Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ми не, напоследък (от 2-3 месеца) въобще не съм щастлива...Забелязвам, че винаги след многото щастие идва двойно повече нещастие и сега го изпитвам. Никъде нищо не върви добре...нито в даскалото, нито в къщи, нито с..едно момче...и т.н.
Само преди 3 месеца всичко си беше наредено, но...какво стана сега?
Яд ме е само, че мн. хора си мислят, че съм супер щастлива, защото знаят мн. работи за мен...Истина е, че не съм чак в толкова лошо положение де, но чак пък да ми разправят, че ми завиждат и че аз съм си мн. добре...неее...това е недопустимо... Малко са хората, които знаят наистина какво искам и че това, което имам не ме удовлетворява. :P
ами то винаги след хубавото идва лошо ,но не забравяй ,че и след лошото идва хубаво...бъди търпелива и всичко ще се оправи.
А по темата;аз мисля,че съм щастлива.Наистина много неща не са ми както трябва-не се разбирам с родителите ми,сега не си говоря с майка ми вече повече от седмица,в училище също имам трудности,но най-важното е,че съм жива и здрава и хората които ценя и обичам -също,а това значи много-жалко,че не го оценяваме