.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    Guest
    ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ КОЗЕЛ!

Град
    Salt Lake City
    Защитниците на чалгата говорят големи смехории. Вярно е, че е добре да си широко скроен към музиката като цяло и да слушаш много стилове. Аз лично слушам metal, punk, oi, hardcore, rock, jazz, classical, hip-hop. Но тая чалга не ми казвай, че е хубава. Не познавам нито един интелигентен чалгар. По-изчерпана музика от тази не бях чувал. Темите в new school chalgata са от типа: "Аз те обичам, ама ти не ме обичаш", "Ти ме искаш ама аз не те искам", "Ти ми разби сърцето и сега ме боли." И просто не виждам кво толкова да й се кефя. Музиката е на второ място, залага се на това колко е готина дадената изпълнителка. Това не е музика. В истинската музика визията няма значение, важно е това което слушаш. За смешната чалга ми е направило впечатление, че я слушат само фьешн гъзари, дето имат 2 мозъчни клетки и то тя оказва важна част в живота им само когато са на маса. Е това ли е музиката, която символизира България????
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Guest
    ТИ СИ ПИШКА! НЕ ТЕ ЛИ КЕФИ ПЕСЕНТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ, А! ДА ЖИВЕЯТ БЛИЗНАЦИТЕ, ЧЕ ДВОЙНА РАДОСТ СА ТЕ ЗА ТЕБ!!!

Град
    Salt Lake City
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ТИ СИ ПИШКА! НЕ ТЕ ЛИ КЕФИ ПЕСЕНТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ, А! ДА ЖИВЕЯТ БЛИЗНАЦИТЕ, ЧЕ ДВОЙНА РАДОСТ СА ТЕ ЗА ТЕБ!!!
    Кефи ме! Днеска в рейса я слушах!!!!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    За мене между поп и чалга принципно разлика НЯМА! Затова появяването му в БГ топ 100 си беше закономерно (да не говорим, че рейтингът на предаването падаше). Така че аз еднакво не уважавам и хората, които слушат Преслава, и хората които слушат Бритни. жалко е, че в България от 7 млн души сигурно 6,9 са "чалгари", обаче кво да се прави! А не мисля, че от чалгата се затъпява. Тя самата е продукт на вече проявилото се затъпяване. Затова съм силно против всичките чалгарчета, дето си мислят, че една такава крадена, безмислена, елементарна и грозна музика е най-страхотната на света. А чалгата ни наистина не е наша - даже тя е крадена, я от гърци, я от сърби. Ако сте за тезата "чалгата обичам щото си е наша", що по-добре не почнете да слушате нещо наистина хем стойностно, хем българско, като народната музика??? Мога да ви отговоря - защото мозъците ви са залинели от чалга и не могат да понесат натоварването на толкова сложно нещо като народната музика!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Цитирай Първоначално написано от hateface
    Защитниците на чалгата говорят големи смехории
    Виж,то и ти говориш големи смехории ама нищо не ти казвам нали ? Земи млъкни малко,а? Всеки си има различен вкус,а това ,че ти не харесваш нещо не означава само да мрънкаш наляво-надясно.И аз не съм метал фенка ,но някога да съм тръгнала да говора глупости против метъла ?!Не ,не съм ! Различни хора,различни мнения.

Не познавам нито един интелигентен чалгар
    Нали знаеш,че по умния винаги отстъпва ? И това обяснява защо глупостта е завладяла света,и защо има такива като теб

Аз те обичам, ама ти не ме обичаш", "Ти ме искаш ама аз не те искам", "Ти ми разби сърцето и сега ме боли."
    Има хиляди песни,които не са чалгии и в тях ПАК се пее за любов.Същите са !
    Това не е музика
    Еми то и ти не си много умен ама не съм ти го казвала ,нали ?

За смешната чалга ми е направило впечатление, че я слушат само фьешн гъзари, дето имат 2 мозъчни клетки и
    Смешна ...или не..смешният си ти.И с нищо в поста си не доказваш ,че имаш дори една мозъчна клетка Щото нали знаеш,че когато някой "умник" не може да се защити винаги започва с нападките и псувните ?
    И какво имаш предвид под фешън гъзари ?Че,кво ми пречи да кажа ,че като си рапър си фешън гъзар.Фешън-модерен..като си купиш нови рапърски дънки не си ли фешън бе ?

