- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Ima li nqkoi v Detroit, US
Zdraveite! Ako ima nqkoi ot BG v Detroit... molq napishete neshtichkoBlagodarq
![]()
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!
Zdravei,
mi az ne jiveia v Detroit, a v drug grad blizo do nego. Ti da ne bi naistina da jiveesh v Detroit, az mislia che tam sa samo cherni?
Zdr pak! Ami ti kade tochno jiveesh? napishi neshto poveche ili mi prati e-mail plsZdravei,
mi az ne jiveia v Detroit, a v drug grad blizo do nego. Ti da ne bi naistina da jiveesh v Detroit, az mislia che tam sa samo cherni?To i az ne jiveq tochno v Detroit...
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!
kakuv ti e e-maila? Ot kolko vreme jiveesh v USA i kude? Shte ti pisha e-mail samo mi go kaji i shte se radvam da si korespondiram s niakoi bulgarin/ka bliszo do moia grad.![]()
Zdrasti!
Ami znachi e-mail-a mi e ani4ka88@hotmail.com i s tozi e-mail mojesh da me add-nesh v MSN Messenger ako imash takuv. Az ne jiveq v downtown Detroit a malko po na sever... ami aide do posle!![]()
Gosta zashto ne pishesh...drasni nqkoi e-mail. Alex ako iskash i ti napishi nqkoi po-podroben e-mail... chao za sega.![]()