Цитирай Първоначално написано от Disrespect
Цитирай Първоначално написано от time2rock
Цитирай Първоначално написано от Disrespect
абе защо цигарите трябва да са толкова обсъждан проблем??

Някои харесват боб, други цигари, ебахти..
Вкусове всякви
на някои може би им е под достойнството да ядат боб?
или за да ядеш боб трябва да си тъп..
Хах , добър пример. Ми да кажем че боба не вреди ? Знам че от шибания мръсен от коли и заводи въздух умирам,но това е неизбежно,а цигарите са предодвратими.Ама,както гледам оттук само 2-3ма ми отговориха без да ме нападат,така че няа задаам повече въпроси-няма смисъл.Пушете си...приятно ходене към моргата Лека вечер ^^]
и кво като не вреди?
абе той си вреди честно казано ама..
шоколада вреди
пържените картофи вредят

обаче всички ги консумират, нали?

всичко вреди в неограничени количества, така че колкото и да се говори против пушачите - същия "мъжки полов орган"
Ама вредят в по-малка степен.
А за другите отговори,добре,защо все се оправдавате как може да умрем от камион,автобус,камък,раздр ни от лъв.Защо все давате примери,че и да не пушиш пак ще умреш.Ами какво става с твърдението,ако оживеем и слава Богу не ни удари или разкъса нищо?Тогава какво правим с въпроса за пушенето?Тогава не вреди ли много и не скъсява ли живота.Защото аз не пуша и не ме блъска кола,М. пуши и не го блъска кола.Представете си колко след М. ще умра ако сметнем за естествена смърт(не говоря ако сме болни от нещо друго).Е,сега как ще се оправдаете. Верно има хора,които са погалени от Бог и дори да пушат всеки ден по 300 цигари пак да доживеят до 90 години.Ама не всеки е помилван,нали? Замислете се дали не можете без тези цигари.Казвам го за ваше добро.Знам,че сега някой нервни пак ще ме нападнат,че не съм им майка,но наистина без цигарите живота е по-лек.Като се ядосаш-броиш до 10 и се успокояваш.Няма смисъл да пушиш...Оффф...Това си е до воля на човек и май наистина няма смисъл да ви увещавам и както гледам няма да сбъдна мисията за която съм родена-да накарам хората да спрат да пушат