Е това ли е музиката, която символизира България????
    Нали се сещаш,като не ти понася се изнасяй !

текстовете и мелодийте от този стил се възприемат много по- лесно, щото са простовати и елементарни.
    И един мърмот.....увиваше....

това е и голяма част от причината да бъде толкова разпостранена сред ограниченото бг общество.
    Сам си го каза-оГрАниЧеН !!!!Защо ли ?ами зарди такива като вас-определяте един човек по музиката която слуша После се мислят за много умни.... да ви имам и умниците

странно е обаче как това ужасно дяволско изчадие се промъква и в главите на хора от интелигентни семейства
    Да ама и в твойта глава се е промъкнало щом го даваш за пример

(по принцип чалга слуша един шофьор на тир или нещо такова) дори и аз, като нищо, мога да надраскам няколко реда за "разбити сърца, сълзи в очите" или "я елате пиленца при баткооо".
    Като можеш,кво чакаш ? Може да спечелиш някой лев и да си присадиш малко мозък и УВАЖЕНИЕ към интересите на другите хора

, че повечето фолк тупалки дори не си правят труда сами да си напишат мелодията на брилянтната си песен,
    Не го отричам,но все пак печелят пари ,нали? При това не малко

а веднага гледат да вземат от съседите ни в гърция или турция или, откъдето копират...поредното доказателство, че чалгата се прави от тъпаци за тъпаци.

Да ти кажа,ако знаеш как да си хитър,да правиш пари изобщо не си тъп ...

разбира се това не означава, че индивид слушащ чалга е умствено ограничен. доста от приятелите ми слушат фолк, пък ми изглеждат умни хора.
    АААААААа опа ! леле ! кво стана тук сегааа ?Обърквация ?М,да !Доказателството :

ми и според мене хората, дето слушат чалга не блестят с особен интелект (всъщност говоря за нивото на музикалната им култура, която при тях почти липсва..). текстовете и мелодийте от този стил се възприемат много по- лесно, щото са простовати и елементарни. това е и голяма част от причината да бъде толкова разпостранена сред ограниченото бг общество
    Прочети си мнението и се замисли над думите си !
    Може да говориш за нивото на музикалната култура,но дефакто ти пак казваш ,че хората слушащи чалга са леко тъпи,в това число и приятелите ти
    Ограничено бг общество-заедно с приятелите ти ,а?Добър приятел си наистина

но, когато някой ми каже "Кефъ са на Глория, Анелия и Азо", дори да е най-великият вундеркинд, ще разбера, че просто му липсва всякаква музикална култура. факт!!
    Всички разбрахме за ограничените ти приятели,не се повтаряй !

+ това някой беше споменал, че в днешно време трябвало да се слуша всякаква музика и не знам си кво...е, това е най- голямата тъпотия.
    Всеки с мнението си.И аз не съм съгласна с това.Но можеби човекът имаше предвид ,че е нормално всеки да има поне малко музикална култура от всякакъв вид.Ограничен бг народ-както се изразяваш.Ти само доказваш тази теза
    да ме прощаваш, ама за да го кажеш това трябва да се турбо селянин
    Е пък аз казвам-не си простен! аз казвам ,че трябва да си турбо селянин да напишеш такъв пост

как може да слушаш Преслава и Металика, бе
    А ти как може да слушаш рап БЕ????? или там каквото слушаш ?! А БЕ ?

ПП: ей,давам за пример,нямам нищо лошо против различните типове музика,и не определям един човек по това както слуша или харесва !

Да,да...Само от начина,по който пишеш си личи музика слушаш."обеждавам",

Да сигурно си личи и начина по който пЪрдЪ ?

