.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol

tezi animacioni kartinki

Znam che tazi tema ne e za tuk, no mislq che poveche hora shte mi odgovorqt!!! Kak se saivat (zapisvat) tezi animacioni kartinki ili neshto od tozi tip?!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Повече от фен
    ne razbrah ne6to...obqsni kato na oligofren kato men

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от final_fantasy_fan
    ne razbrah ne6to...obqsni kato na oligofren kato men
    И аз имам нужда от обяснение

Мисля,че са малко.....невидими

Re: tezi animacioni kartinki

Цитирай Първоначално написано от honey_reflection
    Znam che tazi tema ne e za tuk, no mislq che poveche hora shte mi odgovorqt!!! Kak se saivat (zapisvat) tezi animacioni kartinki ili neshto od tozi tip?!
    mi ako iska6 da q svali6 ot nqkoi sait na kompiuturaa dava6 s dqsno kop4e na neq i ti izliza pada6to to meniu i ti izliza save image ili save as dava6 tam i ti izliza prozor4ee kude iska6 da q seifa6 a ako iska6 ti da si naprai6 i da q zapazi6 zavisi na kakva programka gi prai66 ako e na firew0rkzzz kut cukne6 na files i pak ti izlzia edno pada6to meniu tva e v samata programa kogato si napraila kartinakta mislq 4e si ef4e taka i dava6 na vuprosnoto buton4e files koeto e v gornata 4ast na programata lenatata s butonite izliza ti edno export dava6 tam i si izbira6to to trq da ti e naglaseno only image zaduljitelno trq da e na gif raz6irenie ako e na photoshop to tam e po porsto mislq 4e be6e save as i si izbira6 pak animaciikata da ti e s raz6irenie gif a ako sta duma za swf formati tam e po slojni4ko uspeh dano sum ti razbral vuprosa
    aBeP4eTo rulZzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си