.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: molq vi , spe6no e

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

molq vi , spe6no e

nqkoi moje li da mi prevede tova :
    gives LiNkiN4eTo a Really Hot..Earth Shattering, Soul Burning, Oh My God If I Stop Now I'll Die, Better Than Heaven, Yet Hotter Than Hell, Blood Boiling , Soul Stealing, Dream Making, Hand Trembling, Knee Buckling, Heart Stopping, Body Tingling, Earth Quake Making, Passion Exploding, Kiss Because I_Love_You

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: molq vi , spe6no e

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    gives LiNkiN4eTo a Really Hot..Earth Shattering, Soul Burning, Oh My God If I Stop Now I'll Die, Better Than Heaven, Yet Hotter Than Hell, Blood Boiling , Soul Stealing, Dream Making, Hand Trembling, Knee Buckling, Heart Stopping, Body Tingling, Earth Quake Making, Passion Exploding, Kiss Because I_Love_You
    дава на (теб)наистина готино разбиващо душевно горене,Боже мой,ако спра сега ще умра,по-хубаво е от небето(рая),вече по-топло от ада,кръвта кипи,открадване на душа,сътворяване на мечта,ръката трепери,колената се свиват,сърцето спира да бие,тялото гори,земятя се тресе,страстите се взривяват,целувка,защото те обичам :P
    извинявай за гадния превод но го преведох буквало,каквото знам
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Цитирай Първоначално написано от sherry
    дава на (теб)наистина готино разбиващо душевно горене,Боже мой,ако спра сега ще умра,по-хубаво е от небето(рая),вече по-топло от ада,кръвта кипи,открадване на душа,сътворяване на мечта,ръката трепери,колената се свиват,сърцето спира да бие,тялото гори,земятя се тресе,страстите се взривяват,целувка,защото те обичам :P
    извинявай за гадния превод но го преведох буквало,каквото знам
    blagodarq ti , strahotno e

tva leko li eot skripta :P :P
    aBeP4eTo rulZzz

Град
    Skinheads for Life! Remember your roots! Skinhead is a way of life!
    Виждам че някои ти го е написал в чата нали?Човека иска да изрази яко комплименти и да ти се подмаже
    ето превод (сори така го преведе във www.gbg.bg ) :

Дава LINKIN4ЕТО наистина добра... земя ETO разбиваща се, душа горяща, Боже мой ако аз спирам в сега, в което аз ще умра, по-добре от небето, до сега по-горещ отколкото ад, кръв сгъстяваща се, душевно крадене, правене на мечта, ръка трепереща, коляно извиващо се, сърце спиращо, въплъщават изтръпване, заземете правене на земетресение, страст избухваща, целувка защото аз _ обичам _ Вие
    Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаят HUGS!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Emi to ve4e kasno, ama bih kazal, 4e ... hhmmm...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Хм.. то другте го преведоха макар и буквално се долава смисъла ... обаче е много яко и сладко
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от bLaCk_MaGiC
    да ти се подмаже

Град
    Skinheads for Life! Remember your roots! Skinhead is a way of life!
    да ти се подмаже
    zavisi moje da ne e taka ... ako go poznavash moje da e nqkoi koito te haresva ... pyk ili e taen obojatel ... ama ako e ot drug grad i si mu vijdala samo pic-4eto ( v nai dobriq slu4ai ) mnogo mnogo ne vqrvai - v 4ata kakvi li gi nqma.
    Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаят HUGS!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    да ти се подмаже
    zavisi moje da ne e taka ... ako go poznavash moje da e nqkoi koito te haresva ... pyk ili e taen obojatel ... ama ako e ot drug grad i si mu vijdala samo pic-4eto ( v nai dobriq slu4ai ) mnogo mnogo ne vqrvai - v 4ata kakvi li gi nqma.
    ot moq grad e
    ot moeto daskalo e
    poznavame se
    izlizali sme
    kak ti zvu4i

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mnogo e qko

brei
    nqkoi mai e hlutnal

Правила за публикуване