- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв език имате ???
За някои може да се стори темата много глупава.....но на мене ми е много интересно да разбера...какъв език имате ???!!! :P ...такааа... просто се изплезете пред огледалото или пред някой приятел...и вижте дали езикът ви е цепнат по средата...или е съвсем гладичък....от 1-2 месеца си правя едно такова проучване...дали сме повече "уникалните"![]()
![]()
с цепнато езиче
Много ще ми помогнете...за проучването...ако проверите езичетата и на ваши близки и приятели
![]()
![]()
Мерси предварително![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
Ne e ShiROk, AmA e DuLuGi MoQ e CePnaT Po sRedAtA
moq ne e![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
i moq ne e cepnat![]()
моя пък има дупка с обица и штифтче
(или както се казва там)посредата![]()
Моя е цепнат на доста места, но не по средата и е леко като шкурка и за това може би приятелката ми откача като и правя разни работи![]()
Ми моя некъф голем шемет...от пред е леко цепнат на връхтето като буквата В ама нагоре по езика няма линия...не мога да определя май не еиначе ми е много смотан езика един такъф къс и неподвижен
![]()
![]()
Понякога много фъфля и нищо не ми се разбира щото ме мързи да го движа и говора некфо смотано
абе става бе
![]()
е...в крайна сметка има ли цепка по средата ?! :PПървоначално написано от Murderdoll^
![]()
МОя...е цепнатичък по средата...мноу якоооуу![]()
айде и другите...да се включват..и да казват !![]()
някъде бех чела ,че колкото езика е по тесен толкова хората са по умни и по ясно говорят(т.е не фъфлят,не говорят бавно или мн бързо),а тези които имат по широк език ,говорят затруднено и неразбираемо,но доколко е истина незнам,а относно моя език какъв е ,незнамтрябва да си го видя по така,хехе
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Леле, баси темата...![]()
Ми моят език не е нито цепнат, нито много дълъг, нито много къс... Бе нормален език!
"Hominem te esse memento"
moq su6to e cepnat![]()
i e s ostur vruh![]()
hahaha moq puk e geografskii aa govori li vi ne6to ?![]()
ili ni6to celiq e kato narqzun s brasnarsko noj4e
mnodoburr
lud fen
![]()
Моя също не е цепнат,но е дългичък и обличък..абе много е сладък!![]()
![]()
![]()
Еми посредата е цепнатичък..много малко...1-2см...ина върха е като срамни устни на малко момиченце...абе като дупе е![]()
и моето езиче е малко цепнато
moqt ezik ne e cepnat,ama e baq dylgi4ak![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ahaha a pa moq e celiq u cepki mn mi e rqzan se edno e minal TIR s gumi za snqgMi qvno kato malak dooosta sum go izpolzval za duvka :P
На сестра ми е гладък и по ЦЯЛАТА му дължина е цепнат
hah mi ne mislq 4e mi e cepnat su6nost mislq 4e mi e suvsem normalen oba4e drugite kazvat 4e mi e mn dulug osobeno edna pr samo me kara da se plezq da mi se izumqva na duljinata na ezika![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
a na edin priatel mu e adski dylag i 6irokponqkoga kato se izplezi ezikyt mu prili4a na pepelnik
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Онзи ден си го гледах на огледалото, беше цепнато![]()
da we,ima6 piersing na ezika to4no tolkova,kolkoto i az imam piersing na guza...Първоначално написано от Murderdoll^
![]()
normalen,no e s mnogo cepki![]()
:P
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.