.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г

Какво мислите за дискотеките и .... !?

Какво мислите за дискотеките ,днешно време.. говоря за така наречените детски дискотеки (пример:Амор,Дъбъл Вижън,Блек бокс и т.н).
    Какво мислите за тези деца който ходят по тези места...Какво мислите за тяхното поведение там?!

МИслите ли ,че няма нищо лошо деца от 13 годишни да ходят по тези дискотеки, нищо,че се водят детски ?!

Уф,сега не ми се разсъждава
    Но иначе-супер много мразя дискотеките...изобщо не ходя.Много рядко ,само ако съм с голяма компания може да се навия,но ме съмнява

МИслите ли ,че няма нищо лошо деца от 13 годишни да ходят по тези дискотеки, нищо,че се водят детски ?!
    И кво ще ми прави някаква 13 годишна пикла в дискотеката..(то си ходят ама... )

Повече от фен
    Град
    Попринцип ходя в някой от тези изброени от мен дискотеки , но рядко , пък и можеби трябва да има повод,или рожден ден или да са ме викнали няколко приятели , и не се застоявам много

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз мразя дискотеките. Пък лапетата дето ходят...едва ли е мн полезно за тях (да не казвам, че е вредно, щото всички го знаете това)

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    emi kato nqma kude drugade da si napravqt kupona , 6to da ne hodqt tam
    vseki ima nujda ot zabavlenie
    i az predi sum hodila po takiva diskoteki
    no mi stanaha super tupi i ve4e izob6to ne hodq
    a na no6tni ne me puskat
    abe vajnoto e da ima kupon , puk kude i koga .......

Повече от фен
    Град
    Те нека си ходят,но според мен това неможе да се нарече детска дискотека, да пушат,пият вътре, пък да не говорим ,особено за момичетата.. с къси поли, трътките йм се виждата.. с блузки , еебаааати деколтето и да видят едно момче и му се полепват , и почват да се събличат, перверзия голяма.. според мен това не е нормално..

anonimenpotrebitel
    Guest
    Ami poglednete go ot drugata strana tam vseki otiva zashtoto tursi neshto malkite put4ici tursqt nqkoi batko gaze da gi obikne i sa gotovi na vsi4ko za tova a sushto i drugata materialna strana na neshtata.A puk durtacite samo tva i 4akat za 20-30 kinta da zaribqt nqkva malka prosta patka da q spukat ot ebane (nemoi si prestavite za kvi neshta znam i na kvi sam bil svidetel) i da gi izhvurlqt kat parcali posle pred kushtite im.No ostavete tova tezi malki shmatki sa v euforiq sled takiva slu4ki ) i kvo da govorim pove4e

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ne hodq po discoteki!!Musikata ne e moi stil...sux
    i e stra6no tupo i glea6 samo nekwi s kusi poli4ki i ogromni dekolteta...uzas
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от naty
    ne hodq po discoteki!!Musikata ne e moi stil...sux
    i e stra6no tupo i glea6 samo nekwi s kusi poli4ki i ogromni dekolteta...uzas
    Права си , да вземеш да ги набиеш тия

Супер фен
    не мога да разбера какво не ви кефи в дискотеките Мене пък ако питате е много яко ходя всеки петък и ако мога ходя и в събота просто ми е супер яко пиивам си, купонясвам и
    има яки момчета. По дискотеките стават най-яките флиртове и забивки.
    А пък като не ви кефи музиката има си специални клубове кадето пускат само определен стил
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    не мога да разбера какво не ви кефи в дискотеките Мене пък ако питате е много яко ходя всеки петък и ако мога ходя и в събота просто ми е супер яко пиивам си, купонясвам и
    има яки момчета. По дискотеките стават най-яките флиртове и забивки.
    А пък като не ви кефи музиката има си специални клубове кадето пускат само определен стил
    говоря ти за повечето хора който ходят там и какво правят

Супер фен
    хех добре и така да е какви хора ходят според тебе? Такива каквито ги има навсякаде
    някой ходят за купон
    други за да разпуснат
    трети да се друсат няма значение въобще не ми пука другите за какво ходят
    Какво правят? Секс по масите
    на дискотека какво се прави? пие се, денси се и тук таме някой се барат
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    добре ,според теб това нормално ли.. вървят "мацките" с къси полички и всички ги гледат пипат и кво ли не.. ненормално !

Супер фен
    много мразя когато хората не обмислят какво говорят в случая пишат
    Ти разбираш ли, че всяко 2ро момиче носи пола?
    И това е нещо страшно нормално!!!
    По-скоро зависи от целта на хората еми и аз петък съм с пола и?
    Това какво говори за мене?
    Според мен е много хубаво жената да има тяло за пола и още повече не всяка жена може да носи пола трябва да и идва от вътре. Мене пък ми е яко, когато някой ме гледа и в краина сметка значи нещо му харесва в мене, което говори хубаво за мен

Повече от фен
    Град
    А мислиш ли ,че момиченцата който ходят примерно в Амор ,показват тялото си ей така щото е хубаво..

Тва поколение незнам какво ще прави , тоест и аз съм от него ,хАх

Супер фен
    еми какво се учудваш малки недорасли момиченца те се опитват да привлекат внимание и мъжете попринцип само такива чакат така, че... не се отчаивай ще пораснат и те
    Всъщност веднъж видях в един бар две момиченца на не повече от 13 години да духат на един под масата така, че... има и по-лошо от това да ги гледаш как си връткат дупетата и викат "Ела кумчо изяж ме!" търсят си белята и ще си я намерят!

