTO dA sI Go PUsNa) I zAcIKLqm ... TAkA zABraVqM zA KvO sUM qdOsAn
ami slu6am music i vednaga mi minava![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ili spq...ili gledam film...ili si slu6kam metal....no sum mnogo mal4aliv...s opastnost da izbuhna lo6o
![]()
зависи колко съм изнервена..обикновенно се хиля![]()
единствено някой от семейството ми може да ме ядоса до такава степен ,че да летят неща![]()
ми.. аз като съм изнервен крещя. ръкомахам. Никога не хвърлям предмети. Най-много да ударя стената.
По-точно като съм ядосна..хвърлям нещо,удрям по стената и обичм да хвърлям неща през прозореца или да чупя нещо.
А като съм изнервена..обикалям нагоре-надолу.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Pravq mnogo raboti
zapo4vam da nervni4a s krak ili ako nema na koi da si go izkaram udrqm ne6to blizo do mene no ne i momi4e nikoga ne bih udaril momi4e za6toto sam vijdal takiva raboti 4e.... ne e za razpravqna tova sa li4ni raboti svarzani s semeistvoto mi se6tate se![]()
_JiVeE_OnZi_KoItO_ObI4a_,_OsTaNaLiTe_PrOsTo_Sa6tEs TvUvAt_
Kreshtiq,trosha...tsqlata mi raka e v rani,zashtoto predi nqkolko dena schupix edno staklo s rakata,no izobshto ne se gordeq...varsha gluposti bez da mislq.
Mai trqbva da vsema primer ot tra^la^la.Dont worry beeeeeee happy,...
mi slu6am muzika, pu6a,
i gledam da se opravq s tova
koeto me e iznervilo![]()
naduvam muzikata
iam ne6to sladsko
peia i kre6ta na balkona
pla4a i nakraia zaspivam
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
puskam si muzikata na maks i slujam.No mnogo rqdko se qdosvam,ama taka 4e da ne mislq kakvo pravq.Mnogo 4esto se nervq na nqkoi hora,ama sum dosta spokoen 4ovek
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
az sno6ti bqh super qdosana i se zakliu4ih v edna toaletna i pla4eh , stoqh vutre okolo 1 4asi sled mnogobroini molbi da izlqza , go napravih . Posle ot qd vzeh edin 4eren flumaster i nadraskah tapetite v moqta staq , napisah 'Linkin Park' pod zvucite na Don`t stay , sled tva pak revah , napvih si nqkolko tatoos-a na vratata . Sled tova re6ih 4e mi se qde tarator , qdoh . Stana 24:30h i re6ih da se okupq , napravih go i si legnah
![]()