Щастливи ли сте в момента? - Ами щастлива е силно казано, но определено не съм нещастна.
Харесвате ли живота си? - Харесвам го, да, с мънички изключения - неща, които бих желала да не присъстват в него, ама няма начин!
Удовлетворени ли сте от това,което правите и харесва ли ви това,което ви се случва? - Не, че правя нещо особено, даже точно обратното, но съм доволна, защото не всеки би могъл да се справя на мое място.
Подреден ли е животът ви,всичко на мястото си ли е? - Подреден ли, ахаххаха, живота ми е толкова объркан, че чак аз му загубвам края...всъщност не точно живота ми, а аз съм обърканата.
Наред ли са нещата с любовта,здравето,парите,ра отата,училището? - Хах, ами как да ти кажа...нито едното от тези изброените не ми е наред...
Искате да водите подреден и прилежен живот или твърдо стойте зад максимата "Само слабите искат подреден живот,силните владеят хаоса"? - Не искам подреден живот! Предпочитам си хаоса, защото ми е по-лесно да се оправям с него, има какво да се опитвам да подреждам. Ако беше подреден би ми било скучно и бих се мъчила да го объркам, а това е глупаво, никой не се стреми да си разбива живота, всеки иска да го оправи.