- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вестник ШОК и ШОУ
Ми общо взето Слави се опитваше да ни убеди с лъжите си как тези вестници повлияли отрицателно на живота му, на близките и приятелите му. Вика гости, разбира се хората от бенда (НА КОИТО НЕ Е ПЛАЩАЛ ОТ 2 ГОДИНИ бел. в-к ШОК)и как получавал тормоз от истините във вестника. Ама Слави трябва да знае, че това са единствените медии, които го показват такъв какъвто е - корумпиран, педофил, гей, алчен, болен, наркоман!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
ami izpravi se na6 Slav4o tam i zapo4na da mqtka nqkvi izrqzki ot jalti vestnici kadeto pi6e razni ne6tica za nego(4e bil bolen ,narko i tem podobni)i vika tva sa gluposti i tnt 4e nie kato im kupuvame vestnicite se ostavqme da sme lagani i tnt...posle izvikaxa godji i maistroto i te zapo4naxa da razkazvat kolko trydno priemalo semeitvoto im ne6tata koito pi6eli jaltite vestnici i nqkakvi takiva...posle onq Rosen doide i zapo4na da ni razqsnqva po kolko pe4eleli jalite vestnici i 4e po4ti teq koito gi izdavat sa neotkirivaemi...posle nqkolko pati pysnaxa snimite tam na nqkvi koito izdavat jalti vestnici i v ob6ti linii tova be6e....a i onq na finansite milen vel4ev se vklu4i po vreme na predavaneto i kaza 4e kakvoto se iziskvalo (za6toto te nali ne pla6ali tdanaci teq vestnici)6tqlo da se napravi i tnt ....za dr ne se se6tam sega..Първоначално написано от air_J
hahaha koi gi 4ete tiq vestnici e?Tipi4niq bylgarin-debel s birata i s vyzmojno nai-evtinata cigara v rykata?Ili moje bi tipi4nata bylgarka domakinq? Moje bi i nqkoq pensiq s bastunkata ? breh hora vie ste zle e![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
Ми щом разсъждаваш толкова ограничено, значи ти си зле.Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Pulen e s prostotii toq vestnik!
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Ami tva e mnogo tup vestnik
Оф... Вече не си купувам тези вестници, но имаше един период, в който майка ми си ги взимаше... Това беше преди да се народят 654656548 "фалшификати и оригинали". Четях ... Добре де, имаше неща, които беше абсолютно възможно да са истина, но по дяволите защо трябва да се е.....т с Емил Димитров и други такива тогава живи легенди? Защо трябва да си трупат парички на гърба на този уникален човек?
А мернах 2-3 мнения, че тези вестници казвали истината. Не и Ш..-овете! ТЕ пишат пълни глупости! Наистина на запад, в по-напредналите държави известните правят глупости, само за да цъфнат на първа страница, но тук не е същото... Така мисля поне!
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Чета ги и се кефя на интересните историй..
но понякога наистина преувеличават![]()
ама пак е интересно... няма да доживея да
ги спрат (нали някакви дела там ще се водят..)
vseki ima ne6to za kriene sme6kovci!!!
nqkoi 6e si priznae li naprimer, 4e se e drusal i si e lyskal bastuna prez tova vreme na nqkoi kupon a?
haha![]()
i vie deto za6titavate prostotiqta i drugite.
ot strah da ne izleze ne6to na bql svqt ot li4niq im jivot ai tez deto sa mnogo naviti na jyltata presa da si predstawqt, 4e pi6e tam kak gi takovat i kvo lapat...i 4e sa napraveni ot supa a ne ot tarator
az po tqhnata logika 6e si pomislq 4e tova e istina 6toto ne6to go pi6e na hartiq, a 4e tova 4e tezi deto pi6at ponqkoga dori ne sa vijdali horata za koito pi6at izvestno li VI e?
i v zakliu4enie
vsi4ko e ma6ina za pari
ako ne ste go razbrali poglednete si v jobovete
kak izlizat stotinkite za vestnici i otivat v ne4ii portfeili
i ne se oplakvaite 4e nqmate pari za liab
iajte hartiq
nai-dobre jylta
are
zdrave ot Varna
вярноооо!!! точно. 100% съм сигурна, че никой не им вярва на тия освен някоя старя баба. може да ги четете щото са ви смешни или за да убиете време обаче губещите сте само вие, защото вашите пари отиват.Първоначално написано от onzi
иначе вярвам, че слави може би се е друсал - тва е напълно възможно. обаче, че е бил отвлякан от извънземни и са му имплантирали някакви чипове в мозъка...(не съм сигурна дали тва го пише някъде, сега ми дойде наум, обаче нищо чудно и да е публикувано. ако не е-идея! трябва да им пиша!
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
Първоначално написано от hateface
Левите ти убеждения обхващат ли и сексуалните ти вкусове? Що ли питам...
![]()