Tva e samo edin komentar.Puskam go i obe6tavam da go iztriq+ cqlata tema,no naistina adski mnogo se draznq.Vqrvam v ravenstvoto i pravoto na svobodno izrazqvane na mnenieto ni.Vseki moje i trqbva da vqrva v kakvoto re6i,NO ve4e leeeeko se draznq na hilqdite hitlerist4eta,skinar4eta,fa6isti,komunisti i kakvo li o6te ne..Kat zabra6tolevqt nqkvi gluposti.elitooo be6e pusnala edni snim4ici,to stana golqm vapros 4e malkite sladuri ne bili v bg,edva li ne decata sa izmennici na rodinata daite da gi ubiem s kamani.Ai stiga gluposti hora.Kompleksari-mi ok,ama foruma si e seriozno ne6to,pone az go priemam taka,tai 4e pone se postaraite da ne badete tolkova brutalni i cini4ni.Nali si4ki se vodim za mn kulturni i umni,napanete se da ni ubedite v tva,6toto si kasam nervite kat vidq prazni dumi,si4ki sme patrioti,ama ako stane ne6to,seki se pokriva kato plah!Patriot,ama na masa kato si s 4a6a v raka,a ne v mizeriqta navan.Patriot,ama ako stane nape4eno,ofeikva6 prav,patriot,ama samo kato si se skril.Aman ot takiva patrioti!!
Avatara mi sa 2te bombi ot Hiro6ima i Nagazaki-eto v tova vqrvate vie..v smartta na milioni zaradi 1 perko.
Dori ne molq za otgovor.Moje bi sam prekaleno ostra,iztriite me,zakliu4ete me,no tva pak na ni6to ne prili4a.4esno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

CoRrEctEd bY aB-uSeR
Заглавието трябва да е написано на кирилица!