Е тия верно са бесни селяни и безмозъчни тъпанари, ама никой от младите хора които се кефат на чалга (и то яко се кефат) не слуша само тва, винаги слушат примерно нещо ретро или рапче
    Много вярно казано
    Чалгата не е отечествена музика! Тя трябва да бъде спряна! Но днешната фашистка партия не прави нищо! А великия Георги Първанов няма никакви права
    То и теб трябва да те изпържат на електрическия стол но уви...

no mantaliteta na horata i po to4no na balgarite si e takav

Правилно ! после чалгарите са били тъпи..кога един чалгар ще почне да се заяжда с някой друг и да му дрънка ,че е тъп затова че слуша метъл,рап или друго.Разбира се ,че има такива хора но не са толкова

Айде стига глупости ,че ми писна да пиша

Guest
    Лелееееееее Тая фъки разби сички , не съм го чел изобщо АМА ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКО КАЗАНОО ОТ НЕЯ СЕ ЕДНО АЗ сЪМ ГО КАЗАЛ .
    И ви подравявам с ей тоя гръфит

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Лелееееееее Тая фъки разби сички , не съм го чел изобщо АМА ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКО КАЗАНОО ОТ НЕЯ СЕ ЕДНО АЗ сЪМ ГО КАЗАЛ .
    И ви подравявам с ей тоя гръфит

И вече летя на седмото небее...

Guest
    Ми значи да идвам, щото така кат те гледам има още към 30-40 небета да посетиме.

Guest
    Тая и донт гив а фук нищо не защити. На повечето цитати даже като гледам не е имала кво да каже, за тва е отговаряла с простото " Ми ти си смешен", "Като не ти изнасяй се изнасяй" и т.н. Ми кво да ви кажа. Чалгар се оптива да си защити смешната музика....Смешно.

Град
    Skinheads for Life! Remember your roots! Skinhead is a way of life!

Re: spoko..

Цитирай Първоначално написано от Noemina
    spokoino be momi4e..
    mislq 4e nikoi normalen 4ovek,ne bi opredelql drugiq po muzikata koqto slu6a..
    slu6ai si muzikata-6tom q haresva6
    aide..i zemi frasni edna usmivka
    syshtoto! Ne se spirai slushai 4algata i t'va e kakvo se pritesnqvash.
    Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаят HUGS!

Guest
    абе...деца...я малко се успокойте. от тая чалга направихте световен проблем! да ви еба и в музикалните предпочитания. кой средно интелигентен човек ще слуша чалга, ве? не бе, серизоно това е адски шибана работа. въобще какво толкова ви кефи в тая музика? нито е богата на мелодия, нито има за какво да се фанеш в текста (тук има 1-2 изключения. на ивана са й по-тарикатски работите, но чак толкоз ).
    също така не се засягайте, като ви нарекат тъпи чалгари. дори и да не сте тъпи (което ме съмнява), като кажете, че слушате не знам си коя пайнер звезда веднага ще ви сметнат за такива. така става, защото всеки знае, че чалга се слуша от най- долните прослойки на обществото. но, като сте шибаняци си го слушайте. не ги ли видите що за стока са тея по кръчмите и дискотеките? аре, няма да ви обеснявам. и без тва нема да стоплите.
    КОЙТО СЛУША ЧАЛГА Е ПРОСТАК!!!!!!!!!! ДОКАЗАНА ИСТИНА!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тая и донт гив а фук нищо не защити. На повечето цитати даже като гледам не е имала кво да каже, за тва е отговаряла с простото " Ми ти си смешен", "Като не ти изнасяй се изнасяй" и т.н. Ми кво да ви кажа. Чалгар се оптива да си защити смешната музика....Смешно.
    Ами може би ако ми беше прочел/прочела мнението щеше да цепнеш че не съм "чалгарка "
    Кофти е да си ограничен

Едит - сега се загледах в мнението ти

Като не ти изнасяй се изнасяй
    Ами като не можеш да четеш не четеш
    На колко си години ? Като те гледам как пишеш май си на 10

Guest
    Fuck,6apka ti svalqm i mislq 4e mnogo dobre si za6titila ) !!!

Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Аз си мисля,че говорим за хора слушащи предимно и само чалга и знаят всички знайни и незнайни певачки
    Щото и аз понаслушвам само някоя "интелигентна" чалага песничка
    Ставаше въпрос НЕ за хората който слушат САМО чалга, а за тези, който слушат И чалга

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Цитирай Първоначално написано от hateface
    Чалгата не е отечествена музика! Тя трябва да бъде спряна! Но днешната фашистка партия не прави нищо! А великия Георги Първанов няма никакви права!

