- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За тези, които мразят чалгата!
Tva mn dobre, ama za6to samo nego? Ima tolkova drugi 4algisti... Az vikam, are na sapun! A i, xjudgex, sukrovi6te, nqma li tema za nedoklateni pederast4eta, kudeto da se motae6, be milo moe, be!?!? xixixi! Create Destroyer, Destroy Creaters!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
дайте да правим още реклама на азис, а?
Що, "Устата" малко ли му направи, освен тва на един въпрос на Албена Вулева отговори с - Между мен и Васко няма нищо педераско.
Не можах да се сдържа просто, при положение че няколко пъти лично ме обидиха с твърдението, че, видите ли, "всички слушали чалга", "без чалга купона не бил хубав" и още няколко безсмислени твърдения, породени в главата на някакво хлапе, което дори не познава 3 отделни музикални стила. Без да се замислям бих избрал да бъда в непозната компания, която не слуша чалга, вместо сред добри познати, фенове на горния "жанр". Изобщо, при равни други условия многократно бих предпочел не-чалгар пред чалгар, по простата причина че не-чалгаря ще е по-непредсказуем, следователно по-интересен. Всички останали глупости които прочетох са лишени от смисъл и са плод на мозъци, лишени от въображение, повтарящи наизуст това което са чели без дори да се опитат да вникнат в прочетеното. Не се прави така. Ако искате да ви взема на сериозно, използвайте собствени мисли. Не помня кое от децата каза да се изнасям, но повярвай ми пиле - нямам търпение да се разкарам от тая заблудена държава. Това ще е единственото смислено нещо, което съм вършил през скапания си живот, изпълнен със "скрибуцаща" музика, деляща се на повече поджанрове, от колкото перхидролената ти главица може да осмисли.
Radioactive cat has eighteen half-lifes
Абе бате, ти изобщо знаеш ли кво е купон?
И да различавам стиловете, освен тва слушам метълстранно нали а да и рап и техно...прави си изводите (кой бил ограничен викаш?)
ima prekalenno mn otgovori i me myrzi da gi 4eta vsi4kite...taka 4e na byrzo 6te si kaja mnenieto...Spored men 4algata ili po skoro pop folka(6toto 4alga e muzika na grycki)e otvratitelen...napravo vsi4ki pevici peqt samo za lubovta ili seksa i par4etata im stavat prekalenno ednoobrazni.....A i ponqkoga sym gledal klipove i dokolkoto vijdam pove4eto pevici probivat zaradi strahotnite si tela i taka kakto gi pokazvat...Deto vika6 4e mn hora se kefqt na Azis...Znai6 ko stana toq pedal kato doida v Gorna orqhovica?Izgoniha go!!!opluha go i go izgoniha...
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
evala !!!i az bih se razkaral ot tazi proqdena ot politici dyrjava pri pyrva vuzmojnost ...poglednete se samo !ediniq slu6a metal a drygiq 4alga ili rap...mi ti trqqq slu6a6 tam metal\rap 6toto ne stava,am az pyk vikam 4e stava ai se biem..i kvo nqvsqkyde e taka!ve4e bylgarite ne moje da si imat doverie..of boje kakvo pyk se my4a az tyka da vi obqsnqvam ve4e izvestnoto...prosto se zamisleteПървоначално написано от infidel
Лелее убедихте мевече отказвам чалгата, КРАЙ!
Първоначално написано от Cradle of Death
Дам...С това господина направо ме уби със своята нечалгарска интелигентност... Повярвах в неговото IQ както и във тъпотата на чалгата...
![]()
Хвала на такива толерантни и широко скроени хора...
Сиа за хейтърите или как там им викаха- кво се опитвате да докажете- че сте по- умни, щото слушате метъл(пънк, хип-хоп , рок, техно и така нататък)/Или че чалгата е нещо като скрит изсмуквач на интелект??? :P Айде моля ви, всеки си има право на вкус, и вие, и другите. по този начин, плюейки злобно някой стил в музиката и слушателите му , не се показвате нито като умни, нито като толерантни. Слушайте си каквото ви харесва, чалгарите да си слушат чалгата и толкоз!
Кво са ви направили хорицата не знам, откъде толкова злоба? Досега не съм чула някой чалгар да си налага вкусовете на другите, но мразещите чалгата постоянно го правят. Абе правете любов,не война и стига тъпи нападки!
