Zdr...Ta da vi kaja,4e ve4e mi pisna ot roditelite mi!DA vie 6te kajete-te sa ni dali jivot,trqbva da gi obi4ame i uvajavame blq blq...no tova e za6t0t0 sigurno vie nqmate problemi s va6te nali???...KAto se zamislq naistina e taka-dalja vsi4ko na moite roditeli,ako ne bqha te az sega nqma6e da sam tova,koeto sam...da zn go tfa...samo 4e super mn se nervq na misleneto im...imam 4uvstvoto 4e jiveqt v minaliq vek.Poprincip maika mi i ba6ta mi ne sa nekfi starci,naprotiv mladi sa,mn hora mi kaat 4e maika mi prili4a na 25godi6na.I az viinagi sam si mislela 4e roditeli sa savremenni.Ama evno ne e taka.Posledno vreme imam nekfi takia problemi s tqh..Naprimer pregarnala sam se s nekfo mom4e(mejdudrugoto zabravih da spomena-na 13 sam) i varvim tei prez centara i nekoi kazal na maika mi i ve4e golqm problem stanalokak mojelo da sam se kurveela ot malka,bilo grozno blq blq...az i obesnqvam 4e tfa da varvi6 s mom4e e ne6t0 savsem normalno,tq-ne ta ne!Hubu aide razbrahme se za toq problem,obe6tah i 4e pove4e nqma da go pravq tfa(makar 4e prodaljavam )Sq oba4e skoro imam RD i tq ne mi dava da go praznuvam v 1 aver,koito ima na sa6tata data...A az ina4e nqma kade da go praznuvam...smisal...ma trqbva6e da po4na po-otzad da vi rakzazvam Zna4i az u4a vav Varna,no po4ti sqka sab i ned hodq v...1 po malak grad(nqma da spomenavam koi) kadeto jivee baba mi,lelq mi blq blq....I tei de vsa6nost tam se bqh pregra6tala s onova mom4e i tq ott0gava ne iska mn mn da me puska tam..a na men mi e mn gadno 6t0t0 po4ti vsi4kite mi averi sa tam I sq ne6te da me puska tam da si praznuvam RDto v 1 priqtel 6t0t da ne sam se pregra6tala i celuvala s mom4eta i dran dran...iska samo da si pokanq vka6ti priqtelki i da se po4erpim e kajete ne e li tapa? E na takiva raboti se draznq...Vie imate li takiva problemi s va6te?Ako da spodelete kak se spravqte s tqh?I kak da pogovorq s maika mi???