- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko e normalno da go napravi6?
Na kolko e normalno da go napravi edno momi4e za da ne izliza nqkakva leka jena ili ne6to takova
53...
ццц когато си готов![]()
Когато почувстваш че си готова.Няма възрастови граници за тея неща.
Keep smilin'
da,no nai-dobrre sled 15Първоначално написано от DeSsi
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
NA kolkoto se chuvstvash gotova!!
6toooo?Първоначално написано от Elitooooo
![]()
az naprimer se 4uvsetvam na .......19-20,vupreki 4e nesam
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivei za udovolstvie,zashtoto ot tova si sazdaden...
buahhahaahПървоначално написано от MillionDolarBaby
kak reshi, 4e se 4uvstvash na 19-20 kato ne si be pile?!
vse oshte ne znaesh kakvo e da si na 19-20 taka 4e...
edinstveno moje da se 4uvstvash po malka, ne po golqma!
hmmm tova e dosta li4en vupros-v smisul,4e za vsqko momi4e e razli4no,no kolkoto po-kusno tolkova po-dobre!Tova moga da ti go kaja sus sigyrnost!Po dobre za teb,po dobre i za mom4eto,koeto s teb,zashtoto nqma da ti e mnogo gotino na 20 da smqtash s kolko mom4eta si spala...
nqma zna4enie , no po-dobre e da e nad 13-14, puk ako e s dobur priqtel i ne go pravi s koito i padne, nikoga nqma da i trugne slavata na leka jena![]()
![]()
Za da ne izleze leka jena-sled 14,15,no koi ti slu6a na dne6no vreme...De4icata sa poludeli da"iz4ukat" vsi4ko,koeto myrda ili da ostavqt to da gi "iz4uka"![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Абе мисля, че въпроса е много тъп и излишен.И какви са тия отговори "След 14, след 15".Трябва да го направиш тогава, когато усетиш, че го искаш, когато усетиш, че си намерил подходящият човек.Мисля, че в този случай няма да излезеш "лека жена".Пък и да не би да го правиш пред жури???
Hahahhaah.Az sum reshila da e na 14![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
отговорите за над 14-15 са такива, защото преди това не си готова за секс физически - просто тялото ти още расте и се развива. А иначе когато го поискаш
kogato si gotov...nqkoi moje da se po4uvstva gotov na 13 drug moje 4ak na 50 ... primerno moita daskalka po BEL e na 45 i ne e spala s muj za6toto ne bi pozvolila nqkoi da se gavri s neinoto tqlo(tfa sa neini dumi) taka 4e ako go napravi6 na 15 primerno kogato ve4e 6e si po4ti razvita fizi4eski i moje bi spihi4eski...zna4i moje d ago napravi6...i tva nqma da te napravi leka jena ....
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
kogato si iskash.TQ onaq rabota si e tvoq
Amaaaa kakto nqkoi kazaha po-normalno si e kato stanesh na 15-16.
Predi tova ne znaesh mnogo mnogo e*e li ti se pikae li ti se![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
какво влагаш в понятието "нормално"?
наблюденията ми показват че средната възраст на започване на полов живот е 14-15-16 години
но всеки човек се развива различно, както физически, така и психически
мисля че е хубаво да правиш секс когато:
1. срещнеш подходящ човек, с когото да ти е приятно, с когото да се чувстваш сигурна и спокойна, на когото да можеш да разчиташ при евентуален проблем
2. натрупаш достатъчно сексуална култура т.е. когато си наясно с това как работи половата система, какви са рисковете при секса, как да се пазиш, как да използваш подходящи предпазни средства и тн
3. си готова да поемеш отговорност за последствията от секса и когато знаеш как правилно да се справиш с тях - евентуални венерически болести, посещения при генеколог, дори бременност
4. се чувстваш физически и психически узряла за това, и когато искаш да го направиш за самата себе си, а не заради гаджето си, заради приятелите си, или заради това че "всички" го правят
относно това да не те помислят за "лека жена" - мисля че е по-важно какво сама мислиш за себе си
така или иначе хората използват определението "курва" безразборно, със и без повод, понякога без дори да имат елементарна представа за човека когото категоризират по този начин
не бива да се впечатляваш от подобни нападки
а и никой няма право да те съди или да ти държи сметка за това какво правиш в личния си живот
отговора е ясен:на колкото се чувстваш готов![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
на колкото си се почувствал/а готов/а
Ami koito kogato re6i, 4e iska da go napravi, za tova nqma vuzrastovi ograni4eniq.
Еми кагато почувстваш нуждаТо няма определено време за тези неща. Който когато се чуства готов и подготвен
![]()
Хъх, аз спах с мъж за първи път на 17 и половина, а до 20 определено имаше момент , в който трябваше да ги броя колко са, че и на някои не им помня имената. Така че възрастта в това отношение няма значение. Значение има физическата и психическа зрелост на жената ( доколко една жена е жена на 13 по акъл...Първоначално написано от prosto gostenka:)
), която се постига между 17 и 19 година. Освен това сексът е дълбоко емоционално изживяване (на мен това ми бе трудно да го разбера, но добре,че ми дойде акълът в главата), което си струва само с определени хора. А докато си по-малка има риск да не преценяваш добре хората (макар че и на мен на 19 ми се случвало да не преценям правилно) .
Колкото по рано, толкова по добре. Еби се на воля недеи слуша ко ти приказват. Ебането е полезно, и
Който не прави когато може,
Няма да може когато иска
е толкоз от мене
Edited by Admin-Coki!
Когато почувстваш че си готова и че си с точния човек
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,