- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Novata pesen na EminEm
Радвам се,че не си поредния позъор.Сега наистина го интересуват различни неща,но все пак той прави рап,не е ли така?Тогава какви са тея клипове на "Джъст лууз ит"-там прави повече поп,отколкото рап.Сравни ass like that с the real slim shady или някаква такава песен,в този "стил".Извинявай,но вече не е същия...Фене естестфено, че хората ше слушат песните на които има клип щото те не са длъжни да са му супер фенове и да му търсят сички песни.+ Тфа клип се прави на най-добрите песни,или поне на тея за които се смята че са такива.
Слушал см му над 90% от песните сигурно и наистина е много различен,ама все пак когато е бил на нулата и е бил улично рапЕрче са го вълнували много различни неща от колкото сега,когато е по-възрастен,по-улегнал и по-богат.
Хейли много ясно че винаги ши си я обича,както всеки баща обича дъщеря си.Нормално е.
P.S.Ай да ми обесниш каде виждаш комерсиализация при EmInEm
Има едно такова време,когато един музикант се изчерпва и започва да се повтаря.Така става и с групите,и те се разделят,или издават много рядко песни (правят турнета ,като реклама).
Очаквам от Еминем да издаде още един албум.
Обаче предпочитам Еминем като сериозния еминем,който псува жена си,скубе я за косата а после пее как не може да живее без нея.Плюс това,той нито я мрази нито я обича в момента.Просто тази цялата слава му е повлияла.Заслушвал ли си се в музиката на новите му парчета,като изолираш текста?Е,аз съм.И доста се доближава до мелодията на първите му песни.Като заговорихме за клиповете по песни-според мен , той прави клипове на песните ,които ще пожънат най-голям успех.Защото на някой повече ще му се гледа весела песен,отколкото "Kim".Има далеч по-добри песни,(например в Маршъл Медърс лп),които заслужават повече да имат клип,отколкото напр.ass like that.
Благодаря.
every moment is another change
Mockingbird... много радва, обаче ми омръзна малкоИначе на Еминем не съм му слушала доста песни без клипове
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Gospodi!!! Eminem nqma deca! Ima edno momichence, koeto se kazva Hailie Jade nqma deca! izkara go nqkuv mnogodeten! nqkoi she si pomisli, che vsichki deca, koito pokazvat v klipa sa negovi.. a te sa MNOGO!! nqam dumi!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
P.S. az sum fen na eminem, a predi bqh oshte po-golqm..
Your love is one in a million
И колко много деца дават в клипа2
две момиченца
![]()
аз да не съм му жена да знам колко и какви деца има , квото дават на клипа , това казах![]()
А що да не е многодетен![]()
Другите деца,които са в клипа са му племеницата (или племениците)
Now hush little baby,don`t you cry
everything`s gonna be allright
stiffin` that uperlip up
little lady I told ya
daddy`s here to hold ya
through the night
I know mommy`s not here right now and we don`t know why
we feel how we feel inside
it may seem a little crazy,pretty baby
but I promise
momma`s gon` be allright
And if you ask me too daddy`s gonna buy you a mockingbird
I`mma give you the world
I`mma buy a diamond ring for you
I`mma sing for you
I`ll do anything
for you to see your smile
And if that mocking bird don`t sing and that ring don`t shine
I`mma break that birdies neck
I`ll go back to the jeweler
who sold it to ya
And make him eat every carat
DON`T FUCK WITH DAD!(haha)
mislq 4e tva be6e kupleta
![]()
tva e edinstvenata smislena pesen na Eminem spored men
Жалко че така мислиш...Първоначално написано от e_l_i_z_a
Eminem - Hailie's Song
Eminem - Cleaning Out My Closet
Eminem - Marshall Mathers
Чуй тея...Има още,ама и тея стигат.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Кой е тоя Eminem?
днес нещо ми се развали дискмена от слушане на МАршъл Медърс Лп (или поне не четеше дискаПървоначално написано от Lil` Bow Wow
)та има и още мн хубави песни.Маршъл медърс ми харесва финала (много е добър) Иначе весели са "I'm Back".
The way I am също е хубава,"criminal" не отстъпва...общо взето това ми е любимия негов албум!
Мда и мене MMLP най си ме кефи май...ама просто казвах няколко наистина откровени негови песни на e_l_i_z_a щот не биа да живей ф заблудата че само тфа му е сериозна песенПървоначално написано от wazaaa
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.