Цитирай Първоначално написано от Анонимко
аз пък не мога да разбера нещо друго - къф ви е проблема на чалгарите?! какъв ви е поблема с това да ви наричат "чалагри"?
ако слушаш метъл => ти си метълка
ако слушаш пънк => ти си пънкарка
ако слушаш чалга => ти си чалгарка
нз кво обидно има?! аз до сега не съм чула някоя/някой метъл(ка) да я/го нарекат метъл и да се обиди.
а относно тва, че чалгарите са глупави и ограничени, подкрепям тезата. стилът музика и начинът на обличане може да издаде много за характера на човека. общо взето това са повърхностни хора, съдейки по текстовете. обаче да не се повтаряме, че започва да става скучно.
да поговорим за модата. повечето чалгарки просто копират своити любими изпълнитилки ут пайниръ. изобщо нямат собствен стил или собствено менение. слушат това което дойде на мода.
а музиката ... тя не е стойностна. във всички песни се пее за изневяра и за нещастна любов нв за друго, а защото темата е обширна и по-лесно се мислят текстовете. а да не говорим, че повечето от така наречените "певици" са на по 17-18 години и не знаят какво е тва нещо любов.
Никъф проблем не ми е. Проблема ми е да ме определят на проста кат слушам чалга.