- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите когато ... ?!!
izkarwam si go na nqkogo ili na neshto
ами аз рева и цялата треперя![]()
Или си го изкарвам на някой близък човек или оставам сама и започвам да крещя,да хвърлям,да чупя,да се хапя и т.н.![]()
pla4a..![]()
hapvam 6okolad..![]()
ponqkoga prosto mul4a..i ne govorq s nikoi,no na maika mi toq varqnt ne i haresva..![]()
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
Затварям се някъде и рева докато ми мине!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Преди хвърлях мишката на PC сега съм с лаптоп и малко трудно ще стане...пускам си Korn-Blind и почвам да ритам да блъскам да псувам шкафове гардероби...като изляза...първия който ми се озъби(момче) такива ритници му лепвам ,че.....!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
izlizam napivam se 4upq blyskam biq mangali kukite me hva6tat i v raionnoto se uspokoqvam![]()
em zavisi do kolko sum qdosana i dali sam sama ili ne![]()
ako sam sami4ka .. mmm .. puskam si tujna muzika,sduhvam se o6te pove4e.. 4ekam best-a da vlezne v IRC i kato si polafa s nego i se uspokoqvam![]()
ako sam nervna i okolo mene ima hora(opazil gi Gospod)ami .. izkarvam si go na tqh![]()
govorq im trosnato.. otgovarqm im..i samo leko da me
podraznat i kat` se razvikam.. trqbva da bqgat nadale4e![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kato sam mn qdosana mn dobre mi se otrazqwa ritaneto na ne6to-si4ko pred pogleda mi po stabilni4ko a i ako obekta koito me e qdosal e pred mene i nego ritam
Love is not like anything.Especially a fucking knife!