.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Защо пушите ?

Та защо пушите всъщност ?
    И защо и кога почнахте да пушите ?

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Защо пушите ?

Ами май имаше такава тема, но както и да е (:
    Та защо пушите всъщност ?- защото ми харесва, живота може да бъде много по-хубав ако съм заедно с фасовете.
    И защо и кога почнахте да пушите ?- ми от любопитство, исках да разбера защо толкова хора пушат, и исках да мога да пуша без при всяко дръпване да кашлям и да ми се насълзяват очите....и така и после не ги спрях

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Pusha zashtoto sum niskointeligentno, niskozainteresovano za zdraveto si momiche koeto pushi ot 11 godishna vazrast i ot 6 godini ne se e razdelqlo ot cigarite!
    Ot 1 tapa godina si vikam sha gi otkaja sha gi otkaja - za 2 sedmici gi sprqh shtot sa blaskah s lepenki s nikotin, ama ne stana.... lqtoto sha sa opitvam.... are az otivam da pusha che taq tema mi napomnq za nikotina i...

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Значи.. започнах да пуша след като едно момче ми заяви, че много се кефи на момичета, които пушат и после почнах да пуша по често и то взе, че ми стана навик Пуша, защото ми харесва! ))
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз пък ги отказах докато още имаш шанс :P

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az ne pu6a
    no pove4eto na moqta vuzrast go pravq za gazariq

Guest
    Аз не пуша, щот да пушиш е гейташко!

Град
    v me4tite si
    mi pu6a za6toto mi haresva a puk i priviknah
    a puk po4nah predi nqkade godina i 3 meseca za6toto mi se stori interesno i iskah da razbera kakvo e
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Град
    Salt Lake City
    Аз не пуша!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Супер фен
    Град
    sofia
    pu6a ot 5 godini nqkude,
    a za6to prosto imam 4ustvoto 4e imam nujda ot cigarkite i ponqkoga daje se poburkvam bes tqh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вече не пуша.
    Отказах ги отдавна

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

Re: Защо пушите ?

Та защо пушите всъщnost ? mi nikoi ne znae
    И защо и кога почнахте да пушите ? zashtoto priqtelkite mi pusheha i me nau4iha i men tova beshe v 4 klas!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    emi po4nah qnuari 2005 na edin kupon ... i ot togava uj po kuponi samo 6tqh d apu6a ama to kvo stana zeh da si kupuvam kutii... i sq si pu6a ot vr na vr.. ama vse o6te ne izpitvam 4ak takuv lud nikotinov glad..moga i bez moga i sas cigari taka 4e..
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Град
    Na LuNaTa :D
    Ami az ne pu6a,mn se kolebaeh dali da po4vam,no re6ih,4e e tapo...Kato se zamisli6 nqma nikakav smisal da pu6i6,to ne e treva,4e da ti strava veselo,tfa sa edni gadni cigari deto samo te trovqt..Osven tfa kato pitam maika mi ili ba6ta mi ili vaob6te nqkoi dr po-golqm,koito pu6i,kato go pitam "6t0 si po4nal da pu6i6?" i toi:"Ami ot gazariq i sega iskam da gi otkaja i ne moga" Tei 4e....nqma nikakaf smisal da se pu6i
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Град
    Винаги на ръба!
    Ami az pu6a ot 11 godi6en i mislq 4e go pravq ne za6toto mi haresva,a za6toto priviknah ve4e.V na4aloto go praveh za gazariq a i za6toto se dvijeh s po-golemi ot men,koito pu6eha.Posle zapo4nah da prekalqvam s opitite,po4nah postoqnno i priviknah.Sega syjalqvam mnogo,no si mislq 4e ve4e ne moga da gi spra
    В зоопарка:
    - Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
    - Спокойно сине, все още сме на касата.

temata e "za6to pu6ite" , a ne
    dali pu6ite. ami za6toto se kogat
    sam nervna cigarite mi deistvat mn
    dobre, sa6to taka sled kato pu6a treva
    gi polzvam i za zatapka :\ am mislq skoro
    da gi otkazvam..

Супер фен
    защо пуша..? всъщност незнам мисля, че това вече ми е станал кофти навик, но ми харесва да го правя знам, че се тровя, но ми харесва. Приятно е да започвам всяка сутрин деня си с една цигарка.
    кога и защо започнах..? еми някаде от две години първо ми беше интересно, защото всички от моя клас пушеха и само аз не и ми беше много интересно общо взето любопитство.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Град
    JIvotut e kratuk napravi go blqskuv
    kogato se iznervim pu6im v pove4eto slu4ai e taka,no vsu6not ne pomaga koi znae kolko,sled 5min pak kato se iznervi6,kvo o6te 1kutiq li??vse pak znaete pogovorkata-cigarite sukratqvat jivota s 14min,a sexa go uduljava s 20!!!ahhah
    For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Пуша за ГъЗаРиЯ ААААГАХГАХГАХГАХГАГХАГХАГ ХА их ня е аз не см гзар аз см сдухлю
    Почнах да пуша щото ф тоя живот тряя са опита от сичко !!! Аз опитах...Опитах и Ми ХаРеСа

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    mda pu6a...6toto me kefi....otpuska me...pu6a ot 6ti klas

Пуша защотото се успокоявам така. Как започнах? Както всеки един хлапак започва "Всички от моя клас пушеха и ..."
    И да паднем и да бием пак ще се напием.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami az sega sum na 15 a pu6a,mislq 4e bqh na 10 i poluvina.Ami pu6a za6toto mnogo mi haresva i za6toto sum se pristrastila.Opitvala sum se da gi sprq no qvno NQMAM volq

Guest
    za gazariq

Голям фен
    Град
    sofia
    Uspokoiava me i mi dostavq udowolstwie po4nah da pusha 10 klas (bila sum na 16), v 7mi klas sushto imah opiti, no edinstwenoto koeto naprawih e da se zaribq po kafenceto...Mi zashto li po4nah znam li? Beshe kraia na sroka kusno se setiha da ni oformqt, posledni 2 sedmici do kraia na u4ebnata godina, 2 daskalki mi bqha opunali nerwite na max, imah si i li4ni problemi i kogato sleznah mejdu4asieto instinktiwno popitah edna frendka "moje li edna cigara", kato se pribrah v kvartala si kupih kutia i takammm...Vse si mislq 4e ako bqh po4nala da pusha za guzaria, shtqh da go naprawq 5-6 klas zaedno s "guzar4etata" ot klasa, znam li?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    I AZ NEZNAM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си