Цитирай Първоначално написано от hateface
Защитниците на чалгата говорят големи смехории
Виж,то и ти говориш големи смехории ама нищо не ти казвам нали ? Земи млъкни малко,а? Всеки си има различен вкус,а това ,че ти не харесваш нещо не означава само да мрънкаш наляво-надясно.И аз не съм метал фенка ,но някога да съм тръгнала да говора глупости против метъла ?!Не ,не съм ! Различни хора,различни мнения.

Не познавам нито един интелигентен чалгар
Нали знаеш,че по умния винаги отстъпва ? И това обяснява защо глупостта е завладяла света,и защо има такива като теб

Аз те обичам, ама ти не ме обичаш", "Ти ме искаш ама аз не те искам", "Ти ми разби сърцето и сега ме боли."
Има хиляди песни,които не са чалгии и в тях ПАК се пее за любов.Същите са !
Това не е музика
Еми то и ти не си много умен ама не съм ти го казвала ,нали ?

За смешната чалга ми е направило впечатление, че я слушат само фьешн гъзари, дето имат 2 мозъчни клетки и
Смешна ...или не..смешният си ти.И с нищо в поста си не доказваш ,че имаш дори една мозъчна клетка Щото нали знаеш,че когато някой "умник" не може да се защити винаги започва с нападките и псувните ?
И какво имаш предвид под фешън гъзари ?Че,кво ми пречи да кажа ,че като си рапър си фешън гъзар.Фешън-модерен..като си купиш нови рапърски дънки не си ли фешън бе ?

Е това ли е музиката, която символизира България????
Нали се сещаш,като не ти понася се изнасяй !