- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали съм прекалено нисък?
Hora, osuznaite se be ! Kolkoto po-mladi izglejdate, tolkova po-dobre..dali shte zabiesh nqkoi gadje poneje ti e porasnala brada ili ne.. GOLQMA RABOTA ..teq na po 13 godini deto imat fizika katona na 20 shte vidish kak shte se sbru4kat i shte izglejdat na 50 kato sa na 20-30 .. radvai se che izglejdash MLAD !
Еми няма какво да се направи...с времето ще се оправи ( да се надяваме ) а пък дотогава защо не се запишеш да тренираш нещо ?? Баскет,волейбол ??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз лично израстнах около 15 см за последните 10тина месеца,а преди това с досат по бавни темпове, може просто още да не ти е дошло времето,а и наистина ако се заемеш с някакъв спорт може допълнително да забързаш процеса. В моито даскало има доста баскетболисти, питал съм ги макар че е очевидно колко са високи - 184, 186, 179 ... просто няма под 1.75, можеби наистина помага, съвета ми е заеми се и ти със баскетбол, апък и е забавно, не го примай като задължение![]()
Добре, бе, драги, ми какво да кажат джуджетата, дето цял живот няма да пораснат? Аз в осми клас бях 150 см, бях най-ниското момче в класа и после изведнъж други, които бяха 160 тогава или 165-170 примерно, си останаха толкова и до ден днешен, а на мен растежът ми взе да взима сила от 9 клас нататъка, един вид с настъпването на пубертета (аре сега само да няма изказвания от типа "теб пубертета в 9 клас ли те хвана" - всеки го хваща различно). Сега съм на 20 години и съм 180 см (допускам неточност с 1см надолу или нагоре) Така че мисълта ми е да се оставиш на течението и колкото пораснеш - толкова
Виж, килограмите до определена степен могат да се коригират от индивида, но ако питате мен - аз лично своите не мога да ги приведа в общоприетата норма, разбирай 20 годишен индивид от мъжки пол да е в границите 70-85 кг примерно. Аз от малък съм си със слабо телосложение и не полагам никакви усилия, за да си променя килограмите, просто си ме устройват и това е
Успех с израстването ти на височина :П
Аз също съм мноооого нисък... 6сти клас съм и съм само 140см...На мен също ми е много криво, но какво да се прави... Надявам се понеже брат ми е 185см, майка ми 170, а баща ми 175-180 да израсна към 8-9 клас. А да попитам бадминтона помага ли за растежа?
![]()