.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз пък не мога да разбера нещо друго - къф ви е проблема на чалгарите?! какъв ви е поблема с това да ви наричат "чалагри"?
    ако слушаш метъл => ти си метълка
    ако слушаш пънк => ти си пънкарка
    ако слушаш чалга => ти си чалгарка
    нз кво обидно има?! аз до сега не съм чула някоя/някой метъл(ка) да я/го нарекат метъл и да се обиди.
    а относно тва, че чалгарите са глупави и ограничени, подкрепям тезата. стилът музика и начинът на обличане може да издаде много за характера на човека. общо взето това са повърхностни хора, съдейки по текстовете. обаче да не се повтаряме, че започва да става скучно.
    да поговорим за модата. повечето чалгарки просто копират своити любими изпълнитилки ут пайниръ. изобщо нямат собствен стил или собствено менение. слушат това което дойде на мода.
    а музиката ... тя не е стойностна. във всички песни се пее за изневяра и за нещастна любов нв за друго, а защото темата е обширна и по-лесно се мислят текстовете. а да не говорим, че повечето от така наречените "певици" са на по 17-18 години и не знаят какво е тва нещо любов.
    Никъф проблем не ми е. Проблема ми е да ме определят на проста кат слушам чалга.

Никъф проблем не ми е. Проблема ми е да ме определят на проста кат слушам чалга.
    @mell-mell-\mm/

иначе...музиката, която слушаш е нещо като огледало на душата ти (бати...как звучи). почти всички те определят според това, което слушаш. давам за пример мене си от много време си слушам "странна музика"- депресираща, безнадеждна, с уклон към самоубийства и т.н. и когато това го кажа на някой, той/тя веднага почва си мисли "тая е неква откачена от дълбините на мрака.." и некви такива глупости. така че не прави драми и не се учудвай като те нарекат проста. ако бях обръщала внимание на всичко, което казват хората за мен съдейки по музиката, която слушам и нещата, от които се интересувам...не знам къде щеше да му излезе края. и според мен чалгарите, псевдо рапърите и прочие индивиди са идиоти, но какво те грее моето мнение?!?

Цитирай Първоначално написано от wild{}baby
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз пък не мога да разбера нещо друго - къф ви е проблема на чалгарите?! какъв ви е поблема с това да ви наричат "чалагри"?
    ако слушаш метъл => ти си метълка
    ако слушаш пънк => ти си пънкарка
    ако слушаш чалга => ти си чалгарка
    нз кво обидно има?! аз до сега не съм чула някоя/някой метъл(ка) да я/го нарекат метъл и да се обиди.
    а относно тва, че чалгарите са глупави и ограничени, подкрепям тезата. стилът музика и начинът на обличане може да издаде много за характера на човека. общо взето това са повърхностни хора, съдейки по текстовете. обаче да не се повтаряме, че започва да става скучно.
    да поговорим за модата. повечето чалгарки просто копират своити любими изпълнитилки ут пайниръ. изобщо нямат собствен стил или собствено менение. слушат това което дойде на мода.
    а музиката ... тя не е стойностна. във всички песни се пее за изневяра и за нещастна любов нв за друго, а защото темата е обширна и по-лесно се мислят текстовете. а да не говорим, че повечето от така наречените "певици" са на по 17-18 години и не знаят какво е тва нещо любов.
    Ами докажии на тея, че не си чалгарка(тъпа)

кучка
    Guest
    оооооооооооо.. пак започнахте да спорите
    за музика... не разбрахте ли че колкото
    да спорите няма да стигнете до единство?!
    сега да се изкажа и аз по въпроса... според
    мен чалгата е тъпа и лишена от всякакъв смисъл
    музика.. ако може да се нарече така..
    ето защо... нормалните песни имат някъв
    'подсъзнателен' смисъл.. докато чалгата няма
    такова нещо, текстовете са еднакви, музиката
    е еднаква (и крадена), хората, които
    изпълняват тея 'песни' са еднакви. да не
    говорим, че освен за любов не се пее нищо
    друго и римите са едни и същи и тъпи.. певичките
    изглеждат като евтини курви (ще ме извините за
    израза, но си е точно така!) дори клиповете
    им нямат никакъв смисъл .. освен въпросните
    'красавици' в оскъдни дрешки .. леко
    поклащащи се, и размятащи силиконовите се цомби...
    тая 'музика' няма смисъл! следователно и
    хората, които я слушат, не биха могли да
    възприемат текст и музика със смисъл и
    философия и затова се ориентират към разголените
    кифли, които не пеят за нищо друго освен кой
    кого зарязал, кой кого праснал и така нататък.
    не слагам всички хора, които слушат
    чалгата и самите чалга-певци под общ знаменател.
    има и изключения, но за съжаление се срещат
    рядко. не убеждавам никого в нищо, това е само
    моето мнение за чалгата и последователите и,
    не го натрапвам на никой, така че моля, да не
    ме убеждавате и мен в нещо, нито пък да ми се
    нахвърляте и да ми се карате.
    извода ми е, че тва е елементарна музика за елементарни хора.
    ае със здраве