Да..уф ..писна ми да се повтарям ама явно трябва .По същата логика аз казвам така за всеки друг вид музика ...(ей сичко слушам )
    Всеки слуша чалга ! Всеки !
    Абсолютно на 100% си права! Браво

^I don't give a fuck^ Еваларка!
    Oyama-no problem и на тебе
    Добре че не съм сама в тоя форум! И аз си слушам всичко и изобщо не ми пука!!!

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Да,да...Само от начина,по който пишеш си личи музика слушаш."обеждавам",съкращен ия,неточности и т.н.Не че се правя на професор,не че не зачитам хората и вкусовете им за музика,но...Картинака е от ясна по ясна.
    Мерси, че ми каза душа. Ама само да те светна тва да си пиШЕМ така си е моя запазена марка и изобщо не ми пука дали го мислиш за вярно или не! Щот проста проста ама съм ходила 2 пъти на национална олимпиада, дет ходят по 10 човека от БГ, а се съмнявам че ти си ходила и на м/у училищния кръг. За тва хвани млъкни по-добре, знам как да си пиша. Мерси!

[quote="wild{}baby"]
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Да,да...Само от начина,по който пишеш си личи музика слушаш."обеждавам",съкращен ия,неточности и т.н.Не че се правя на професор,не че не зачитам хората и вкусовете им за музика,но...Картинака е от ясна по ясна.
    [color=red][i]Мерси, че ми каза душа. Ама само да те светна тва да си пиШЕМ така си е моя запазена марка и изобщо не ми пука дали го мислиш за вярно или не! Щот проста проста ама съм ходила 2 пъти на национална олимпиада, дет ходят по 10 човека от БГ, а се съмнявам че ти си ходила и на м/у училищния кръг. За тва хвани млъкни по-добре,

Ко се ядосваш за глупости ?
    Съдейки по теб (реакциата ти ),ако на мен ми направят забележка за правописа трябва да се метна от някъде

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    За мене между поп и чалга принципно разлика НЯМА! Затова появяването му в БГ топ 100 си беше закономерно (да не говорим, че рейтингът на предаването падаше). Така че аз еднакво не уважавам и хората, които слушат Преслава, и хората които слушат Бритни. жалко е, че в България от 7 млн души сигурно 6,9 са "чалгари", обаче кво да се прави! А не мисля, че от чалгата се затъпява. Тя самата е продукт на вече проявилото се затъпяване. Затова съм силно против всичките чалгарчета, дето си мислят, че една такава крадена, безмислена, елементарна и грозна музика е най-страхотната на света. А чалгата ни наистина не е наша - даже тя е крадена, я от гърци, я от сърби. Ако сте за тезата "чалгата обичам щото си е наша", що по-добре не почнете да слушате нещо наистина хем стойностно, хем българско, като народната музика??? Мога да ви отговоря - защото мозъците ви са залинели от чалга и не могат да понесат натоварването на толкова сложно нещо като народната музика!
    evala! bravo! mnogo, ama mnogo to4no go kaza. napulno sum suglasna

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    evala! bravo! mnogo, ama mnogo to4no go kaza. napulno sum suglasna
    Нищо лично, ама Линкин Парк и те поп чалга..Нали се сещащ

Guest
    аз пък не мога да разбера нещо друго - къф ви е проблема на чалгарите?! какъв ви е поблема с това да ви наричат "чалагри"?
    ако слушаш метъл => ти си метълка
    ако слушаш пънк => ти си пънкарка
    ако слушаш чалга => ти си чалгарка
    нз кво обидно има?! аз до сега не съм чула някоя/някой метъл(ка) да я/го нарекат метъл и да се обиди.
    а относно тва, че чалгарите са глупави и ограничени, подкрепям тезата. стилът музика и начинът на обличане може да издаде много за характера на човека. общо взето това са повърхностни хора, съдейки по текстовете. обаче да не се повтаряме, че започва да става скучно.
    да поговорим за модата. повечето чалгарки просто копират своити любими изпълнитилки ут пайниръ. изобщо нямат собствен стил или собствено менение. слушат това което дойде на мода.
    а музиката ... тя не е стойностна. във всички песни се пее за изневяра и за нещастна любов нв за друго, а защото темата е обширна и по-лесно се мислят текстовете. а да не говорим, че повечето от така наречените "певици" са на по 17-18 години и не знаят какво е тва нещо любов.

Град
    бездомна
    тва по-горе бях аз
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си