.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    я си еби майката раподенсър такъв!
    само metal!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Поначало никога съм нямал нищо против чалгарите но нз какво толкова лошо виждат че съм метал и почват да плюят и аз вече почнах да отвръщам със същата топлота. А ето например пак изказвания че не се къпем и т.н. и какво данеби всичките да сме такива?Не че няма и такива чалгари. Но просто вече навик ми стана да се ядосвам на такива същества понеже се мислят за нещо повече и вижте ме кой съм аз и т.н. Най ми е интересно като започнат да зяпат с широко отворени очи и уста...Нетрябва всички да са еднакви нали така???Но честно казано няма никога да има оправия в тази държава като политика и разбиратество пък за музика да не става на въпрос

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    moje bi mislq taka, 6ot sum metulka, no za men 4algarite sa li6eni ot identi4nost, ograni4eni su6testva i az prosto ne gi razbiram, nz kvo im dava taq muzika! nz kak gi kara da se 4uvstvat... za men tova dori ne e muzika! hora, 4uyte textovete, ednakvi do edin i tolkova prosti i glupavi!!! " da jiveqt bliznacite, dvoyna radost za nas sa te" molq??? kakvo? kvo zna4i tva? ne trqbva li muzikata da te radva po nqkuv na4in, da namira6 sebe si v neq? sry mn, ama vse pak 4algarite naistina sa ograni4eni hora!!! dam, i az poznavam 4algar4eta moje da sa svestni ponqkoga ama sa prosti i naivni hora, koito ne znaqt o6te v kakvo vqrvat!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от mell-mell
    аз пък не мога да разбера нещо друго - къф ви е проблема на чалгарите?! какъв ви е поблема с това да ви наричат "чалагри"?
    ако слушаш метъл => ти си метълка
    ако слушаш пънк => ти си пънкарка
    ако слушаш чалга => ти си чалгарка
    нз кво обидно има?! аз до сега не съм чула някоя/някой метъл(ка) да я/го нарекат метъл и да се обиди.
    БТВ аз съм абсолютно съгласна с това и направо mell-mell може да чете мисли май :P ...
    Freedom will only be available through death!

Фен
    Град
    в отвъдното
    Abe q sa grymnete.Moje i da sa udavite!Kakto si re6ite
    !!!PEACE!!!

Град
    PAZARDJIK
    az pajk mn se kefq na 4algata!!!bravo pozdravqvam te prodaljavai da si slu6a6 4alga i hi4 da ni ti puka koi kvo misli
    Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от sexy_girl14
    az pajk mn se kefq na 4algata!!!bravo pozdravqvam te prodaljavai da si slu6a6 4alga i hi4 da ni ti puka koi kvo misli
    i ti li4i de

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    xahxahxhahxah , moga s kef da se izsmeq na taq glupava temaPuka li vi 4e vi nari4at taka , da ne ste trugnali priqteli da si tursite ot foruma , nali si imatye priqteli i znaete za sebe si 4e ne ste tupi 4algari i 4algarki , ko vi puka ot menieto na drugite.Mislite li 4e sq ako nqkoi ma naredi za ne6to 6te mi pika , e ako e taka lujete se ,za6toto tova 6te go pre4ata i 6te go podmina, vseki ima realen jivot izvun toq forum , vajnoto e tam d aima respekt kum va6ata li4nost , za drugoto da ne vi puka

Abe madam...Нужно ли беше да пишеш цяла тема за това че слушаш някакъв стил музика и затова, че не ти дреме кой кво мисли...???
    Немам Подпис...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си