.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: tattoo

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

tattoo

zna4i hora mnogo sam se navila da si napravq tattoo govorix s maika mi tq mi razre6ava ama iskam da vi popitam nqkoi da znae kade nai malko boli i kade spored vas e nai qko.i dali e riskovano za moqta vazrast (sega stavam na 17) az iskam da si napravq drakon na ple6kata makar 4e ne e tolkova moderno na ple6kata da si copne6 ne6to az tam sam si re6ila . ako nqkoi znae gotin sait za tatusi pls da mi kaje ili ako ima tatus da mi prati pic pls . az gledah v google-a ama nqma6e osobeno hubavi. a i priblizitelno kolko struva edin 10-santimetrov drakon bez mnogo detaili 4eren.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Във Варна в "На тъмно" работят на час. Първоначално мисля се плаща 35 лв, а после на час по толкова май (освен, ако не са си сменили ценоразписа). И още нещо - като отиваш да се татуираш, ако студиото е стабилно, ще ти трябва подписа на майка ти. Най-добре с нея да отидеш един ден по-рано, да огледате двете мястото, а на другия ден, като уговориш час, вече може с приятелка да отидеш. Не ти препоръчвам да ходиш сама.
    А според мен най-якото място си е на корема ниско долу, почти до ..... Също и нещо нежно и дребно отзад на врата е много секси.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    На 17 щом си няма проблем,упасявам се ако не си развита все още ,по нататък да ти се разстегне кожата и така да се прецака таттоо-то,но хорато са го измислили като ти се разстегне ти го повтарят и си готова

на краката боли най малко, ама не отпред,щото там има гоолям кокал ахах
    отвътрешната част на крачето или ти като момиче си направи на дупето и само твоя младеж ще го вижда

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    tva za vratleto e mn qko. i az mislq 4e tam 6te e mn sexy. ma si pomisli dali posle nqma da ti pre4i. 6toto 1na priqtelka si napravi na... mn nisko dolu i posle ima6e problemi s priqtelq si i iska6e da si go maha. i se okaza, 4e si go e napraila za 15 lv pak za da i go mahnat i iskat 3000 .. tei 4e pomisli si 1vo predi da go napravi6, kadeto i da bilo.
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Фен
    Град
    София
    На плешката много боли защото е почти върху кокал. Повярвай ми от личен опит ти го казвам. А иначе най-селско е на рамото ма нали сега е модерно та пробвай там.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    edin vupros : iska6 li kato stane na 53 godini , vnucite ti da ti gledat tatoos-a na ple6kata
    edin suvet : po - dobre si napravi vremenna na vidno mqsto ili istinska na po-skrito mqsto

Повече от фен
    az bih si napravila na leviq glezen vapreki 4e bi bolqlo dosta no smqtam 4e tam e nai dobre za6toto nqma mn mn da se raztegne kojata ako eventualno ka4a nqkolko kilca a pak i e lesno da se prikrie.plius tova az ne bih iskala ne6to ogromno a nqkoq po malka tatuirovka koqto da ima nqkakvo zna4enie i koqto da e smivol na ne6to za men za6oto ina4e mnogo barzo 6te mi pisne.a sa6to i LiNkiN4eTo e prava - pomisli kato poostaree6 malko dali 6te i se radva6 tolkova na tatuirovkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си