- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo iskate?????
Zna4i az poprincip ne si postavqm v dale4no bydeshte celi, zashotto sim na principa,4e utre moje da me blysne kola i posle?!
No vse pak izkam da zavyrsha vishoto si obrazovanie i da se realiziram v Bg,ako ne stane v BG,to v Rusiq!
da imam otli4no obrazovanie,dobra rabota,da sum 6tastliva i zdrava nai-ve4e da imam priqteli!Nie hubavo iskame no trqbva i da davame
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
Искам Пари !!! Всичко Друго ши си купя(стаа вапрос да имам мно0о0 пари)
Който има пари си живей готЯн живот,другите скляпат и пишат по форумите кфо искат от живота![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Ами ако през 1920 си живял предишния си живот, обаче си бил мангал в ГерманияПървоначално написано от hateface
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
От живота искам да не го пропилея. Целта ми е да го изживея!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Iskam samo edno ....
mi nai-golqmoto mi jelanie....da goizjiveq vyzmojno nai-pylnocenno i sled vreme kyt se obyrna nazad da gledam s usmivka :P abe kato cqlo iskam dobro obrazovandobra kariera,neshto koeto da mi haresva....edno strahotno semeistvo-myj koito da me obi4a i po edno mom4e i momi4e...zdrave nai-ve4e...i pari kolkoto da ne se lishavam mnoo i da moa da osigurq dobro bydeshte na decata si...ot 4asti i na men samata...male mai mnoo iskam
![]()
az iskam muj deca i dobra rabota i iskam da si napravq sobstven bar ama mn mn qk![]()
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
iskam i to mai se nevazmojni ni6ta![]()