- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Силикон
Ne ne bih si slojila e moje bi imam malko nujda v busta , no i taka si se haresvam...
ами те са комплекс от упражнения, вдигам и гирички, също така си правя контрастни душове... трудно е, но с малко желание и повечко воля ставаПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Мммм... искам да си сложа в устните и в скулите... в гърдите не искам защото съм си доволна от моите както са си...![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Женски работи!!!Първоначално написано от mira_
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
женски работи, ама после кой мислиш, че намазва?![]()
ай стига оффтопици
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Бих си сложила в устните, обаче не силикон, а колагенова инжекция. По-безболезнено май е. Обаче за гърдите изобщо не мисля да си ги променям. Сега съм си събрала толкоз готини сутиени по мярка, едва ли ще ми се иска да си купувам нови. А освен това, аз мисля един ден да си имам деца, а тоя силикон една ли ще ми се отрази много здравословно.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Настоявам за снимки. Препоръчително е на "лична"Първоначално написано от mira_
.
И аз и аз!!!!Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Пфу,категорично не!На устните не бих си сложила първо,защото са ми достатъчно големи и плътни и второ,защото после не искам да се разхождам със сини джуки!На гърдите също не бих си сложила,защото смятам,че естетически много по-красиви са естествените гърди,отколкото изкуствените силиконови цици,като футболни топки!
![]()
hahhahahahhahahaПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
po-skoro bih si namalila biusta otkolkoto da go uveli4a!![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ne iskam silikon.Imam si![]()
ebavka,ne i ne mi triabva![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
mi bix iskala na ustnite 6tot sa mi mn malki ina4e za busta ne mislq...
Аз бих си сложила след време на гърдите, ако имам нужда , но засега нямам.
imam golqmo jelanie da si sloja v ustnite!napravo na mariq ustnite ili galq me podludqvat!v gardite si imam zatova iskam v ustnite!dano uspeq nqkoga :lol:
NE NIKOGA![]()
ako tr7gna da si slagam nqk7de (tva edva li 6e stane de) bih iskala da e na ustnite!ina4e za g7rdite...nqmam takiva problemi
))
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
Не, не бих никъде. Първо-май нямам нужда. Второ-не ми харесва.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
силикон sux. мразя като видя някаква мома с ейййййй такива бомби или некви грамадни устни. не е хубаво просто. а на всичкото отгоре си личи и убива целият ефект...Джоли щеше да е много по-яка, ако не се беше наблъскала до такава степен със силикон.
100% NE
Любовта е най-висшата степен на омразата