- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първа Брачна Нощ
мноу я че не ама се чудя много наще деца какво ли ще правят щом ние по на 12-13 години почваме да се чу**ме.
Simple Plan FOREVER
Nestea
Не,хич не държа,а и то вече е направено сефтето,така че...
само заради единия секс, много солено ще излезе да се дига цела свадба... и после като им писне, айде развод и нова свадба с друг(а)![]()
![]()
кво ме нападаш без нищо бе..виж се на кво приличаш първоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
кво бе тва пречи ли ти..ще се нося както си искамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
хаха абе смешен не ми пука кво мислиш.. и да,в училище ме харесват .за тва такиива кат теб завиждат и тамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
разкарай се вече..чаоо
ами и да искам вече няма какапък и смятам че така ще си развалиш една наистина мн специална вечер...никога не съм искала да съм девствена на 1-вата си брачна нощ..апък и няма как да не го направят преди брака нали трява да пробват как си пасват...колкото и да е трябва да си признаем че секса е важен
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Има ли некой такъв балък да чака до тогава ?
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Аз не бих се пазила по няколко причини:
1. Не мисля изобщо да се женя (тва за мен е отживелица)
2. Не мисля, че човек трябва да се пази, защото липсата на опит само вреди, не помага.
3. А тфа за религията... нямам аз такива проблеми, не вярвам в Господ.
Едит: едно момиче от моя клас (силно набожна християнка) е решила, че ще се пази, защото цитирам: "Това ми е най-ценното нещо и не мога да го пропилея". ... Е, всеки с характера си.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И с какво по себе си , това го прави толкова ценно за нея?!Първоначално написано от marilyn
![]()
Междо другото имаш ли снимка на въпросното момиче?
Нямам идея с какво, защото когато й казах моето мнение по въпроса тя реши да прекратим темата защото сме щели "да си развалим отношенията"Първоначално написано от 6ibanqka
А иначе снимка нямам.
![]()
Родителите са за бой на това момиче! Съсипали са яПървоначално написано от marilyn
![]()
![]()
Родителите са за бой на това момиче! Съсипали са яПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
[/quote]
И аз така мисля, те са и насадили такава религиозност, че нямам думи. Дори те още празнуват Коледа на 7 януари. Ама и тя няма малко акъл да се усъзнае...
az 6te se pazq do bra4nata no6t za6totoaka 6te pokaja na supruga mi 4e toi e specialen za men i sum se pazila za nego, a i zaradi vqrata mi vse pak hristiqnka sum i ne mi se vliza v ada
![]()
![]()
Значи тука почти всички сме за адаПървоначално написано от teengirl00
![]()
Малко ми е късничко да пиша в тази тема, но не смятам, че някой може да стои на сухо 19-20-21, че и 22-23 години....
Идеята да направиш първия път с човека, който наистина обичаш - не е лоша!
It's too late...
Мина тая вече.. иначе не ..
![]()
[b][color=black]Espa
Az sam turkinia i pri nas e zaduljitelno pazeneto na devstvennosta do parvata brachna nosht az se omajih na 17 godini i parvata mi br4na nosht beshe s maja mi s koito predi tova sme bili 2 godini gadjeta i ne me e dokosval do svatbata ni imashe samo celuvki i pregrudki iskam da vi kaja che izobshto ne sujeliavam 4e sam se pazila za nego zashtoto toi e gord s tova ceni me mnogo pove4e i tova che nqma da mojesh da zadovolish maja si kakto pisaha niakoi tuk izobshto ne e viarno samo otna4alo no kogato obichash nqkogo istinski to si ti idva ot vatre taka 4e![]()
Не виждам смисъл да се пазя дотогава. В днешно време трябва да си ебати тъпата гъска,че да се омъжиш девственна. Ква е разликата дали си девственна или пък с колко си спала,ако се омъжиш за подходящия човек и се обичате едва ли ще го интересува с колко си спала,за него ти ще си единствената,както и той за теб...
Ключ. Темата е стара.
Ако ще пишете в нова такава, нека да е на кирилица!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!