Guest
    Знаете ли колко сте ми смешни античалгарите , нещо като да слушам дядо ми да ми обяснява колко лошо нещо било тва капитализма и как трябва да се изтребят капиталистите до един и пак да възтържествува националното стопанство .

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Знаете ли колко сте ми смешни античалгарите , нещо като да слушам дядо ми да ми обяснява колко лошо нещо било тва капитализма и как трябва да се изтребят капиталистите до един и пак да възтържествува националното стопанство .
    Евалата мой човек си

Цитирай Първоначално написано от кучка
    музика.. ако може да се нарече така..
    ето защо... нормалните песни имат някъв
    'подсъзнателен' смисъл.. докато чалгата няма
    е еднаква (и крадена), хората, които
    изпълняват тея 'песни' са еднакви. да не
    говорим, че освен за любов не се пее нищо
    друго и римите са едни и същи и тъпи.. певичките
    изглеждат като евтини курви (ще ме извините за
    израза, но си е точно така!) дори клиповете
    тая 'музика' няма смисъл! следователно и
    хората, които я слушат, не биха могли да
    възприемат текст и музика със смисъл и
    философия и затова се ориентират към разголените
    кифли, които не пеят за нищо друго освен кой
    кого зарязал, кой кого праснал и така нататък.
    не слагам всички хора, които слушат
    чалгата и самите чалга-певци под общ знаменател.
    има и изключения, но за съжаление се срещат
    рядко. не убеждавам никого в нищо, това е само
    моето мнение за чалгата и последователите и,
    не го натрапвам на никой, така че моля, да не
    ае със здраве
    absolutno sam saglasna s tebe!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ami az ko da ti kaja....sme6na si mi

Ти го каза

музика..
    Добре,но ако се замислиш за метъла ? Някакво скрибуцане Се тая.Пак е лишено от смисъл.Подскачаш като луд

нормалните песни имат някъв
    'подсъзнателен' смисъл..

СмисЪлЪт на метЪлЪт ?да се изрисуваш в черно подскачайки рошаво ?

е еднаква (и крадена)
    ,

Крадена,мда? Права си крадена е от други песни които ,вие античалгарите харесвате.Като се замислиш не е ли така ?

певичките
    изглеждат като евтини курви
    не само изглеждат но сЪ

дори клиповете
    тая 'музика' няма смисъл!

Но в метълските клипове има смисъл ?
    Един рошав дългонос гарван седи и подскача на китарата ?

Не ти се.Изказвам мнение

ае със здраве
    Значи следва и същия извод за метълите ?

пп: стига с тези безмислени теми за чалгата .Освен караници друго няма да постигнем

^I don't give a fuck^ по поста ти се разбира
    че никак не си наясно нито с метъл
    клиповете, нито с метъл текстовете,
    нито със самата музика(която между другото
    най-малко може да се нарече "скрибуцане"
    и да наречеш метъла "скрибуцане" е просто
    да покажеш че ни най-малко не се интересуваш
    от тази музика=>говориш за неща от които
    ни най-малко не разбираш

Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    ^I don't give a fuck^ по поста ти се разбира
    че никак не си наясно нито с метъл
    клиповете, нито с метъл текстовете,
    нито със самата музика(която между другото
    най-малко може да се нарече "скрибуцане"
    и да наречеш метъла "скрибуцане" е просто
    да покажеш че ни най-малко не се интересуваш
    от тази музика=>говориш за неща от които
    ни най-малко не разбираш
    бе аз така си давам примери,нямам нищ0 против метЪлЪ