Повече от фен
    Град
    лол ,е какво да ти кажа за това за бара
    то не е хормони , незнма какво е .хаха

Голям фен
    аз диското ми е прекалено шумно, мн хора има, бласканица абе простотия но невиждам лошо че ходят и 13 годишни аз съм на толкоз и смятам че си зависи от човека дали е дорасъл

дискотека яко suXX отвратително ми е да ходя по такива места. първо, че музиката е ултра тъпа или някакъв шибан комерс. второ индивидите, поне повечето, са доста нелицеприятни. по- голямата част от момичетата са отишли, за да се кълчотят и да си покажат биташките килоти от 1.50. или още по- лошо, за да се натряскат като подметки, да се понатискат с някой дръвник в клозета (дал господ добро, може и до по- серизони действия да се стигне)и после полуживи да се приберат в 7 сутринта...и на това някои му викат забавление?!?!!
    при момчетата пак е нещо подобно. ако може да боднат нещо и да се направят на дупета...това преобладава в така наречените детски дискотеки.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    дискотека яко suXX отвратително ми е да ходя по такива места. първо, че музиката е ултра тъпа или някакъв шибан комерс. второ индивидите, поне повечето, са доста нелицеприятни. по- голямата част от момичетата са отишли, за да се кълчотят и да си покажат биташките килоти от 1.50. или още по- лошо, за да се натряскат като подметки, да се понатискат с някой дръвник в клозета (дал господ добро, може и до по- серизони действия да се стигне)и после полуживи да се приберат в 7 сутринта...и на това някои му викат забавление?!?!!
    при момчетата пак е нещо подобно. ако може да боднат нещо и да се направят на дупета...това преобладава в така наречените детски дискотеки.
    Абсолютно съм съгласен с теб !БРАВо

Guest
    Абе веднъж отидохме в детска дискотека- Карма, бяхме 5 момчета като всичките бяха като мене по2 метра високи и всичките поне по 100кила и само гледаме как се образува един кръг около нас където да отидеме мноо плашливи нещо тия момичета, нема да ги изядем. И само некви засукани пикли седат гледат и се чудят какво да направят се едно некой насила ги е накарал да отидат. И всички некви стегнати, и не смеят да направят нещо по нестандарно.
    Затва си ходим само в студентски град на селянийката защото знам че там винаги ще има купон и каквато и простотия да направя никой няма да забележи е за тва ги харесвам чалга дискотеките и за нищо друго.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    taka....mnogo hubavo ne6to e svobodata... radvam se, 4e ima i detski diskoteki...
    no e jalko da vidi6 nyakoe lape, deto pada s tok4etata, da se natiska na nyakoi batko det samo tva 4aka... tuk vinata e i v dvamata... ednata 6toto samo se 4udi kak po-sexy da se oble4e i kak da se pravi na jena... i drugiya, za6tot se vazpolzva

Според мен е много хубаво жената да има тяло за пола и още повече не всяка жена може да носи пола трябва да и идва от вътре. Мене пък ми е яко, когато някой ме гледа и в краина сметка значи нещо му харесва в мене, което говори хубаво за мен
    jenite imat pravo da nosyat poli... no v momenta ne govorim za jeni !!!
    tova sa deca... sorry ako nyakoi se obidi ama na 13 god. sa si deca i nyamat nikakva predstava ot jivota. mislyat si, 4e kato sa gledali 2 ili 3 filma ve4e znayat mnogo za 4ove6koto povedenie. to4no togava stavat gafovete, iznasilvaniya i t.n.
    radvam se, 4e roditelite mi ne sa me puskali po takiva diskoteki i sarde4no mnogo im blagodarya...
    i pomislete predi da slojite pola... koi znae kakav izvraten moje da vi se prepre4i i da vi se zaradva !!!
    we'll die alone like a stone ^^

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    taka....mnogo hubavo ne6to e svobodata... radvam se, 4e ima i detski diskoteki...
    no e jalko da vidi6 nyakoe lape, deto pada s tok4etata, da se natiska na nyakoi batko det samo tva 4aka... tuk vinata e i v dvamata... ednata 6toto samo se 4udi kak po-sexy da se oble4e i kak da se pravi na jena... i drugiya, za6tot se vazpolzva

jenite imat pravo da nosyat poli... no v momenta ne govorim za jeni !!!
    tova sa deca... sorry ako nyakoi se obidi ama na 13 god. sa si deca i nyamat nikakva predstava ot jivota. mislyat si, 4e kato sa gledali 2 ili 3 filma ve4e znayat mnogo za 4ove6koto povedenie. to4no togava stavat gafovete, iznasilvaniya i t.n.
    radvam se, 4e roditelite mi ne sa me puskali po takiva diskoteki i sarde4no mnogo im blagodarya...
    i pomislete predi da slojite pola... koi znae kakav izvraten moje da vi se prepre4i i da vi se zaradva !!!
    Хехе, слагайте пола само като сте с 12 човека охрана

Повече от фен
    Град
    Immortality_

Права си,съгласен съм с теб, браво за коментара !

Хах. Е кво да мисля... Трябва да разпускам някъде все пак! Екстра са си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си