- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Aidi pak sre6ta v STZ!!!
Aide k0it0 iska da se 0bgazqva pak da pi6e! Mene me nqma6e minaliq pyt i ne m0jah da d0ida ama sega iskam da se zap0znaem ve4e :P
ами да защо не...ние последния път ходихме едната вечер на кръчма,а на другия ден на Аязмото и на кафе....няма да е лошо пак да се съберем и тоя път още повече хорицаайди ся всички да пишат тука
П.П. аз съм си чатила веднъж с теб![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз съм навита, вече се пооправих след летния грип, надявам се да се чувствам добре за да дойда...а не пак да пропускамАйде в събота на гъбата, ама за час не знам...съгласни? :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az zaminavam na more utre i do sybota nqma da se vyrna taka 4e tazi sre6ta 6te q propusnamen vsi4ki me znaqt ve4e :P
BABY_SEXY_GIRL : v4era ne me li poznav gradinkata.be6e s viktor
![]()
Keep smilin'
Ami syb0ta stafa kat0 den ama na mene mi se iska da idem na Aqzm0t0 prive4er i 6te si napraim 1 razh0dka i p0sle na kafe ... ili ne6t0 0t s0rta!
Ama v takyf slu4ai 6 trqbva na Jabkite sre6ta!
Хора, сега се оказа, че на 26-ти заминавам на море и поне до 30-ти ще ме няма...ако ви е удобно преди 26-ти за да дойда и аз? Или най-добре се срещнете, а аз ще дойда на друга среща![]()
DeSsi, не съм те мерналаСигурно съм блеела
И все пак защо мислиш, че като познаваш всички трябва да ти е все едно дали да идваш, не мисля че целта на срещите е само запознаването ами и купона :P
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ami az sym si sv0b0dna cql mesec tyi 4e .... Kugat0 kajete kydet0 iskate!m0je i predi 26-ti!
а защо не след 26 когато се върнат всички,за да можем поне веднъж да се съберем повече хораиначе на мен не ми пречи и преди
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Айди на 2-ти Септември тогава, а?Плиййййз
![]()
Hubu ma m0je i predi tfa da izleznem tiq det 6te sme tuka! Ni6tu ne ni pre4i nali ?
Некасача щял да идва през Септември пакМоже като дойде да си спретнем още една среща :P (май станаха множко срещи
![]()
)
Emi aide da si pravim de.Kajete koga?Moje predi 26-ti edna ,no 6te e nai-dobre septemvri,kogato vsi4ki sme si v grada![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Emi aide da si pravim de.Kajete koga?Moje predi 26-ti edna ,no 6te e nai-dobre septemvri,kogato vsi4ki sme si v grada![]()
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
май наистина е най-добре за септември....ама ако кажете и по-рано не е проблемСъни днес те видях вървеше по главната ама много бързаше и....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Айде да мислиме дата де :P Аз искам да е или на 2-ри (петък) или 3-ти (събота)Съгласни?
Първоначално написано от pinK_Baby
Dam,sama li bqh ili s nqkoi?Kum kolko me vidq?Veroqtno sum burzala za sre6ta)))))))
Ami kajete koga 6te se sre6tnem de!?
свършват.
Mi neznam kuga ... k0gat0 kajete! Az ve4e istypqvam 0tsqkyde 6t0t0 m0it0 DeSSi gu nqma (na m0re e) i sym p0 cql den sv0b0dna :}
И аз съм за септември, пък датите нямат значение![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
1-vi septemvri?
свършват.
А 2-ри? Аз предпочитам тогава (аз лично)![]()
Mi dobre,are na 2-ri![]()
свършват.
kym 3-4-5 ???? Na jabkite ili na 4as0vnika ili na gybata ???
какво ще кажете за втори в 5 на гъбата и тогава вече да решим какво ще правим и къде ще ходим![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Abe ade da e sled 12 da moga da doida i az pak i Ri4i` da si e v Stz pak i moi i Napu6eniq da zema s men abe nz ako se naviete ne6to zvanete 2 dena pone po rano ili me namerete da kajete da moga da doida ako moga de![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!