Град
    София
    Оф к'во толкова си избивате комплекси не разбирам.Това е един форум,и не трябва да приемаш нещата толкова насериозно?
    Мога да ти дам няколко причини,поради които не харсвам поп-фолка..1.Текстовете провокират първични страсти(само...)2."Певиците" са супер долнопробни,(с нисък морал)+ това пробиват не с таланта си,а с телата си.3.Всички пеят за едно и също (забелязва се и при рап-а)4.Напоследък много се изчерпват и всичко се повтаря...направо досадно!
    Нямам приятели чалгари,но имам такива познати,и съм забелязала че са супер повърхностни,говорят без да мислят,и се обличат отвратително и без вкус и стил.Общо взето-никак.Момчетата приличат на гейчета.Но да се замислим,защо поп-фолка и чалгата жънат такъв успех?Сигурно хората обичат да слушат музика,с текст "здъвкан и изплют "-без да се замисляш,само да друскаш сланини.Точно на това се дразня?!И ,уточнявайте-за чалга или поп-фолк говорим!?Защото чалгата е много по-низша от всички стилове (според мен).Никога не съм се кефела на чалгата/поп-фолка,и няма и да го направя,защото не това е музиката,която пасва на виждането ми за живота "ела да те схрускам в леглото да те друскам",нито тези "стихове"ако могат така да се наречат са стойностни,общо взето като чуя чалга, се чупя.
    Благодаря.
    every moment is another change

Ger4ence
    Guest
    Абе,хора много,ама много сте тъпи!Не го приемайте лично,ама всеки човек си има свой собствен вкус и собствено мнение! Но това да налагаш своето на другите е БЕЗСМИСЛЕНО!!! Да,аз слушам чалга и какво от това?!Какво ще ми кажете,че съм тъпа ли? Не...не сте познали!!! Защото един човек не може да бъде обиждан,само защото ОБИЧА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА! Защото ако не сте забелязали най-яките купони са чалгаджийските!И какво като текстовете нямат смисъл като поемите на Ботев? Какво като певиците са сексапилни? Аре моля ви се! Пуснете си MTV,пуснете си MCM...да не би изпълнителите не са сексапилни и красиви?И ако разбирахте английски,щяхте да разберете,че 90% от текстовете на западните песни нямат почти никакъв смисъл!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ууу долуууу

Guest

*untoten*

Цитирай Първоначално написано от Ger4ence
    Абе,хора много,ама много сте тъпи!Не го приемайте лично,ама всеки човек си има свой собствен вкус и собствено мнение! Но това да налагаш своето на другите е БЕЗСМИСЛЕНО!!! Да,аз слушам чалга и какво от това?!Какво ще ми кажете,че съм тъпа ли? Не...не сте познали!!! Защото един човек не може да бъде обиждан,само защото ОБИЧА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА! Защото ако не сте забелязали най-яките купони са чалгаджийските!И какво като текстовете нямат смисъл като поемите на Ботев? Какво като певиците са сексапилни? Аре моля ви се! Пуснете си MTV,пуснете си MCM...да не би изпълнителите не са сексапилни и красиви?И ако разбирахте английски,щяхте да разберете,че 90% от текстовете на западните песни нямат почти никакъв смисъл!!!!!!!!!
    аре стига вече с това "всеки си има право на свой собствен вкус". ми щом е така, дай вече да не спорим, да се примирим с всичко и всеки да си гледа в своята паница. да, ама не става. човек трябва да има собствени позиции и да ги защитава по всякакъв начин. аз казвам, че чалгата е тъпа. толкоз. ако щете ми вЕрвайте.
    след това...че най-яките купони ставали на чалга. друг път. аз пък казвам, че най-яките купони стават на индъстриал примерно.
    индивидите, които ги пускат по тези телевизии пак са си чалга. само, дето е малко по-"образцова" ако се сещате какво имам предвид. на практика 60% от музикалната сцена си е чиста чалга. + това повечето певачки не са и хубави.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Аз ше кажа че най-яките купони ама изобщо не са чалгаджийските. От това дали купона ще бъде як зависи какви са хората къде са се събралио в какво настроение са и колко са пияни. Кога то се напиеш няма значение ква е музиката даже и без такава може да се прекара супер

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от Ger4ence
    ne mi se spori pak za 4algata.Samo moga da kaja 4e tova koto tia kazva e viarrno,i az se opitah edin den da ne slu6am, absolutno nikakva 4alga,razhojdam se az po ulicite i ot edna kola-4alga.Otivam na sre6ta-ot edno kafe-4alga
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    oHHH...gorkoto dete... Eliii--- 4algata li te presledva ili bql mercedes ???

az MRAZQ 4algata... no q mrazq, dokolkoto se otnasq do men... v smisYL- mrazq nqkoi da mi puska ili pra6ta 4ala, znaeiki, 4e mi se razbyrkva koremyt, kato q slu6am...

Mrazq nqkoi da mi prehvalva 4algata i da se my4i da me ubejdava kolko e priqtna muzikata... i mrazq fenovete na 4algata da me mislqt za ispadnal 4ovek, "bolen metyl" i kakvo li ne....

