- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за дискотеките и .... !?
Abe vie maloumni
Guess what !? Nobody cares
ograni4ena- ne si ti tozi, koito da go kaje... osven tova po menieto ti sadya, 4e i ti si na tazi vazrast i mai mneniyata ne6to te ubiiha...ne znamПървоначално написано от DjunDjurliu6ka
nikoi ne e kazal, 4e vsi4ki momi4eta sa "kurvi4ki".
istinata oba4e e , 4e dosta ot tyah se pravyat na po-golemi, za da badat zabelyazani.
jiveya v 21 vek i to4no za tova znam kakvo govorya...vijdala sam vsyakakvi izpalneniya![]()
obi4am da pi6a zapetaiki !!!![]()
we'll die alone like a stone ^^
Браво, браво, само така.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Аз на диско ходя по веднъж в годината и то лятото на плажа, защото имаче зимните затворени отвратително задимени дискотеки са кошмар (аз не пуша). А хич не ми пука кви патки с колко къси поли и кви големи деколтета се разнасят в дискотеката. Ако съм на диско, ще съм с готина компания и хич не ме ... за околните. Иначе не обичам да ходя, защото музиката е отврат. Предпочитам караоке със стари песнички...ммм....![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
abe diskotekite stavat obache ponqkoga e super golqma selqniq i e super tupo seki se bluska i se pravi na gaze.a az malkite koito sa na 13 mmmm .....ne go odobrqvam zashtoto sa drebni ot semqta ne se vejdat a se pravq na tarikati,kato zapalqt cigara i se mislqt za gazeta a edna cigara ne te izdiga nikak,a momichencata namacani s tonove grim kato nqkoi malki kyrvi![]()
MRAZQ GO TOVA
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
obi4am diskotekite,ma na teq"macki" s kusite poli4ki i golemite dekolteta 6te kaja-Ne vi e tam mqstoto,durjavata vi e otdelila specilano mqsto-magistralata!
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
Детска дискотека=публичен дом.Ако искаш да ебеш някоя малотетна путка в кенефа без пари отиди на детска дискотека!
Malko sa naistina hubavite diskoteki v Sofia ... :P moga samo da kaja, pone ot li4no moq gledna to4ka, 4E STAN4O I TONI J SA NAJ-GOLEMITE BASTUNI V CQLA BULGARIA!!! Bashta mi beshe DJ i ot nego sum nau4il mnogo za muzikata ... a tiq dva pru4a nishto ne razbirat ot muzika i kakto dosta teenagers v bulgaria ... gi pravqt nai-dobrite ... sme6nici! Samo razvalqt diskotekite!!!
Az lichno mnogo qko si izkarvam na disko(ne na detska de)A,ina4e,zashto 13godishnite da ne hodqt na DETSKA diskoteka?Neka i te se zabavlqvat,estestveno bez da prekalqvat(t.e. cigari,treva,narkotici,alkohol,razkreposteno povedenie i agresiq)
![]()
To tova se otnosq za vsi4ki
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
I vsi4ki go pravqt ... xaax :P
Първоначално написано от snowboardlady
хаха леле леле.... А ти как се обличаш бе?!
Абе като ти гледам аватара и ти май трябва да си на това "специално място"!![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
Мога да кажа че в дискотеките си е мн хубаво!Особено в "Amor" "DV" "BB" А на който не му харесва музиката,охраната,обстанов ката и това как се обличат и държат другите да си стои вкъщи.Там няма да има "курвички" и разни такива
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Дам! Съгласна съм с Котката!Само за Амор не споделям мн мнението й... Но ичаче в Escape май е най-яко!
![]()
like open doors
Without a soul
В ескейп е ебати кочината, елати в БИАД.
Az ne gi znam teq diskoteki 6toto sam ot haskovo..oba4e kvo..kv'o kato sam na 15-16 godini ne mi pre4i da hodq na bar i na diskoteka nali? tva 4e primerno na nqkoi ne im e kef tam..otivam tam razbivam se zverski i si se pribiram ..ne vijdam ni6to lo6o v tva
хахаха, където всички футболисти си хвърлят парите от купените мачове и въртят бесни кючеци качени в/у масите...Първоначално написано от Oyama-no problem
Мноо ясноПървоначално написано от LunaTriCk
или пък дойде "Черепа" надрусан като състезателен кон отиде при Слави Бинев (пян на мотика) бие му един шамар и после гледайте как два отбора бодигарди с автомати се гледат един друг и "Я някой стрелнал..."
