Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
Не мога да разбера защо се вдига толкова много шум
около това. Като онова писмо на не знам си кой. който след като умряла жена му се замислил и го написа. Как живеем имаме високи сгради и нисък морал и т.н. и т.н. Това може и да се отнася за американците, но като че ли основно за тях. Въобще не мисля че положението е толкова трагично. Някак си това е естественото развитие на нещата. Искаш в 21 век още да си палим огъня в пещерата или какво. Хората се развиват измислят нови глезотийки за улесняване на живота и същевременно се променят под натиска им. Нормално някак си, а и какво толкова, сякаш преди 100 години хората са били по добри. Глупости, хората винаги са били леката, и под натиска на каквото и да е, все такива ще си останат. Дали няма да загубят душата си, хехе мила малко имат какво да губят в действителност.
mmm qvno ne si me razbrala suvsem
za men ne e tragi4en faktut 4e suzdavat vsi4ki tezi materialni ne6ta a tova 4e prekaleno mn se privurzvat kum tqh
edno e da ulesni6 jivota si no drugo e dotolkova da se pristrasti6 kum ne6to 4e da si obre4en bez nego
nqmam za cel da agitiram horata okolo men za jivot li6en ot pragmatizum za6toto purvo ne go iskam i vtoro znam 4e e nevuzmojno
i ne stava6e dum za tova 4e s razvitieto na tehnikata stavame "po-lo6i"
prosto se 4udeh kakvo bi ni se slu4ilo ako izvednuj se vurnetm dosta godinki nazad?