- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко ...женски му работи .. ;)
Аз съм момче , но често си казвам ,че тези аксесоари много ми харесват и бих се радвал момичето до мен да носи поне едно от тези![]()
lele maiko super tva mnoo gotini i qki modelchetaaaaa egati qko feshan
edno ot tezi - hubavo
samo da ne su4etae nqkolko iz4an4eni ne6ta 4e 6e q pomislqt q za daltonistka q za izbqgala ot ludnicata
ina4e kakto nqkoi hora biha se dosetili...na men nai-mi haresaha rozovite 4ehli i 4anta - ne samo kat cvqt no i kato model![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ако беше дал сайта направо щеше по-хубаво да направиш...![]()
Si4ko koeto si pokazal e adski tapo (li4no mnenie). Az ne si padam mnogo po tezi glezotiiki.
Първоначално написано от LunaTriCk
Забрави да ме наречеш спамер![]()
Аз пък съм глезльо![]()
Даже си харесах
![]()
Ама без тая торба
![]()
![]()
Hmm qko...ama ni6o ot tiq ne otgowarq na moq..stil
Shte mojesh li da dadesh saita,stana mi interesno :P
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ahahahahhahah normalnoo ti si mom4e!!!!
ПРАШКИ
![]()
Боди-та
![]()
Женски боксери
[/b]
Ami da vi kaja 4ehli4kite i 4anti6kite sa sladurski ama pra6kite i boditata....izglejdat ujasno na onazi i ne privli4at vniamanie...ima ujasno tqlo![]()
![]()
O, Boje, Boje, jenata vsqkak moje.Legnala, sednala, prava, no zapochne li majat da ne moje.O, priberi si go mili Boje, zashtoto jenata i s drug moje!"::}{}
Айде мацки вие стее![]()
![]()
aide dai saita de pls,4e taka e po neudobno..
a i ima li gi tezi ne6ta tuk v BG?
pls dai saita,4e da si go razgledam po spokoino![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
eeeee 4ak puk ujasnoПървоначално написано от kiss-4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe foursquare , ti da ne bie6 leko v levo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ve4e stavam primeren user![]()
В началото на темата снимките са много якички, тези на аксесоарчетата, но тези по-надолу са ужасниОсобено бельото
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mmmm... tezi poslednite sa mnn nejni4ki i 4ehli4kite i bijutata sy6to mi haresvatoba4e bokserkite i pra6kite ne6to ne me kefqt kak stoqt na tezi modeli
Komentara mi e sledniq - SMURT NA VSICHKI FASHION-I!!!Tiq drehi sa ujasni,hi4 ne ma kefqt
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Повечето обувки и чанти ми харесаха,но бельото не особено.![]()
Ето ви ги и сайтовете от който е взел нещата - www.aftershockplc.com http://www2.victoriassecret.com и http://www.kiki-bg.com
ne6to ni6to ne si haresah![]()