MRAZQ Qaaaaaaaaa !!!!!!!

*Immortality_ otiva da povry6ta, misleiki za DESI-SRAMy
    we'll die alone like a stone ^^

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    oHHH...gorkoto dete... Eliii--- 4algata li te presledva ili bql mercedes ???

az MRAZQ 4algata... no q mrazq, dokolkoto se otnasq do men... v smisYL- mrazq nqkoi da mi puska ili pra6ta 4ala, znaeiki, 4e mi se razbyrkva koremyt, kato q slu6am...

Mrazq nqkoi da mi prehvalva 4algata i da se my4i da me ubejdava kolko e priqtna muzikata... i mrazq fenovete na 4algata da me mislqt za ispadnal 4ovek, "bolen metyl" i kakvo li ne....

MRAZQ Qaaaaaaaaa !!!!!!!

*Immortality_ otiva da povry6ta, misleiki za DESI-SRAMy
    и аз това го мразя и като почнат да се мислят за нещо повече ама няма оправия в тая държава отникъде

Ооооооооооооооообичам теее *драйфа* еее * драйфа още повече* еееее, да ти ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** майката ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** ***<БИИИИП>*** .....

Уфффффффф, чалга, нема думи.

Верно е че и без музика може купончето, на градинка парти к'ва музика те гони, само бира и идиотизми да има.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Hihihi! Za taq Eli se noqt mitove i legendi mn predi da se poqvq v toq forum, koeto be6e... hmmm- mn skoro! No kakto i da e. vajnoto e prosto, 4e 4algarite sa mn inteligentni i slojnoskroeni 4ove6ki su6testva, koito se otkroqvat s unikalni umstveni ka4estva i zabelejitelno IQ! Trqbva da se otnasqme kum tqh s ni6to drugo osven razbirane, 6toto doktora im tvurdi, 4e kolkoto pove4e im se podigravame, tolkova po- zle 6te stavat! 4algata e edna EntelEgentna muzika, koqto moje samo da pomogne na intelektualnoto razvitie i kulturnoto vyzvi6avane na milata rodina... YEAH RIGHT! 4algata suxxxx! "4e kvo? Kvo mi ima? pop- folko! Ekvo mu e na pop- folkut? Ni6to mu nema? Da ne e kru4marska muzika? Vodi me v nqkoq kvartalna kru4ma! I poru4vay!" Tva be6e nay umnoto ne6to, koeto mojah da izmukna ot 4algarska past... hehehe! I nay- lo6oto e, 4e nikoga ne ste mogli i sega nqma da mojete da razberete kvo vi kazvaaam!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Офф...глупости ...Направо ме избива на смях като чуя ,че някой не слуша чалга .И най заклетия рапър или метъл пак слуша чалга,и го казвам щото познавам такива хора..Особено както писах в другата тема-има ли купонче,те са първи на чалгата..така ,че глупости от сорта на "не слушам чалга " ,са ми писнали
    Edno 6te kaja: XAXAXAX! Na men 4alga ne 6ta da mi pusnat i murtva v kanavkata da suuum! I smeni toq avatar, 4e ne6to ne ti podhojda na 4algarskiq mantalitet! 4algar ne bih dokosnala i s lovdjiyska pu6ka! XIXIXI Skriy se nqkude, 4e kato ti 4eta glupostite qko me napu6va na smeh, smeh! XEXEXE

Супер фен
    Град
    Abe kvo tursq izob6to tuk i 6to se opitvam da vi pokaja kolko ste prosti? 4algar ne e opredelenie, a diagnoza! Ima mn po- normalni hora v toq forum, nadqvam se... Fuck- 4e, moje da ne me citira6 s prozorlivi komentar4eta 6tot si mi tolkova qsna i predskazuema, 4e ne e istina...

Само чалга! Азис ми е приятел! Ше прайм chalgacore!

ООххх как чакам този ден на разплатата когато ще получа едно бренеке и един малък танк и да отида да срина Пайнера. И да могат да видят че ада наистина същестевува. Така леко ще се погавря за пример Азис ооо само ще буде разпунат на кръст със 30 см пирони за да не шава много много ще раздам на малки дечица вилици и да го бодат.(А сега дай горно ДО). А за завършрк една бухалка с малко бодлива тел навита на върха и ще дам на някой да му отнеме девстеността. Е после ще отлежи в някоя пустиня 40 дни и малко лешояди да му правят компания. Само имплантаните му ще останат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си