- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ParADIraNE
kakvo e za vas nqkoi da paradira s muzikata koqto slu6a??? naskoro edin 4ovek mi spomena 4e sam paradirala s tfa koeto me kefi i mn se iznenadah 6toto nikoi dr ne mi go e kazval,nikoi dr ne go misli.... az samata ne go mislq tfa za sebe si...ta iskah da razbera kvo zna4i tfa da paradira6 s muzikata koqto slu6a6 spored horata vav foruma..aide vie ste![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
bufff... tova e nai-4esto sre6tanoto yavlenie...
tova sa hora, koito se obli4at to4no kato izkarani ot nyakoi videoklibp (bez nza4enie dali rap ili punk, ili metal) a posle si nyamat nikakva rpedstava ot muzikata koyato uj slu6at...![]()
Out Of Toppic- edno momi4e na 15 godini me vidya v edin goth bar i posle me sre6tna po ulicata i me pita : "kakvo tryabva da pravya, za da bada dobra fenka? kakvo da si obli4am i t.n.?"
popikah se da se hilya![]()
we'll die alone like a stone ^^
Emi tova zna4i da tika6 svoia stil muzika v druygite,osobeno ako te ne ia haresvat,da si misli6 4e tia niaama nikakvi minusi i izob6to ...
da tova 4e si i ahresva6,ne zna4i 4e i drugite ia obi4at.taka 4e hora,paradiraite samo s pravata si,i to ne seki pat![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от Immortality_
![]()
![]()
Ми да парадираш означава да се показваш и целенасочено да правиш така че хората по улицата и на оживени места да те забележат. Т.е казано накратко - селяния и избиване на комплекси. Най често тва става чрез дрехи и поведение наподобяващо това на групите и певците от музиката която харесват. Наблюдава се при следните социални групи и музикални стилове- на първо място пънкари - явно най много копнеят за забелязване - луди прически и страни дрехи-кубинки кожени аксесоари вериги и др, 2 - метъли - пак странни дрехи вериги обеци ама също така гримове, рапъри (тука спадат и скейтъри ама тва няма общо с музика) - широки дънки от илиенци с огромни надписи - РАП, Емминем или 50сент, суетшърти с качулка и големи кецовесъщо така пласмасови ланци ама приличат яко на тия на техните идоли, с яко диаманти(абе и мангалите им се смеят
) , чалгари и чалгарки - Тука вече поне хората гледат да изглеждат красиво и се обличат модно но доста често се прекалява с красивото и жените се оприличават на курви а мъжете на педераси - тук има и изключения , може хората да си се обличат "фешън" ама да не слушат задължително чалга.
![]()
Защо непременно, ако се обличаш по даден начин свързан с музиката, която слушаш, показва, че парадираш с нея? Тва за пънкарите не е вярно на 100%.Как очакваш човек, който вярва в анархизъм и т.н. да се облича с гадните блузончета "Harrison" и тем подобни чалгии. Според мене всичко си е на личен вкус, а това, че носи тениски на любимите си групи, само показва уважение и подкрепа към тях самите, щом е дал пари за тях.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Ми ти си го каза, няма да се облича като чалгар а като пънкар, щото слуша пънк. Кво като вярва в анархията, по принцип пънкарите ходят така и ти парадираш с тва че си пънкар - от една страна верно е анархията ама кой го ебе. Вече най жалкият вариант е когато стане обратното - да искаш да се обличаш по тоя начин щото приятелите ти са такива и понеже и ти искаш да те приемат в групата прослушваш и ти неква странна музика и вече можеш да си позволиш да се обличаш така- щото слушаш квото те слушат и си от "тях"Първоначално написано от hateface
Всъщност е много просто ако се замислиш.
ami vsa6tnost... az li4no si slu6am muzikata koqto me kefi i tfa e rapa... i se nosq po takuv na4in-kecovete,ka4ulki,6ap4ici,qki dunki ala bala... ama ne i s nqkvi velki nadpisi na grupi i t.n... ne paradiram s muzikata koqto slu6am ami prosto iglejdam po takuv na4in za6toto taka mi haresva,,,ne s epod4inqvam na mneniqta na drugite i ne se opitvam da buda zabelqzana..tfa 4e horata si mislqt 4e kat s eobli4a6 po opredelen na4in ili slu6a6 razli4na i stranna muzika ne zna4i 4e si basi otrepkata ili 4e se opitva6 da bude6 zabelqzan..ama horata sami si go pravqt tva-te si mislqt 4e iska6 da bie6 na o4i,a v sa6tnost ( ili pone pri men) ne e taka...tfa e moeto mnenie...
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Kakво ти пука тогава?Обличай се така както си искаш!Изобщо не обръщай внимание на това какво мислят другитеПървоначално написано от pLaMa4eTo
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
emi...tfa i pravq..ama stranno mi e 4e nqkoi mi kazva rtakiva gluposti..kat se ima predvid 4e si4ki znaqt 4e sam super istinska ...ama kakto i da e ..Първоначално написано от sherry
еми за мен буквално значи
"ей ето вижте ме колко съм куул
аз слушам различна музика и съм безсмъртен"
хората които парадират с музиката си
мноо рядко са и истински фенове,
често обаче имат сто купа касетки и дискове,
тениски, плочки, суетшърти и кви ли
не говна на определените музики![]()
най-вероятно и според мен просто не намират с
какво друго да се различават, а и за да
се впишат в определена компания...оттам почва
всичко![]()
...Forever Your Eyes Will Hold The Memory
...
Злее стее! Защо трябва да парадираш като просто си се носиш с веригите и работите..Според мен не е така..Аз съм със скейтърски кецове Osiris, ама не съм..Макар, че ми се иска, ама така съм се трепела, че...И не ми пука кфо мислят другите..Ходя си както ми харесва на мен..И С ТЕНИСКИ НА ГРУПИ..Кфо лошо има в това? Кефиш се на група, а и дори да искаш да видят кфа музика слушаш, защото не винаги си личи от облеклото кфо слушаш..А и дори да се държиш като какичките и чичковците от клиповете,кфо ло6о има ф тфа? Е, естествено не трябва да загърбваш собственото си държание, за да се държиш като тях, ама някое лафче.. мноо приказвам..
![]()
![]()
nikoi ne e kazal, 4e ima ne6to lo6o v tova da nosi6 teniski.
az sa6to nosya teniskina grupi, koito me kefyat.
no razlikata e, 4e ne go izpolzvam, za da se pravya na interesna i razli4na.
we'll die alone like a stone ^^
imenno... prosto ne trqbva da se prekalqva..vs trqbva da e umereno...4ovek si prol4ava kakav e ne po stila na obli4ane i van6niqt mu vid a po tova kakav e ot vatre...Първоначално написано от Immortality_
ми аз не пародирам и не се обличам във даден стил. просто това което ме кефи... обаче крайно избягвам чалгарските аксесоари!! не се кафя толкова на вниманието обаче за пънкарите- като ги кефи да се обличт така, какво лошо. мен много ме кефи. по яко е отколкото да излезеш и да изглеждаш като всички останали /лишса на индивидуалност/.
обаче има и още една истина. напоследък положението е такова, че някои ако иска да е оригинален и става метъл без значение дали се кефи на музиката. дори почти всеки втори е така. затва по яко е да си слушаша музичката и да не парадираш много много.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.