- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- teniski s izvestni li4nosti
znaete li kyde moje da se pory4a v internet teniska s nqkoq lubima muzikalna grupa pls ako znaete napishete sait mersi![]()
mmi to zawisi ot kude si...akao si ot bg -mmm ne sym 4uwala !Teniska s kakwa izwestana li4nost iska6?zawisi i ot towa a ne e li po lesno da si q kupi ot magazia?
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
то май некаде прават щампи, ма незнам дали може с твоя картинка, май требе да може. Аз тряа да си направа с Bob Marley![]()
uf na men mn speshno mi trqbva s grupata BLUE no nz kak da si namerq![]()
aaa za Blue ne znam
oba4e oniq den si kupih teniska na Linkin Park
obaa4e... mi be6e SUPER golqmai trqbva6e da q davam na 6iva4ka da mi q stesni i skasi
![]()
i sega mi sedi super![]()
Ейй аре наистина ако някой знае да каже.... Веднага ще си копна една на Бекс![]()
Имам на Eminem и D12
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ааааа пич прав си.И аз от мноу време искам такава фанелка ама не мога си намеряПървоначално написано от BeAsT
(
Eто същата блуза си я бях поръчал ама от друг сайт![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Аз незнам да има сайт където да се поръчват. Ако отидеш там където правят щампи и поръчаш ще ти направят, но ще искат достса кинти. Аз си взех герба от едно шивашко студио и там правят каквото им кажеш и то не щампа, ами шито. Обаче към 10лв май е само да го измислят и да напраят машините и някви такива. Ако искаш пиши ЛС какво да е точно и прати снимка, картинка, рисунка..някак за да знам как изглежда и ще питам
imam 4erna teniska sus snimka na Kurt Kobain! :P![]()
kaji saita plsПървоначално написано от BlinD^BoY
ако имаш твоя картинка мога да ти кажа къде със сигурност правят щампи за 5-6 лева. има една библиотека точно до софийския университет. не я знам как се казва библиотеката, ама вътре има ксерокс, където ти правят и щампи. сигурен съм, че има, щото един път бяхме там с кели бънди и го видях докато я чаках.![]()
Всяка себеуважаваща се група има секция "merchandise" на сайта си. Само кредитна карта ти требе!
nqma li magazini?!
мързи ме да чета чуждите постове :P Влез в www.officialblue.com там има раздел за това, обаче не му помня името...Първоначално написано от Save your kisses for me
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway