Koq ot BG TV-ta nao mnogo vi kefi?Zashto?Koe predavane vi kefi nai mnogo po tazi TV![]()
Планета си е номер 1 за мене! И ФЕН си я биваКефи ме щот' аз съм една мн музикална личност, която не може да живее без музика! А най-кефарско предаване е 'Фолк Маратон'
az li4no si mislq 4e BTV si e nai-dobrasta....samo mnogo me qdosvat mnogobroinite reklami po vreme na filmite...no i te trqbva ot nqkade da si vadqt parite vse pak...tai 4e...
![]()
![]()
hihi i az BTV makar che sega nemoga da q gledam samo kato hodim na goti u nqkoi prqteli deto ima satelit
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
EfiR 2
ЧАЛГА ЗАВИНАГИ ВЕЕЕЕ![]()
![]()
По цял ден глеам ПЛАНЕТА и фърлям мощни гюбеци тука
...
....бъззззикам се, ТВ почти не гледам, от българските програми си пускам ММ, ма само когато има нещо по-яко за слушане(гаден черен метъл
)...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
BTV i PLANETA :P
BTV estestveno!![]()
![]()
НЕ ГОВОРИ ВИНАГИ КАКВОТО ЗНАЕШ,НО ЗНАЙ ВИНАГИ КАКВО ГОВОРИШ!!!
КЛАВДИЙ
ne gledam mn tv no po btv ponqkoga puskat gotini film4eta...taka4e sam za BTV
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
gledkam predimno i samo BTV
kefqt me doosta predavania .. "Spoko" i "6outo na Slavi" nai mi dopadat.. a i "Sblusuk" su6to![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Никоя, рядко гледам телевизия и определени предавания по различни телевизии![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
DIEEEE 4ALGAAAAA!!!!!
LONG LIVE METAL!!!Da jivee MM,da jivee MISHO MUHALAAAA,da jivee FRAKTURAAAAA,da jiveeee ISKAAAAAAM,I vodeshtite mu!!!!!!![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Btv e super televiziq i mn me kefi
ama predpolojih 4e vsi4ki 6te sa glasuvali za neq
zatova az glasuvah za Druga...
s tova imah predvid 4e se kefq na Mtv i Mtv Base![]()
![]()
![]()
Btv i NTV![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
stava duma za BG TV a ne za 4ujdiПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Телевизията като цяло не струва. Не гледам телевизия.
Аз също гласувах за BTV
и аз почти не гледам тв освен музикалните програми затуй гласувах за планета
понякога когато има някой интересен филм по диема+ бтв или дискавъри или анимал...
qvno btv e nai gledanata TV
Btv рулира ,но ме кефи и ММ![]()
уф емиии аз най-много харесвам BTV и NTV
ама в последно време гледам и канал 1 не за друго ама дават "Бригада" пък това ми е любимия сериал![]()
Най-добрите телевизии в България според мен са БиТиВи и Нова телевизия.Ето защо и най-често ги гледам.![]()
Fuck me,i am famous!
poneje slu6am 4alga qsno e da se kefa na planeta i veselina tv![]()