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
1. chalgata e superrr bezmislica i tva q prai typa => se6tai se kvi hora q slu6atПървоначално написано от rosskata
2.Fuck Tolerance! nqkoi proqvqva li nekva tolerantnost kym mene 6oto sym metalka ... ne ! pluqt li me - DA ! e ko iskash togaa` ... za da davam trqbva da polu4avam , i tei kato ne polu4avam she si pluq 4algarite 6toto i te pluqt mene i priqtelite mi + tva ne moa gi ponasqm!... Life sux , get used to it!
Ако искате можем колективно да си направим един IQ тест и да сложим край на спекулациите![]()
Radioactive cat has eighteen half-lifes
Не знам откога е задължително една музика да е смислена и да съдържа кой знае каква философия. Има много видове музика и всяка си има стойности и недостатъци, стойностни и скапани парчета.Първоначално написано от mary_jane_666
Аз слушам и чалга, по какъв начин това ме прави тъпа ( чета много, интересувам се от психология и история, дипломата ми е 5,75 и т.н) Можеби съм толкова тъпа, че не мога да осъзная тъпотата си???
Да, сещам се какви хора слушат чалга - веселяци, разкрепостени, които приемат позитивните страни във всеки един стил музика.
Каквато ти не ми звучиш да си(от това което пишеш).ПОзнавам и метъли, които са толерантни и свестни хора, и чалгари , и рапъри. Така че ако смяташ, че интелекта зависи само от музиката, която слушаш, много зле за теб.
Life is beautiful, admit it !
namiram pozitivni 4erti vyv vsi4ki drugi stilove , no ne samo v tozi ... toi dori ne moje se nare4e stil , a kamo li muzika ... prosto e ednoobrazno i bezvkusno za men , kradeno ottuk ottam... dori fakta 4e v momenta go obsyjdam me srami ... chalgiqta e prostotiq koqto trqbva da se spre ... no vmesto tva seleniqta se razrastva ... samo pokazva ..prostashtinata na bulgarskiq narod. edna absoliutna ciganiq!ako na teb ti haresva ciganiqta , to az sym na drugo mnenie - az jiveq za 4ista strana , za 4ista Bulgaria!Първоначално написано от rosskata
Всички, които слушат чалга са безполезни, тъпи, смешни, малки идиоти!
Мм не си прав, не всичкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
.
wild{}baby spokoino be..varvi pii edna stydena voda i se uspokoi..i az mislq kato teb..primerno az slusham metal i mi e mn typo nqkoi kato mi kaje si4ki metali sa bokluci..az ne sum metalka ne sum trugnala da se oblicham kato metalite ili
da se durja kato tqh prosto me kefi muzikata
a i naistina edin chovek trqa da e mnogo ogranichen
za da opredelq nqkoi po tva kva muzika slusha..
neznam tebe kvi malumnici sa te opredelqli..
не обича да й говорят на "бе"Първоначално написано от Noemina
![]()
Съгласен съм, Ани!Но не бива да обръщаш внимание на такива хора!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
zna4i tova e za vsi4ki koito jivqt v Burgas.Az li4no ne jiveq tam no kogato otidoh na gosti pri edni friendove me zavedoha na edno mn priqtno zavedenie.KAzva se "Yes" i otdolo pi6e ne na 4algata)taka 4e vsi4ki koito mrazqt 4algata spokoino mogat da se izsipqt tam
)
Ami izvinqvai no nikoi s vkus i inteligentno nivo ne slusha chalga
Всеки човек с поне 2 грама мозък ще ти повярва смо ако дадеш доказателства... Аз имам 3 грама, така че би ли ми казала как стигна до този дълбокомислен извод.Първоначално написано от CRaZy_IKT
п.с 6те се радвам да разбера какво значи "интелигентно ниво"
пак казвам, че чалгата е елементарна музикаПървоначално написано от rosskata
тези хора не си падат по музика със смисъл и значение понеже не могат да го разберат
могат да разберат единствено 'колко те обичам и след теб ще тичам' и подобни елеметарни неща
тези хора не са интелигентни.
има и изключения, ама рядко![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
може и да са умни. познавам такива. просто като чуя, че слуша чалга си правя изводи за музикалните му вкусове. после почват да се обесняват- ама аз слушам и Бритни и 50 Стотинки, не е само чалга, не съм толкова прост/а.
да де, ама се оказва, че си турбо селянин в музикално отношения, ако ще да използваш и 60% от мозъка си.
я си ебете майката чалгари тъпи,,,само рап и dance![]()