![]()
абе вие го изкарахте егати народа дето сме... само курви, комплексари и наркомани...
кога за последно ходихте на дискотека? и наистина ли не видяхте поне един нормален човек, отишъл там да се позабавлява?! или бяхте прекалено заети да се възмущавате на момиченцата с късите полички...
Close The World . txEn eht nepO
Последния път,когато ходих на диско беше на рожденния ден на една...Почвам да описвам картинката-Първоначално написано от lain
1.До нашата маса имаше една купчина лесбийки,които бяха
иэпоналягали и си пускаха открито еэици(около 13-14годишни)
2.Нямаше човек в дискотеката,който да не пушеше(освен мен и една френдка)
3.След около половин час един от другата съседна маса яко се иэдрайфа...![]()
4.Лесбийките тръгнаха към тоалетната
5.Всички от нашата маса се иэселиха на дансинга(без мен и една френдка)
6.И ако не бяхме на масата,момчетата от съседната май щяха да пуснат некво прахче в чашата на рожденничката ама и спасихме кожата
7.Като онея се върнаха,аз и френдката ми ги напуснахме,и на иэлиэане ко да видим....ми почти всички са С КЪСИ ПОЛИ И ГОЛЕМИ ДЕКОЛТЕТА и неква групичка момиченца на по 13 се натискат на един дет имаше вид на...18Аэ лично наистина щях да повърна и побърэах да иэляэа...
8.Добре че за около един час не бях видяла някой да се боцка![]()
Abe kf0 vy0b6te g0v0rite se pak tfa e S0fiq ...nali uj tam ste nai-qkite nai-kulturnite...nai-centralnite! haha Sam0 kyt vi slu6am razbiram za kf0 stafa vypr0s! Ve4e mi e qsn0 4e S0fiq e vyzm0jn0 nai-ujasniq grad! K0e mu e nared 0sven qkite magazini k0it0 za vas sa ujasni! Ei naistina mn sym vyzmutena! V Stara Zag0ra da ima 4 Disk0teki - Signaln0 Jylt0 , La Strada , F0biq(biv6iqt GraND) i Captain Djak i drugi bar0ve det ve4er se prevry6tat v dik0teki!
Az predi h0dih v GranD kat0 bqh "kurva s p0li4ka i malk0 dek0lte" hahaha Ama ve4e ne h0dq 6t0t0 me nakazaha! Nik0ga ne sym vijdala m0mi4eta da se natiskat na g0lemi myje ...ne 4e ima6e ...vqrn0 e pu6at i piqt ama tfa si e tqhn0 re6enie! Sqka ve4er si ima razli4n0 Party! Ednata 6te e Retr0 drugata 6te e Black 3tata 6te e 4alga ... za seki tip razli4n0! Az ne m0ga da se 0pla4a! Tfa e edin vid raspuskane a ne izvra6tenie kakt0 g0 0pisvate v SF Va6 pr0blem si e :P
Аз пък обичам да ходя на дискотека ... наистина понякога е дооооста тъпо, но пък е по-весело отколкото да си висна у нас.
Добре едно не мога да разбера. Не ходите на дискотека щот там имало само малолетни с къси полички и големи деколтета. Така, вий за да обсъждате хората ли отивате или за да се забавлявате ? 13 годишно се е облекло като 19 годишна магистрална фея. Ми нейн си проблем, нея ще чукат в тоалетната, не вас. Какво толкова, ще чакате повече за де изпикайте. Тъпа музика пускали, еми за какво са измислили хората алкохола ? Аз лично след определено количество качествен алкохол почвам да намирам прилики между Преслава и Мадона. Не мисля, че трябва да се затваряте у вас или с определена група от хора. Също и не мисля, че трябва да се ограничавате само с един стил музика или каквото и да е. Най-малкото трябва да се ходи за едното разнообразие.
П.П.e_l_i_z_a мога да я попитам един въпрос. Една дискотека, ли има в Русе само ?
Абе така и не разбрах.... какво лошо има в късите поли!?![]()
![]()
![]()
like open doors
Without a soul