.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    Salt Lake City
    Ми общо взето Слави се опитваше да ни убеди с лъжите си как тези вестници повлияли отрицателно на живота му, на близките и приятелите му. Вика гости, разбира се хората от бенда (НА КОИТО НЕ Е ПЛАЩАЛ ОТ 2 ГОДИНИ бел. в-к ШОК)и как получавал тормоз от истините във вестника. Ама Слави трябва да знае, че това са единствените медии, които го показват такъв какъвто е - корумпиран, педофил, гей, алчен, болен, наркоман!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Shouto na Slavi - 18.05.2005
    No Comment
    Е, добре, в крайна сметка ние, които не сме имали възможност да гледаме Слави има ли начин да бъдем осведомени за какво иде реч?
    ami izpravi se na6 Slav4o tam i zapo4na da mqtka nqkvi izrqzki ot jalti vestnici kadeto pi6e razni ne6tica za nego(4e bil bolen ,narko i tem podobni)i vika tva sa gluposti i tnt 4e nie kato im kupuvame vestnicite se ostavqme da sme lagani i tnt...posle izvikaxa godji i maistroto i te zapo4naxa da razkazvat kolko trydno priemalo semeitvoto im ne6tata koito pi6eli jaltite vestnici i nqkakvi takiva...posle onq Rosen doide i zapo4na da ni razqsnqva po kolko pe4eleli jalite vestnici i 4e po4ti teq koito gi izdavat sa neotkirivaemi...posle nqkolko pati pysnaxa snimite tam na nqkvi koito izdavat jalti vestnici i v ob6ti linii tova be6e....a i onq na finansite milen vel4ev se vklu4i po vreme na predavaneto i kaza 4e kakvoto se iziskvalo (za6toto te nali ne pla6ali tdanaci teq vestnici)6tqlo da se napravi i tnt ....za dr ne se se6tam sega..

Град
    Винаги на ръба!
    hahaha koi gi 4ete tiq vestnici e?Tipi4niq bylgarin-debel s birata i s vyzmojno nai-evtinata cigara v rykata?Ili moje bi tipi4nata bylgarka domakinq? Moje bi i nqkoq pensiq s bastunkata ? breh hora vie ste zle e
    В зоопарка:
    - Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
    - Спокойно сине, все още сме на касата.

Град
    Salt Lake City
    Цитирай Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
    ]hahaha koi gi 4ete tiq vestnici e?Tipi4niq bylgarin-debel s birata i s vyzmojno nai-evtinata cigara v rykata?Ili moje bi tipi4nata bylgarka domakinq? Moje bi i nqkoq pensiq s bastunkata ? breh hora vie ste zle e
    Ми щом разсъждаваш толкова ограничено, значи ти си зле.
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Pulen e s prostotii toq vestnik!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami tva e mnogo tup vestnik

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Оф... Вече не си купувам тези вестници, но имаше един период, в който майка ми си ги взимаше... Това беше преди да се народят 654656548 "фалшификати и оригинали". Четях ... Добре де, имаше неща, които беше абсолютно възможно да са истина, но по дяволите защо трябва да се е.....т с Емил Димитров и други такива тогава живи легенди? Защо трябва да си трупат парички на гърба на този уникален човек?
    А мернах 2-3 мнения, че тези вестници казвали истината. Не и Ш..-овете! ТЕ пишат пълни глупости! Наистина на запад, в по-напредналите държави известните правят глупости, само за да цъфнат на първа страница, но тук не е същото... Така мисля поне!
    I'll make a wish
    Take a chance
    Make a change
    And breakaway

Фен
    Град
    ch.city
    Чета ги и се кефя на интересните историй..
    но понякога наистина преувеличават
    ама пак е интересно... няма да доживея да
    ги спрат (нали някакви дела там ще се водят..)

onzi
    Guest

pisna mi ot gluposti

vseki ima ne6to za kriene sme6kovci!!!
    nqkoi 6e si priznae li naprimer, 4e se e drusal i si e lyskal bastuna prez tova vreme na nqkoi kupon a?
    haha
    i vie deto za6titavate prostotiqta i drugite.
    ot strah da ne izleze ne6to na bql svqt ot li4niq im jivot ai tez deto sa mnogo naviti na jyltata presa da si predstawqt, 4e pi6e tam kak gi takovat i kvo lapat...i 4e sa napraveni ot supa a ne ot tarator
    az po tqhnata logika 6e si pomislq 4e tova e istina 6toto ne6to go pi6e na hartiq, a 4e tova 4e tezi deto pi6at ponqkoga dori ne sa vijdali horata za koito pi6at izvestno li VI e?
    i v zakliu4enie
    vsi4ko e ma6ina za pari
    ako ne ste go razbrali poglednete si v jobovete
    kak izlizat stotinkite za vestnici i otivat v ne4ii portfeili
    i ne se oplakvaite 4e nqmate pari za liab
    iajte hartiq
    nai-dobre jylta
    are
    zdrave ot Varna

Град
    бездомна

Re: pisna mi ot gluposti

Цитирай Първоначално написано от onzi
    vseki ima ne6to za kriene sme6kovci!!!
    nqkoi 6e si priznae li naprimer, 4e se e drusal i si e lyskal bastuna prez tova vreme na nqkoi kupon a?
    haha
    i vie deto za6titavate prostotiqta i drugite.
    ot strah da ne izleze ne6to na bql svqt ot li4niq im jivot ai tez deto sa mnogo naviti na jyltata presa da si predstawqt, 4e pi6e tam kak gi takovat i kvo lapat...i 4e sa napraveni ot supa a ne ot tarator
    az po tqhnata logika 6e si pomislq 4e tova e istina 6toto ne6to go pi6e na hartiq, a 4e tova 4e tezi deto pi6at ponqkoga dori ne sa vijdali horata za koito pi6at izvestno li VI e?
    i v zakliu4enie
    vsi4ko e ma6ina za pari

ako ne ste go razbrali poglednete si v jobovete
    kak izlizat stotinkite za vestnici i otivat v ne4ii portfeili
    i ne se oplakvaite 4e nqmate pari za liab
    iajte hartiq
    nai-dobre jylta
    are
    zdrave ot Varna
    вярноооо!!! точно. 100% съм сигурна, че никой не им вярва на тия освен някоя старя баба. може да ги четете щото са ви смешни или за да убиете време обаче губещите сте само вие, защото вашите пари отиват.
    иначе вярвам, че слави може би се е друсал - тва е напълно възможно. обаче, че е бил отвлякан от извънземни и са му имплантирали някакви чипове в мозъка...(не съм сигурна дали тва го пише някъде, сега ми дойде наум, обаче нищо чудно и да е публикувано. ако не е-идея! трябва да им пиша!
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Цитирай Първоначално написано от hateface
    Мисля, че от аватара ми се вижда, че съм с леви убеждения и за мен е по-нормално да възхвалявам Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин, а не онази мазна фъшкия Хитлер. Това, че преди половин час си гледал/а Слави не значи че си прав/а! Вие драги потребители може и да сте се разнежили от лъжите, които Слави ви наговори от телевизора, но да знаете, ТОЙ ЛЪЖЕ! Всичко това по вестниците е вярно. Просто замазва очите ни и си прокарва про-американските идеи. ТОЙ Е ПРИМА ИДИОТ! Няма право да съди тези велики вестници!
    Левите ти убеждения обхващат ли и сексуалните ти вкусове? Що ли питам...

Град
    Страстно село. :D
    Ровя теми, ровя теми.

Да живее Уикенд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си