- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- molq vi , spe6no e
nqkoi moje li da mi prevede tova :
gives LiNkiN4eTo a Really Hot..Earth Shattering, Soul Burning, Oh My God If I Stop Now I'll Die, Better Than Heaven, Yet Hotter Than Hell, Blood Boiling , Soul Stealing, Dream Making, Hand Trembling, Knee Buckling, Heart Stopping, Body Tingling, Earth Quake Making, Passion Exploding, Kiss Because I_Love_You
дава на (теб)наистина готино разбиващо душевно горене,Боже мой,ако спра сега ще умра,по-хубаво е от небето(рая),вече по-топло от ада,кръвта кипи,открадване на душа,сътворяване на мечта,ръката трепери,колената се свиват,сърцето спира да бие,тялото гори,земятя се тресе,страстите се взривяват,целувка,защото те обичам :PПървоначално написано от LiNkiN4eTo
извинявай за гадния превод но го преведох буквало,каквото знам
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
blagodarq ti , strahotno eПървоначално написано от sherry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva leko li eot skripta :P :PПървоначално написано от LiNkiN4eTo
aBeP4eTo rulZzz
Виждам че някои ти го е написал в чата нали?Човека иска да изрази яко комплименти и да ти се подмаже
ето превод (сори така го преведе във www.gbg.bg ) :
Дава LINKIN4ЕТО наистина добра... земя ETO разбиваща се, душа горяща, Боже мой ако аз спирам в сега, в което аз ще умра, по-добре от небето, до сега по-горещ отколкото ад, кръв сгъстяваща се, душевно крадене, правене на мечта, ръка трепереща, коляно извиващо се, сърце спиращо, въплъщават изтръпване, заземете правене на земетресение, страст избухваща, целувка защото аз _ обичам _ Вие
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
Emi to ve4e kasno, ama bih kazal, 4e ... hhmmm...
Хм.. то другте го преведоха макар и буквално се долава смисъла ... обаче е много яко и сладко![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от bLaCk_MaGiC
![]()
zavisi moje da ne e taka ... ako go poznavash moje da e nqkoi koito te haresva ... pyk ili e taen obojatel ... ama ako e ot drug grad i si mu vijdala samo pic-4eto ( v nai dobriq slu4ai ) mnogo mnogo ne vqrvai - v 4ata kakvi li gi nqma.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
ot moq grad eПървоначално написано от bLaCk_MaGiC
ot moeto daskalo e
poznavame se
izlizali sme
kak ti zvu4i![]()
mnogo e qko![]()
brei
nqkoi mai e hlutnal![]()