.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    aMMm kato kazvat vsi4ki... Kogato se po4uvstva6 ti samiq gotov.. nqma opredelan vazrast i granici :P

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от TupBush
    до 10 годишна възраст ако не си се наебала значи си супер тъпа !
    abe ti v red li si,na45i si super tap da go napi6e6 tva,znae6 li 4e siaka duma ot 4ujda strana,naikoi moje da e prieme superr nesiriozno
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Jamalskaaa
    Абе мисля, че въпроса е много тъп и излишен.И какви са тия отговори "След 14, след 15".Трябва да го направиш тогава, когато усетиш, че го искаш, когато усетиш, че си намерил подходящият човек.Мисля, че в този случай няма да излезеш "лека жена".Пък и да не би да го правиш пред жури???
    Tochno taka e

на 398467314861
    на колкото си готов, кфи са тия тъпи въпроси. и все пак най-добре след 14

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Абе то попрнцип това е доста дискутиран въпрос навсякъде пък и ние тинейджърите доста се интересдуваме от това и правим много грешки и дори и да ти се иска може би е по-добре да изчакаш защото колкото и да си мислиш и каквото и да си мислиш на 12-14 години не си готов за подобно нещо нито физически нито психически !!! Така че....хора помислете малко преди да правите каквото ид а е било...

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    kogato naistina iska6.a koito kakvoto 6te da misli

Град
    v malkata gori4ka
    kogato sre6tne6 podhodja6tija.oba4e ne moga da razbera nekvi mi4enca na11, 12 ,13 ,da prajat sex i 4e se i fukat.ebasi kurvi4kite

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Abe az ne sym go pravila vse oshte no po4ti vis4iktei mi priqtelki sa i se mi kazvat 4e posle moje da syjalqvam 4e sym zapo4nala tvyrde kysno shtoto e super gotino ! NO dali e taka....nqmam predstava

Град
    бездомна
    изключено преди 14.. след това по-може обаче трябва да си със човек, за който си сигурна че не е с теб само заради това. трябва да си с някой сериозен, който обичаш. иначе ще съжаляваш.
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

emi az mislq 4e e nai-dobre na 14 ili 15
    Oh oh oh oh oh
    I ain't happy,
    I'm feeling glad
    I got sunshine in a bag
    I'm useless but
    Not for long
    The future is coming on

kogato ve4e ne te e strah i kogato znae6 kakvo iska6
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

Когато си готова и когато си сигурна в човека до себе си а не да е някой женкар да те изчука и да те зареже
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)P

SPORED MEN E SPORED NEN E NAI DOBRE DA GONAPRAVISH KOGATO SE 4USTVASH GOTOVA I KOGATO SI NAMERILA TO4NIQ 4OVEK A NE NQKOI KOITO 6TE TE IZEBE I ZAREJE TAKA4E PRAVI GO KOGATO SI OBEDENA 4E GO ISKASH 4E SI OBEDENA V SEBE SI I V 4OVEKA S KOITO ISKASG DA GO NAPRAVISH :P :P :P ) !!!!!!!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Когато циците ти почнат да пълнят шепите. Тая тема ако я няма най-малко 30 пъти от когато аз се бях регнал с ника ^efas^ до сега ще се самоубия. Модераторите естествено не ги ебе но когато някой им каже че не си вършат работата те казват че са мн съвестни и всичко правят от до както е в задълженията им.

sled 16 i ve4e si s akal i znae6 kakvo iska6
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

когато си намерил 4овека на които иска6 да се отдаде6 и си готов за тази кра4ка в живота.

Kogato namerish 4oveka s koito iskash da go pravish za pruv put!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    1. Когато имаш с кой
    2. Когато се почустваш готов/а
    3. Нито много рано, нито много късно. Най-често се случва около 15 години
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Kogato te predrazpolojat ... i iskash i imash jelanie...
    The smile when you tore me apart!

Guest
    След 16 и с подходящия човек.

Попринцип когато си готов, но аз смятам 16 за една добра възраст
    Който ме обича - след мен да тича
    Който ме мрази - под мене да лази

Град
    Haskovo
    когато си ре6и6 но мисля 4е към 15 - 16 е добре
    peteto

Guest
    kogato ti se do ebe [/code]

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ауууууу, може ли така, бе хора Видях толкова много мнения "Когато си готова..".Да, така е, но момичето не пита дали трябва да прави секс, ако още не й се прави Нуждае се просто от мнението ви за подходящата възраст.Ето, аз ще подкрепя Елитоооо, която казва, че 15 е добра възраст.Така мисля и аз (затова се надявах толкова време да стана на 15 ).Но нека ви кажа нещо - повечето политици и разни други важни клечки са изгубили девствеността си на 14 години, което ще рече, че това е най-ранната възраст, за която е нормален този полов акт
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Според мен от 14 год възраст е подходящо но все пак когато сметнеш че си готова , а като ги вида 12 годишни лапачки с цици тип лисича муцуна задник една шепа да ми се прват на големите ебачки ми става смешно та не могат да ме съберат от земята искат да пораснат но живота няма да им хареса особенно като тряя да работят като МФ на околовръстното :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си