Цитирай Първоначално написано от time2rock
Цитирай Първоначално написано от hardball
Абе всеки си умира като му е време. Като те блъсне влак много важно пушил ли си.
И дай,защото може да ме блъсне влак,да почна да се тровя Сякаш всеки втори го блъска влак,че вече го даваме за пример.Вместо да видите внуците си и да живеете по-дълго,дайте да мрете,че нали разбираш,все някога ще дойде тази смърт.Като остареете ще разберете колко значими ще са тези 5-10 години от вашия живот,които няма да притежавате защото цял живот сте пушили.И не вярвам да умра по-рано като не пуша,защото макар и да влиза дим в дробовете ми,не влиза толкова много колкото във вашите Все пак вие поемате и вашия дим и дима на околните и става повече отколкото ние,които приемаме чужд дим,без наш (объркано го написах ама дано сте схванали )
Извод: Пушете си,ама малко по-настрани от нас и някой,който има време да ми опише плс какво толкова го впечатлява и му доставя удоволствие толкова много,че да пуши без да се замисля с колко дни си съкращава живота.
П.С.Не се заяждам с никой,просто искам наистина да разбера причината заради която го правите.
айде трай, бееееееееееееееееееееееее !!!!!!!!!
бахти тъпака