- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- imam problem s ezika :((((
ezika mi e bql i ne mi e komfortno v ustata vuob6te i izbqgvam da si imam gadge za6toto pri celuvaneto 6te imam problem.vsqka sutrin si go 4istq usporedno sus zubite,no sled kato se nahranq toi otnovo pobelqva i taka prez celiq den vkusa v ustata mi ne e priqtenprosto se 4uvstvam ujasno
(( mojete li da mi pomognete po nqkakuv na4in ili s kakuv lekar da se konsultiram.balgodarq vi za vnimanieto.
Mnogo qsno, 4e 6te otide6 na stomatolog ili taka nare4eni zybolekar! Toi 6te ti kaje kako da pravi6!
Ок, езика на много хора е леко бял, но теб те притеснява факта, че имаш кофти вкус ли? Ако е така има дъвки... Понякога неприятното усещане в устата е признак и за проблем, не знам де - може и просто да си втълпяваш.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
mi ako ti e mn bql se konsultirai s lekar a ako ima6 nepriqten wkus w ustata i duh mozebi e za6toto ima6 karies ili nekyf dr problem s zybite
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Обложения език е доста често срещано състояние, което е възможно да е причинено от доста заболявания на някой от които ще се спра. Най-честата причина за облагане на езика е гъбична инфекция, която се среща най-често при бебета, а също така и при възрастни, приемали продължитено време антибиотици или по един или друг начин неразположени, също така и имунокомпроментирани пациенти (болни от СПИН но твоя случай не е такъв), хора боледували продължително време. Друга възможна причина е стоматологичен проблем, който вярвам е твоя случай. Следваща причина може да бъде изкривена носна преграда, която предразполага към образуване на патогенна флора в носа, което от своя страна може да е причина за хрема, която пък ако е достатъчно продължителна може да предиузвика бактериална инфекция в гърлото. Следващата основна причина може да е проблем със стомаха или белите дробове. Както разбираш много и разнообразни са причините. Съветвам те да посетиш личния си лекар и да помолиш за направление и изследване на секрет от нос и гърло с антибиограма. Ако там не се открие нищо - посети зъболекаря си! Относно лошия дъх , състоянието се нарича халитоза. Потърси в интернет има доста изписано за това как да се отървеш от него. Ако не на БГ то ако напишен на търсачката (GOOGLE)- HALITOSIS Ще откриеш много материали. Дано да ползваш английски.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
moje6 da pita6 v nqkoq apteka..
tam bi trqbvalo da ti dadat savet![]()
Ми то и моя е леко бял, ама не съм го гледал изобщо. А тва че не искаш гадже заради езика звучи супер тъпо.виждал съм некви дето не се къпят и пак си свалят пички (са верно че са селяни и не мога да ги гледам ама не е в тва смисъла)
moia ezik pobelia kato si probih i purvite 3 dnio beshe s neshto kato nalepi-beli.Pri men se polu4i za shtoto ne se hraneh moje i pri teb da e ot neredovmo hranene ili neshto svurzano sus stomaha.![]()