.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    мноу я че не ама се чудя много наще деца какво ли ще правят щом ние по на 12-13 години почваме да се чу**ме.
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз не държа на това, все пак ако се каня да прекарам живота си с някой трябва да съм го опознала добре, а и търпението ми няма да изтрае толкова ( )

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,хич не държа,а и то вече е направено сефтето,така че...

ще се ожена през 2011

Повече от фен
    само заради единия секс, много солено ще излезе да се дига цела свадба... и после като им писне, айде развод и нова свадба с друг(а)

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    ще се ожена през 2011
    Тебе пък коя ще те вземе мизерник такъв
    кво ме нападаш без нищо бе..виж се на кво приличаш първо

ще се ожена през 2011
    Е не се впрягай толкова бе "красавец"
    На какво ме прилича бе помияр такъв? Съвсем обикновенно момче съм си - нямам гнездо на главата и не ми се смеят по улиците като мина
    Що трябва да си ми направил нещо че да те нападна? Сега на мама ли ще ме изкажеш? Просто ме дразниш с лапешките си и глупави постове.

П.С: Ще ми издадеш ли най-голямата си тайна - какво птиче живее в твоeто гнездо което вие фиешъните наричате коса? Може би лястовичка а
    кво бе тва пречи ли ти..ще се нося както си искам

ще се ожена през 2011
    Е не се впрягай толкова бе "красавец"
    На какво ме прилича бе помияр такъв? Съвсем обикновенно момче съм си - нямам гнездо на главата и не ми се смеят по улиците като мина
    Що трябва да си ми направил нещо че да те нападна? Сега на мама ли ще ме изкажеш? Просто ме дразниш с лапешките си и глупави постове.

П.С: Ще ми издадеш ли най-голямата си тайна - какво птиче живее в твоeто гнездо което вие фиешъните наричате коса? Може би лястовичка а
    кво бе тва пречи ли ти..ще се нося както си искам
    Не ми пречи бе мишок, просто си ми жалък.Точно като някакъв женчо си,дори не се защити.Само искам да не лъжеш че те харесват женските и няма да те закачам
    хаха абе смешен не ми пука кво мислиш.. и да,в училище ме харесват .за тва такиива кат теб завиждат и там разкарай се вече..чаоо

Град
    in my world!
    ами и да искам вече няма как апък и смятам че така ще си развалиш една наистина мн специална вечер...никога не съм искала да съм девствена на 1-вата си брачна нощ..апък и няма как да не го направят преди брака нали трява да пробват как си пасват...колкото и да е трябва да си признаем че секса е важен
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Има ли некой такъв балък да чака до тогава ?
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Аз не бих се пазила по няколко причини:
    1. Не мисля изобщо да се женя (тва за мен е отживелица)
    2. Не мисля, че човек трябва да се пази, защото липсата на опит само вреди, не помага.
    3. А тфа за религията... нямам аз такива проблеми, не вярвам в Господ.

Едит: едно момиче от моя клас (силно набожна християнка) е решила, че ще се пази, защото цитирам: "Това ми е най-ценното нещо и не мога да го пропилея". ... Е, всеки с характера си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    2. Не мисля, че човек трябва да се пази, защото липсата на опит само вреди, не помага.

Едит: едно момиче от моя клас (силно набожна християнка) е решила, че ще се пази, защото цитирам: "Това ми е най-ценното нещо и не мога да го пропилея". ... Е, всеки с характера си.
    И с какво по себе си , това го прави толкова ценно за нея?!
    Междо другото имаш ли снимка на въпросното момиче?

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka

Нямам идея с какво, защото когато й казах моето мнение по въпроса тя реши да прекратим темата защото сме щели "да си развалим отношенията" А иначе снимка нямам.

Повече от фен

Нямам идея с какво, защото когато й казах моето мнение по въпроса тя реши да прекратим темата защото сме щели "да си развалим отношенията" А иначе снимка нямам.
    Родителите са за бой на това момиче! Съсипали са я

[
    Родителите са за бой на това момиче! Съсипали са я [/quote]

И аз така мисля, те са и насадили такава религиозност, че нямам думи. Дори те още празнуват Коледа на 7 януари. Ама и тя няма малко акъл да се усъзнае...

az 6te se pazq do bra4nata no6t za6totoaka 6te pokaja na supruga mi 4e toi e specialen za men i sum se pazila za nego, a i zaradi vqrata mi vse pak hristiqnka sum i ne mi se vliza v ada

Re: da

Цитирай Първоначално написано от bu
    аз лично много държа да съм девствена за първата си брачна нощ! много държа да не дам този скъпоценен подарък на някой който тва ще му е поредната бройка! искам мъжа ми също да е девствен защото това значи много за мен, мисля че тези които вече са изгубили девственоста си са хора които не могат да удържат на думата си и са много податливи на такива неща! то по тва се разбира човека какъв е...дали държи на себе си или просто не го е грижа, непостоянен е или нещо друго....

mn vqrnoo

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от teengirl00
    vse pak hristiqnka sum i ne mi se vliza v ada
    Ти изобщо чела ли си Библията?!
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от teengirl00
    az 6te se pazq do bra4nata no6t za6totoaka 6te pokaja na supruga mi 4e toi e specialen za men i sum se pazila za nego, a i zaradi vqrata mi vse pak hristiqnka sum i ne mi se vliza v ada
    Значи тука почти всички сме за ада

Малко ми е късничко да пиша в тази тема, но не смятам, че някой може да стои на сухо 19-20-21, че и 22-23 години....

Идеята да направиш първия път с човека, който наистина обичаш - не е лоша!
    It's too late...

Град
    Kyustendil
    Мина тая вече .. иначе не ..
    [b][color=black]Espa

Az sam turkinia i pri nas e zaduljitelno pazeneto na devstvennosta do parvata brachna nosht az se omajih na 17 godini i parvata mi br4na nosht beshe s maja mi s koito predi tova sme bili 2 godini gadjeta i ne me e dokosval do svatbata ni imashe samo celuvki i pregrudki iskam da vi kaja che izobshto ne sujeliavam 4e sam se pazila za nego zashtoto toi e gord s tova ceni me mnogo pove4e i tova che nqma da mojesh da zadovolish maja si kakto pisaha niakoi tuk izobshto ne e viarno samo otna4alo no kogato obichash nqkogo istinski to si ti idva ot vatre taka 4e

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Не виждам смисъл да се пазя дотогава. В днешно време трябва да си ебати тъпата гъска,че да се омъжиш девственна. Ква е разликата дали си девственна или пък с колко си спала,ако се омъжиш за подходящия човек и се обичате едва ли ще го интересува с колко си спала,за него ти ще си единствената,както и той за теб...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ключ. Темата е стара.
    Ако ще пишете в нова такава, нека да е на кирилица!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си