.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Sweet{P}Dream
    Guest

kato vidqh 4ar6afa se opla6ih....

edin priqtel mi pokaza edin 4ar6av na koito e e*al devstvenica i tam ima6e okolo 50-60 ml. krav!poneje i az ne sam go pravila i sam 4uvala 4e uj nqmalo vaob6te...a sega kato go vidqh i si izkarah angelite!i celiq be6e nadran i posinen ot momi4eto,4ak ve4e me e strah da spq s mo m4e

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Абе спокойно бе човек ! При всеки е различно, дори и да стане така, нали все пак някога трябва да пробваш

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    abe luda li si
    'uj nqmalo kruv' tva 4e edno - dve momi4eta sa nqmali ne zna4i 4e nikoq nqma
    ne se znae dali 6te ti te4e ili ne
    razli4no e
    kvo e bilo tva devstvenoto det e izdralo mom4eto be , toi da ne q e iznasilval
    kvo 6te te e strah da spi6 s mom4e
    nito si purvata , nito poslednata

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Maliii spokoino nqma da ima tolkova mnogo krav nedei da se plashish taka..to pri vseki si e razli4no de...no ne e bolka umirane!!Uspeh

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    hey samo ne si panirai..4e naistina mnogo 6te se spe4e6 taka...ako si go navie6psihi4eski...4estno da ti kaja pri vseki e razli4no..pyk i ima mnogo faktori...zavisi mnogo ot 4oveka s kogoto ti e pyrviq pyt...prosto ako si sigurna 4e si namerila 4oveka...davai...ako li ne ..nikoi ne te nasilva de:P no v kraina smetka bez panika...znam 4e vsi4ko nepoznato pla6i no..vse pak ne e bolka za umirane:P
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

ilianka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Абе спокойно бе човек ! При всеки е различно, дори и да стане така, нали все пак някога трябва да пробваш
    spokoino we 4ovek ti puk kvo 4ak tolkova se pritesnqva6 ne e 4ak tolkova stra6no nema da ti stane ni6to

sexy_baby_13
    Guest
    a we momi4e ti dobre li si s mozuka to pri vsqko momi4e e razli4no i moje na tova momi4e da mu e teklo mnogo kruv za6toto mom4eto ne e bilo nejno to se pak za da otvori6 devstvenica si ima specialni na4ini za da ne q boli ama tova mom4e mai ne znae kak da otvori devsvenica!!!xaxa i ne se pritesnqvai budi sigorna 4e teb nqma da te boli

Ами...казаха ти вече, че при всяка е различно, така че не се притеснявай.
    А иначе що пък реши, че това момче не те лъже? Тая кръв може да е от всичко, така че...я не му се връзвай.

Повечето от вас....ебаси мненията и съветите дават.

Девойче...не си ли чела, колко са условностите за това, как би могъл да прочете първият секс-акт при момичетата??
    И аз бях чувала доста различни истории от приятелки и познати, но си знаех, че при мен ще е различно - може да тече малко кръв, но да боли, може да не боли и да няма кръв...може и да не стане от първият път и т.н.

Също така...съветите от сорта на "Гледай да е някой когото ще обичаш"..са доста "голи" /от една страна/. Мисля, че са малко момичетата...в наши дни, които стискат до истинската любов...че някои и до свадбата.

Честно казано...аз го направих с човек, на когото разчитах, а и който силно ме привличаше физически /вече сме заедно от година и нещо..а любовта я усетих наскоро/. Мислите за това, ама дали не съм сгрешила, защото не го обичам...ме сполетяха на следващият ден. А и е по-важно той да обича теб , тогава със сигурност ще даде мах. от себе си...и ще продължава да го прави занапред.

При мен болеше малко, имаше красиво боядисан чаршаф в наситено червено...и кефа беше налице.

Според мен не е необходимо да се гласиш специално за този случай...да палите свещи, да си купувате спално бельо от коприна и т.н. Има ли го физическото привличане и доверието всичко е ОК. А ако има и силни чувства в върха вече.

