- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Novata pesen na EminEm
nqkoi moje li da mi kaje
kak se kazva6e novata pesen na Eminem
deto e za negovite deca , klipa e mn sladak i ima kadri sus semeistvoto mu
ne6to s 'M' be6e ama ne se se6tam
ai nqkoi da mi podskaje![]()
Eminem - Mockingbird
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mnogo blagodarqПървоначално написано от aBeP4eTo
taq pesen e mn dobra
vie kak mislite![]()
MenE Po prIncIp Ne Me KeFi emIneM aMa PeSEntA nAisTinA e DoBra
Ei moje li link4e!plsss
И аз не съм фенка на Еминем,
но реално песента е много добра!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mene me kefi![]()
ае и аз не сам от големите фенки на Eminem ама тази песен от доста време си я слушам и още ме кефи
mdaaa pesenta e mn qki4ka...nqma gre6ka![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Аз пък съм фенка на Eminem и съм съгласна с вас,че песента е много добра.Определено е "пипната".Текста е много хубав,клипа е много добре направен,изобщо песента е перфектна. :P
nqkoi dali 6te moje da mi dade linkprosto ne moga da q izrovq
pls
![]()
dam pesenta si q biva no ne moga da otkriq nikade!!!
am da tova e pesni4kata super qki4ka e no nemoga da ti kaja ot koi sait da q drapne6 za6toto na men mi q pratiha... sry
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Про-американска измислица.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Pro-sELsKO MneNIeПървоначално написано от hateface
hateface TupaKo PesEntA IzRaZqVA cHuVstVAta nA edIN choVEk, PRoBvaI sE poNE edIN puT dA PoGLedNEsH NeshtAtA cHOveshKI, a nE POLItichEsKI, sTAvASh sMEsHEn s PtarIoTIzmA sI i RazDeLqNetO nA HorAta nA DuRjaBI,PArtII i t.N.
Еее да! Много ясно, че си изразява чувствата! За пари такива чувства може да изрази, че няма накъде...
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
zna4i nqma nito edna istinska pesenПървоначално написано от hateface
![]()
Рядко слушам Еминем ,но тази
песен е направо убийствена....
a TvoiTE koMUnIstI FsAshIsTI i T.N. zA kFo islIsh cHE gO pravqT cqLotO TfA sHOu seGa pREdI IzbOriTE ? zA dA moJE dA gI IzbeRESh i PosLE tE dA sE GRijAT zA tEB naLI ? dA dA... BezPLatEn ObqD NqMA aKo OshTE nE sI raZBraL, a tFa chE nqkOI PEcHELI KintI oT tOVA koeTO PravI OZnacHavA cHE gO PravI doBRe.Първоначално написано от hateface
[b]pesenta e strahotna!!!
mnogo e gotina,v4era cql den sam q slu6ala..razko6na e!!!
a mocking bird 4urulika6ta pti4ka li ozna4ava...? ne sam mnogo dobre s angliiskia, no taka smqtam..
No MaN, No CrY!!!
\m/
Napu6en-Buhal napalno sam saglasna s tvoeto mnenie ...Първоначално написано от Napu6en-Buhal
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
м-м-м-м...
незнам какви "фенчета" сте на Еминем...предполагам знаете само песните,на които има клип-Ass like that,The real slim shady и пр...
100% половината не са се поровили за стари негови песнички,и вече "кефи ме много"-е на т'ва се дразня,защото аз като чуя нещо на някой изпълнител веднага започвам да търся стари албуми/песни,за да имам обективно и добро мнение...
за жалост,Еминем не е вече онзи Еминем който аз (обичам)...
Песента се казва-Mockinbird,но ти препоръчвам да изслушаш "kim"...
Клип-а го има в дата.бг,за мп3 незнам...
И моля ви,не обяснявайте Еминем какъв е позиор,ако не сте слушали старите му песни/албуми..просто нямате право...
Насистина сега се е комерсиализирал,но от слава и пари...
Както и да е,чувствата му към Хейли са истински-каквото и да става,той ще я обича...и не само за пред обектива..
Благодаря.
every moment is another change
Фене естестфено, че хората ше слушат песните на които има клип щото те не са длъжни да са му супер фенове и да му търсят сички песни.+ Тфа клип се прави на най-добрите песни,или поне на тея за които се смята че са такива.Първоначално написано от wazaaa
Слушал см му над 90% от песните сигурно и наистина е много различен,ама все пак когато е бил на нулата и е бил улично рапЕрче са го вълнували много различни неща от колкото сега,когато е по-възрастен,по-улегнал и по-богат.
Хейли много ясно че винаги ши си я обича,както всеки баща обича дъщеря си.Нормално е.
P.S.Ай да ми обесниш каде виждаш комерсиализация при EmInEm?
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
wazaaa nikoi ne e pretendiral 4e e golqm fen na Eminem , prosto se kefim na tazi pesen :P