ama vii samo v otdelnite dumi4ki i frazi4ki vnikvate A? awe vii 16 godini koi klas ste? 10-11 nali.Mi are edna mi vika 4e 8 klas u4ila biologia mi are davai ma togava sa proebi kat iskash,tuka ste da davate mnenia nali,ne da obsujdade drugite.qvno ne sam se izrazila kakto trqbva i vii s va6te bolni mozuci ste mi podrazbrali dumite po drug nachin.. tztzt.vremenata mnogo se izmeniha ot kak be6e edno vreme.... savremieto mnogo na zle e trugnalo tuka vsi4ki kvo ste trugnali da mi obqsnqvate koga e dobre da se pravi sex kato vii samite predpolagam 4e tolkva gre6ki ste dopusnali (govora za teq koito paradirat 4e ne sa devstveni).a be na vas trqbva golqm 4ovek da sedne da vi obqsnqva 4e da razberete.i nqkva mi vika 4e 4ela mnoo raboti i nujno li bilo da hodi da se ebe?!?! Ne sam kazvala takova ne6to ama nqma vi obesnqvam na novo 4e pak 6te kajete 4e govora gluposti.A i vii kvo si mislite be? Che ot teq forumi tuka v internet 6te nau4ite ne6to pove4e li.. ae ae.. molq vi sa.. tva sha stane v skandal useshtam