- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо пушите ?
Ама вредят в по-малка степен.Първоначално написано от Disrespect
А за другите отговори,добре,защо все се оправдавате как може да умрем от камион,автобус,камък,раздр ни от лъв.Защо все давате примери,че и да не пушиш пак ще умреш.Ами какво става с твърдението,ако оживеем и слава Богу не ни удари или разкъса нищо?Тогава какво правим с въпроса за пушенето?Тогава не вреди ли много и не скъсява ли живота.Защото аз не пуша и не ме блъска кола,М. пуши и не го блъска кола.Представете си колко след М. ще умра ако сметнем за естествена смърт(не говоря ако сме болни от нещо друго).Е,сега как ще се оправдаете. Верно има хора,които са погалени от Бог и дори да пушат всеки ден по 300 цигари пак да доживеят до 90 години.Ама не всеки е помилван,нали?Замислете се дали не можете без тези цигари.Казвам го за ваше добро.Знам,че сега някой нервни пак ще ме нападнат,че не съм им майка,но наистина без цигарите живота е по-лек.Като се ядосаш-броиш до 10 и се успокояваш.Няма смисъл да пушиш...Оффф...Това си е до воля на човек и май наистина няма смисъл да ви увещавам и както гледам няма да сбъдна мисията за която съм родена-да накарам хората да спрат да пушат
![]()