- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо пушите ?
А ако на момчето му харесваха момичета,които се самоубиват щеше ли да го направиш???Първоначално написано от NaSty GiRl
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ami pochnah zaradi gyzariqta i posle prodyljih shtoto ne mislq che moga da se otkaja ... da de az ne sym i probvala![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Интересен въпрос - защо пуша? Може би съм си създала един гаден навик и, когато съм нервна първото нещо, което правя е да запаля една цигара. Сутрин с кафето, вечер преди лягане, да не говорим понякога за цигарите, които изпушвам през деня като съм навън...
Първата си цигара запалих на 14, но сериозно си пафкам от 17 годишна.
Брей, брей, аман от оригиналност...И от крещящи цветове.И от простотия. I'm out.Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
mi pu6a 6toto ve4e mi stana navik i ne moga bez tqh a ina4e gi po4nah zaradi gazariq predi godina i ne6to
Нека изкарам 1 тема от миналото.![]()
Добре,разбирам.Пушите - от гъзария, успокоява ви,за компания. Ама замисляте ли се,че колкото и да ви е яко вашите дробове се пълнят с адски вредни химикали и т.н. Разбирам да ти е яко да правиш нещо и да не си вредиш,но при положение, че си съкращаваш живота, не ти ли става гузно.Как може да се кефиш,при положение,че осъзнаваш,че там-някъде вътре в теб влиза дим,който ти вреди?Защо го правите?Осъзнавате ли изобщо вредата,която си причинявате?
Пуших, когато родителите ми започнаха да се развеждат... почнаха се скандалите... развода...с1дилища... и аз да успокоя нервите чат - пат запалвах... е сега 2 години по - к1сно след развода родителите ми се с1браха... аз не пуша... щастлив с1м... с изключение, че се чувствам като перфорирано билетче от гратския транспорт щото ме нар1фа куче снощи![]()
Не пуша.Тъпо е! Пробвала съм, но не виждам смисъл![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Започнах да пуша през .. Октомври 2006 мисля (think) октомври или ноември 2006 бешетоест съм била на .. 12 почти 13
![]()
Защо почнах да пуша .. аммии .. да видя какво еаз съм си на мнение , че един път се живее - всичко трябва да се опита
![]()
Защо пуша .. вече е навикдокато се усетя вече бях свикнала с цигарата в ръката
Може да не ми се пуши , но просто сякаш нещо липсва от ръката ми .. и до ден днешен паля доста често без да ми се пуши просто ей така , де се вика ..
Попринцип паля средно по 3 цигари на дениначе ако не си купувам цигари и без цигари ще карам .. ще ми е малко shit началото просто защото на моменти дори се улавям да седя с двата пръста пред устата .. ще го преживея
![]()
Пълната лудница ((:
А какво става като осъзнаете колко си вредите?Не ви ли става гузно?Макар и навик,това е нещо което влияе отвратително на органите ви...Според мен всеки навик трябва да се спре,когато той влияе отрицателно,а и заплашва по накакъв начин живота.
П.С. Да не говорим,че всеки ден дишам пушъка на десетки хора и дробовете ми са сигурно като вашите вече![]()
Я си помисли малко за въздуха, който дишаш.Първоначално написано от time2rock
За храната, която ядеш. За стреса в ежедневието..само това ти стига да умреш млад/а! Ако всичко това, което изброих + хиляди други неща, бяха наред, щеше да е различно.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
защото ми харесва и не искам да ги спирам![]()
Да ми е гузно? Що да ми е гузно.
На някои хора гузно ли им е че са тъпи пyтки?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Пасивните умират по-бързоПървоначално написано от time2rock
т.е. на теб ти вреди повече![]()
^и по тази причина,да почна да пуша,защото ако не пуша ще умра по-бързо?![]()
Абе всеки си умира като му е време. Като те блъсне влак много важно пушил ли си.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И дай,защото може да ме блъсне влак,да почна да се тровяПървоначално написано от hardball
Сякаш всеки втори го блъска влак,че вече го даваме за пример.Вместо да видите внуците си и да живеете по-дълго,дайте да мрете,че нали разбираш,все някога ще дойде тази смърт.Като остареете ще разберете колко значими ще са тези 5-10 години от вашия живот,които няма да притежавате защото цял живот сте пушили.И не вярвам да умра по-рано като не пуша,защото макар и да влиза дим в дробовете ми,не влиза толкова много колкото във вашите
Все пак вие поемате и вашия дим и дима на околните и става повече отколкото ние,които приемаме чужд дим,без наш (объркано го написах ама дано сте схванали
)
Извод: Пушете си,ама малко по-настрани от нас и някой,който има време да ми опише плс какво толкова го впечатлява и му доставя удоволствие толкова много,че да пуши без да се замисля с колко дни си съкращава живота.
П.С.Не се заяждам с никой,просто искам наистина да разбера причината заради която го правите.![]()
айде трай, бееееееееееееееееееееееее !!!!!!!!!Първоначално написано от time2rock
бахти тъпака
Мързи ме да чета тъпотии. Хората умират ежедневно от какви ли не неща. 6000 човека дневно умират, защото нямат достъп до чиста вода за пиене.
Всеки втори не го блъска влак, що реши, че всеки втори умира, защото пуши?
Като дишаш кислорода ти износва клетките. Седи си и си мисли как умираш бавно .
-I dont sympathize
Please open your eyes!
..който е на лайна, ако не са ментол ?Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
The Spark
Според мен, за да пушиш, трябва да си тъп.
Никой не меже да ме убеди в противното.
Толкова.
А пушачите, които не се съобразяват с другите, са тъпи, нагли и трябва да бъдат заличени от лицето на земята.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
просто от любопитство питам... някой казвал ли ти е " не, недей да палиш, като се махна тогава" ... предполагам всички ти казват .. пали нп, даже и да им е супер противно ?Първоначално написано от Raybeez
![]()
The Spark