.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    za ospokoqvane na nervite

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ами аз пуша на две ,три седмици по два,три фаса!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Фен
    Град
    Vkyshti
    Аз не пуша.Но и не ми се иска да пуша,защото не ми се умира от рак на белите дробове или нещо друго
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

В края на октомври месец 2004г. бях в огромна емоционална дупка и тогава открих, че цигарите ми действат успокояващо.. по един или друг начин. Разбирам сега колко е глупаво да пушиш, но е доста трудно да се откажа. Мога да издържа няколко дни без цигари, но направо откачам в един момент.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    neznam za6to pu6a no mi haresva ne be prosto namiram uspokoenie i mi e kef da si pu6a i ne moga da si predstavq sebe si bez da pu6a za6toto tova e 4ast ot sobstvenata mi individualnost i nikoi ot poznatite mi kaza 4e ne moje da si me predstavi bez da pu6a. emi da to az pu6a kat smok i ne moga i da gi otkaja a i ne iskam;} i ne go pravq za gazariq
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    sf
    pu6a,za6toto sum nervna i napuk na celiq svqt!

Фен
    Град
    sofia
    Та защо пушите всъщnost ? mi za6toto mi haresva i nemoga da spra
    И защо и кога почнахте да пушите mi novo u4ili6te novi hora interesnoto nepoznatoto i taka po4nah i do den dne6en si pu6a

Фен
    Град
    ch.city
    ми...казаха ми ,че ми успокояват нервите и затова тогава само
    За друго... не знам.. съмнявам се да имам друга причина...

Ами аз пуша изключително рядко и го правя само заради компанията или ей така да се успокоя...ти що пушиш?

Не пуша ама като гледам повечето май от нерви-> за успокоение.А като другите пушат а ти не почваш да се чувстваш еди как си, и може и ти да почнеш.общо взето заради другите(нервите не си ги създаваш за удоволствие).
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

На 16 съм и не пафкам. Яко е да ама просто не ми се почва... Ама кат ви гледам вие сте доста нервни няма смисал. Аз кас съм нервен си права "у-са" ) место цигарка и такам ай peace.
    Не ме Питай не знам

Защо пуша ли..
    И аз не знам
    Събрах се в такава компания...Пропуших и аз..
    Грешка беше...Но не съжалявам

Пуша, защото ми действа успокояващо. Пуша от около година. Пуша, защото ми е приятно. Ако не ми беше, нямаше да го правя.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

kFL
    Guest

bla bla

pu6a da sa ospokoq .. ph gluposti ..uspokoqva6 sa 6tot si iznerven kat ne pu6i6 .. a si iznerven kat ne pu6i6 6tot si pristrasten.. sq ko 6i mi kajite 4i nepu6a4ite kat izpu6at ena cigara 6sa uspokoqt li ..as pu6a 6ot sum pristrasten.. po4nah gi 6oto ma zamaivaha.. ve4e ne iskam ama otkazvaneto siibalo maikata

Град
    bulgeria
    mi kogato sam nervna ili s kompaniq ,a s tqx sam vseki den

Фен
    Град
    Предградие 13
    Ами започнах да пуша преди две години и то от тапотия.На един купон реших да си дръпна веднъж и след това като тръгнахме по кафетата започнах да си копувам и циграи и така до днес.Демек пуша от чиста тапотия.Проблемът е само в това,че досега сам ги спирал около 4 пъти за по 2-3 месеца и като се изнервирам изключително много пак протягам ръка кам тях.

-=Поздрави=-

пуша щото е много яко и верно деиства оспокояващо апа и аз не помня за кво ги по4нах...маи 6тото си4ки пу6иха и пробвах и ми бе6е безразли4но ама ся ми е мн яко и така..до ден дне6ен хах
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

Град
    Варна
    Пропуших...ами от гъзария главно.
    Сега са навик...и не ми се спират.

Град
    world of DRUM n BASS
    Аз пък искам да се науча да пуша

Град
    Пловдив
    като по-малка за гъзария реших да почна да пуша... разбира се не беше изобщо пушене, не гълтах и пуших по 2-3 цигари на седмица, когато решим да се съберем! на другите не им хареса и те спряха, но мен пък почна да ме кефи. мина време и наистина реших да си купувам цигари. тогава бях на 13! пуша вече от 1 година почти... кефи ме. когато почна да се нервя заради нещо или когато ми е скучно паля една цигара и всичко се подрежда. :P разбира се има и друго решение, но това ми харесва. и определено не го правя за гъзария! защо всички смятат, че половината от тези коиито пушат го правят за гъзария!?!? пфуу... да, аз почнах заради гъзарията, но отдавна не пуша за тва! всички които не пушат смятат че другите го правят за гъзария, без дори да знаят кво е усещането!!! ох .. тааа...може би ще ги спра някой ден. или поне ще ги намаля... но сега не смятам да се заемам с тва!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Повече от фен
    Пуша щото искам и ме кефи и щото обожавам усещането сутрин,да запаля една цигара с кафето...блаженство...ебаси 'гъзарията', а? И в нас като съм сама...пак се правя на 'гъзарка'...сигурно

Пропуших защото исках да се правя на интересна пред момче.Тъпотия!Той спря да пуши от около година вече, ама аз не!
    Сега просто ми харесва пушенето - кашлянето сутрин запушеният нос, при по - студено време храчките гадният вкус в устата...
    Аве всички си знаете
    Та така - пуша, защото не мога да спра - пушачка съм от 9 години!Пуша щото съм тъпа затова.Както и всички останали пушачи!

ami iaz po4nah da py6a za da se pravq na ,,,,,,gotina,,,,,,,, pred edno mom4e i pred edni ,,fr,,.Py6a ot 2 godini...am adskiii me kefi i py6a mn0g0..vredi zn no e GOLQM KEF!!!
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

доставя ми огромно удоволствие,нямам търпение всеки миг да споделя с една цигара. Случвало се е да издържам по 10 дена да не пуша, но за да ги спра трябва да поискам, а аз не изгарям от желание.

Guest
    abe ei sme6kii kfo govorite "dostavq mi udovolstvie,nujdaq se ot tqh,ne moga bez tqh,uspokoqvat me,nervna sam" i tn. q se 6ibaite we ne6tastnicii pu6at ot 1 godina i ve4e ooo az ne moga bez tqh q mrete v kofite we!!i az pu6a ot vr.na vr!!!
    po temata ami propu6ih 6toto se praveh na gazar4e v 6 klas s drugite i taka no ne mi e bilo cel v jivota predpo4itam da pu6a koz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си