.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен
    Град
    някъде...

"Детските филмчета"

Kakво мислите за детските филмчета?ако въобще могат да се нарекат такива...говоря за филмчетата за деца до 6-7 години.
    То дават само някви изрудчета,извънземни,някви се бият и т.н.После що децата били агресивни?Еми като си гледат 'детските' филмчета.

На какво ги възпитава телевизията или просто им отвлича вниманието и да могат родителите им да са спокойни един час?Какъв вкус само се възпитава у тях!?
    Сега се сетих за това щото имам малко братче и по телевизията почти никога няма нещо свястно (ама то е доста малко де,сигурно затова сега ми прави впечатление филмчетата колко са хубави).
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Едва ли филмчетата са единствения виновник за поведението на децата. Те и новините да гледат, пак само насилие ще видят. А аз като бях малка, най-агресивните сцени от детски филмчета бяха, когато вълкът вика "Ну заяц погоди!" и обикновено размахва пръст в знак на закана към заека...

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    не са чак толкова зле детските филмчета...според мен по-лошото е,че децата гледат филми за "големи" в които има много неща,които не трябва да се виждат от тях...говоря за секс псувни наркотици,насилие и т.н. Пък и със всяка година малките деца "разбират" все повече и повече от тия неща...разбират ги по криворазбран начин и ги приемат едва ли не като нещо добро или че е гордост да пушиш или да псуваш( и аз се изпускам доста често,ама когато съм ядосана нз какви ги плещя) и понякога ми става доста тъжно защото и аз имам сестра,която сега е на 10 и ме е страх просто каква ще стане...страхувам се да не се превърне в някой боклук щото на нея и характера й е малко по-опърничав и странен....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    sofia
    nz vie kvo mislite, no sa super tupi, predi godini ima6e mnogo po-qki detski- kostenurkite nindja, me4eto rukspin, me4etata s nejni surca, i kvi li ne po-sladki, a sq sa ebati tupnite

da ama sega si ima Ice Age Bratut na me4kata The Powerpuff Girls i kvo li o6te ne... i izob6to ne sum suglasna 4e film4etata vuzpitavat v decata kakvoto i da bilo... a i dokolkoto znam mnogo brat4eta i sestri4eta na moi priqteli predpo4itat da gledat filmi kato 'Rambo' a ne nqkakvi si [citiram sused4eto mi koeto e purvi klas] 'animacionni bozi4ki' posle mi obqsnqvaite 4e detskite film4eta sa vinovni hahahhaha

Cartoon Network forever

Фен
    Град
    ch.city
    Има някои ,които ме кефят
    но ги гледам ,когато ги хвана..

Цитирай Първоначално написано от e4o
    nz vie kvo mislite, no sa super tupi, predi godini ima6e mnogo po-qki detski- kostenurkite nindja, me4eto rukspin, me4etata s nejni surca, i kvi li ne po-sladki, a sq sa ebati tupnite
    Съгласна съм! Тва за грижовните мечета, приказките на братя грим... Некви е такива БЯХА СУПЕР! Също имаше Семейство Флинстоун озвучено на БГ...Нищо общо с тва дето гледат днешните лапета!

Град
    бездомна
    мился че по аватара ми си личи какво ми е отношението по въпроса. адски са яки някои но наистина има такива които не са за деца. и моето любимото-... май и то. много агресия..
    гледах един път едно филмче за едни понита и едното(розово) така се беше разругало ("по дяволите!") - тва не е за деца. обаче пък от друга страна "Тинки Уинки" като са перфектни (без насилие и агресия), те пък са изключително безинтересни. според мен не анимациите, а игралните филми са проблема. когато някъде пише "не се препоръчва за деца под 12-год възраст", трябва да се слуша мама и тати...
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си