P.S. Слуховете, че момчета, които не умеят да се целуват много добре, са пълен аут в леглото....мога да опровергая с личен опит. Научават се...и то ако от вас е още по-приятно...така взаимно съумявате да просветите един другиго в нещо!

Cheers!
    Cherish the day

lol

Споко! Всеки е минал през това, няма нищо страшно! Истина е че при всеки е различно, а да има толкова много кръв, се случва рядко...
    57 години, 30 титли - това го може само ЦСКА!

Супер фен
    Град
    sofia
    moje da e bila v cikul, a ne devstvena

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Тоз те бъзика нещо...Не е истина това!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Тоз те бъзика нещо...Не е истина това!
    heh moge i da ne ia e bazikal , losho tva ama ima i po loshi sluchai tai che ne se pretisniavai , moge mnogo pati podred da ti se kasa zipata i teche mn krav

Guest
    По ще се изплашиш като видиш за пръ път К-р споко, за всичко си има първи път.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ti luda li si be? K'vo se 6a6ka6? Vse nqkoga 6te doiide i tvoq red. Nqma stra6no...horata (momi4etata)ot hilqdi godini sa minali ot tam.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тоя се е базикам с тебе!Нормално е при някои момичета да има кръв,при някои няма,но ако има то то не е като на заколение
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    xaxaxaxa 50-60ml ko me naprai me gluposti nqma takvis fenomeni izti4a nai-mnogo 10-15ml

xaxax, kfi sa tiq gluposti fe, toq te budalka
    q stiga, i sq kfo-6te si ostane6 cql jivot devstvena? q molq ti se...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    Mmmmm.. mELmAk
    spoX бе мацка не се притеснявай толкова много пък и нали все някога ще трябва да го направиш, Не си прави изводи от нещо,което си видял, защото при абсолютно всеки човек е различно( може да те боли, може не чак толкова, може да има кръв, може и въобще да няма...)
    УсПеХ МацКа
    [size=18][color=green][b]LivInG In a peRfECt liE NobOdY MaKeS YoU evEr cRy DrEaMinG wItH OpEn eYeS yoU doN`t huRt YoU wOuLdn`t tHiNk It`s hUrTs StarRiNg iN yOuR lIfE I`m tRyInG To LovE YoU, To HaTe YoU, To kIlL YoU, To Save YoU...[size=18][color=green][b]

Град
    Svishtov

.

ako pita6 men nqkoi si e napravil maitap s tebe.ima krav ponqkoga pri parviq pat. ponqkoga ima i mnogo krav. Oba4e ako vnimavate moje i izob6to da ne te zaboli. Slu4valo mi se e momi4eto da go boli 50-tiq pyt pove4e otkolkoto pri parviq. Probvaite da go napravite s nqkav ovlajnitel ili naimalkoto da te izlije za da se ponamokri6 malko. Da sloji edin prezervativ 6toto ot nego bubata stava po-malka i prezervativa e mazen i vlajen i vsi4ko 6te e 6 to4ki
    jeivar

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    При всяко момиче е различно.Примерно мен съвсем малко ме заболя и имаше 2 капки кръв.Някои изобщо нямат.Една приятелка ,както ти разказжаш и изтече кръвта с 2 думи...
    Надявай се,ти да си като мен,примерно

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Абе я моля ти се.....кво се връзваш на простотий !! Кой знае кво е било момичето !! А и то много зависи от начина по който са се е*али !Ако я почнал отначалото още като дървар-горичка мнооо ясно че ще има кръв !! Та...така....не се притеснявай !! Карай го на момента,както го почувсташ......

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)P

PRI VSEKI E RAZLI4NO NE PRI VSQKA MOMI4E TE4E KRUV TVA ZAVISI DO ORGANIZMA NA 4OVEK TAKA4E NE SE PLASHI NA POVE4ETO NE IMA TE4E KRUV A DORI DA I TE4E NISHTO NQMA DA I STANE SPOKO A I DA I TE4E TI ZA EDIN 4ARSHAV LI SI !Q SE VZEMI V RACE !

Град
    veliko tarnovo
    otnosno tebe spoko ma toq kfo q e prail taq ili po to4no taq kfo go e praila gorkoto mom4e
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си