- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За тези, които мразят чалгата!
И един мърмот.....увиваше....текстовете и мелодийте от този стил се възприемат много по- лесно, щото са простовати и елементарни.
Сам си го каза-оГрАниЧеН !!!!Защо ли ?ами зарди такива като вас-определяте един човек по музиката която слушатова е и голяма част от причината да бъде толкова разпостранена сред ограниченото бг общество.После се мислят за много умни.... да ви имам и умниците
Да ама и в твойта глава се е промъкнало щом го даваш за примерстранно е обаче как това ужасно дяволско изчадие се промъква и в главите на хора от интелигентни семейства![]()
Като можеш,кво чакаш ? Може да спечелиш някой лев и да си присадиш малко мозък и УВАЖЕНИЕ към интересите на другите хора(по принцип чалга слуша един шофьор на тир или нещо такова) дори и аз, като нищо, мога да надраскам няколко реда за "разбити сърца, сълзи в очите" или "я елате пиленца при баткооо".![]()
Не го отричам,но все пак печелят пари ,нали? При това не малко, че повечето фолк тупалки дори не си правят труда сами да си напишат мелодията на брилянтната си песен,
а веднага гледат да вземат от съседите ни в гърция или турция или, откъдето копират...поредното доказателство, че чалгата се прави от тъпаци за тъпаци.
Да ти кажа,ако знаеш как да си хитър,да правиш пари изобщо не си тъп ...
АААААААа опа ! леле ! кво стана тук сегааа ?Обърквация ?М,да !Доказателството :разбира се това не означава, че индивид слушащ чалга е умствено ограничен. доста от приятелите ми слушат фолк, пък ми изглеждат умни хора.
Прочети си мнението и се замисли над думите си !ми и според мене хората, дето слушат чалга не блестят с особен интелект (всъщност говоря за нивото на музикалната им култура, която при тях почти липсва..). текстовете и мелодийте от този стил се възприемат много по- лесно, щото са простовати и елементарни. това е и голяма част от причината да бъде толкова разпостранена сред ограниченото бг общество
Може да говориш за нивото на музикалната култура,но дефакто ти пак казваш ,че хората слушащи чалга са леко тъпи,в това число и приятелите ти
Ограничено бг общество-заедно с приятелите ти ,а?Добър приятел си наистина
Всички разбрахме за ограничените ти приятели,не се повтаряй !но, когато някой ми каже "Кефъ са на Глория, Анелия и Азо", дори да е най-великият вундеркинд, ще разбера, че просто му липсва всякаква музикална култура. факт!!
Всеки с мнението си.И аз не съм съгласна с това.Но можеби човекът имаше предвид ,че е нормално всеки да има поне малко музикална култура от всякакъв вид.Ограничен бг народ-както се изразяваш.Ти само доказваш тази теза+ това някой беше споменал, че в днешно време трябвало да се слуша всякаква музика и не знам си кво...е, това е най- голямата тъпотия.
Е пък аз казвам-не си простен! аз казвам ,че трябва да си турбо селянин да напишеш такъв постда ме прощаваш, ама за да го кажеш това трябва да се турбо селянин
А ти как може да слушаш рап БЕ????? или там каквото слушаш ?! А БЕ ?как може да слушаш Преслава и Металика, бе
ПП: ей,давам за пример,нямам нищо лошо против различните типове музика,и не определям един човек по това както слуша или харесва !